Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Kan haak je DSL op een computer zonder Ethernet ?
U kunt aansluiten van een Digital Subscriber Line aansluiting op een computer zonder een Ethernet- poort als de DSL-modem bevat een Universal Serial Bus -interface . Moderne DSL-modems bevatten zowel Ethernet-en USB -interfaces voor de aansluiting van de dienstverlening aan desktop-en laptop -computers die wel of een Ethernet-poort bevatten . Montageset uw DSL-service 's kunnen al dan niet voorzien van een USB-kabel om de verbinding te voltooien , maar kabels zijn apart verkrijgbaar . USB - naar - USB-aansluiting

Steek
het ene uiteinde van een USB-kabel in een beschikbare USB- poort aan de zijkant of achterkant van de computer en steek het andere uiteinde van de kabel in de USB-poort op de achterkant van uw DSL-modem . Vul het telefoon-en DSL-service installatie volgens de stappen in de sectie ' telefoonlijn verbinding " .
USB - naar - Ethernet-adapter

U kunt ook gebruik maken van een USB- naar adapter Ethernet om uw DSL-service op een computer aansluit , als uw DSL-modem is ouder en heeft een USB -interface bevatten . De adapter worden aangesloten op een beschikbare USB -poort aan de zijkant of achterkant van uw computer . Steek een uiteinde van een Ethernet- kabel in de adapter Ethernet-poort en het andere in de Ethernet-poort van uw DSL- modem . Voltooi de stappen in de sectie ' telefoonlijn verbinding "om de DSL-service installatie te voltooien .
Telefoonlijn Connection

Installeer de telefoonlijn splitter dat deel uitmaakt van uw DSL- installatie kit op een telefoonaansluiting in de buurt van uw computer . Sluit een telefoonkabel vanaf de splitter de " Line" jack om van uw modem " Line In " of gelijkluidende poort aan de hardware-installatie te voltooien . De splitter bevat ook een aansluiting voor een telefoon kabel aansluiten op een muur of desktop telefoon . Plaats de cd - rom met de installatie kit 's in het cd- /dvd- rom-station en volg de aanwijzingen op het scherm om uw DSL-service installatieproces te voltooien .
Lijnfilters

uw DSL- installatie kit bevat ook telefoonlijn filters die op elke telefoonaansluiting moet worden geplaatst . Koppel de telefoonkabel die momenteel is aangesloten op een telefoonaansluiting . Steek de filter in de telefoonaansluiting en sluit kabel van de telefoon in het filter is telefoonaansluiting. Netfilters houden storing op de telefoonlijn van uw DSL-verbinding storen . Volg eventuele aanbevelingen die bij uw DSL- installatie kit met betrekking tot de installatie filteren .

Previous: Next:
  Ethernet
·Hoe kan ik een Linksys Wireles…
·Wat zou Oorzaak Ethernet Overs…
·Ethernet Vs . USB 
·Wat is het verschil tussen een…
·Niet kan vinden in de Ethernet…
·Hoe maak je een Ethernet -poor…
·Toegang tot een Motorola kabel…
·Wat is de Via Rhine II Fast Et…
·2wire USB extern NDIS Ethernet…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe Hook Up een Ativa Computer Router 
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Heeft u behoefte aan een router met een …
Hoe Hook Up een 5 - Port Linksys Switch 
Zelfgemaakte Pringle Kan WiFi Booster 
Hoe Hook Up een NetGear Wireless Router …
Hoe Hook Up Cable op een draadloze route…
  Netwerken Articles
·Hoe het opzetten van ICS in Vista met ee…
·Hoe maak je een Cisco Telnet -wachtwoord…
·Hoe te Turn Off Wireless 
·Hoe gebruik ik mijn Porter Cable Router …
·HughesNet Vs . Roadrunner 
·Hoe je het IP pingen maar niet de Comput…
·Kan niet pingen Cisco uit een bepaalde V…
·VoIP Sound Problemen 
·Hoe maak je een Ethernet Switch At Home …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com