Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Hoe kan ik een Linksys Wireless B Ethernet Bridge setup
De Linksys Wireless - B WET11 Ethernet Bridge fungeert als een Ethernet - naar - draadloze brug waarmee u Ethernet -ready apparaten verbinding maken met een draadloos netwerk . De brug is handig als u wilt apparaten toevoegen aan uw netwerk , zoals printers die niet hebben ingebouwde draadloze kaart , maar bevatten wel een Ethernet-poort . U kunt het ook gebruiken om een werkgroep met behulp van een draadloos netwerk met een bekabeld Ethernet-netwerk aansluiten . Het instellen van de Linksys Wireless- B brug is semi - automatische , de installatie-cd leidt u door de configuratie . Instructies
1

Sluit de antenne aan op de draadloze - B brug hardware -apparaat . Schuif de " X - II ( MDI /MDI - X ) " schakelaar aan de zijkant van de brug naar de " X "-stand als je de brug aansluit op een computer netwerkadapter of naar de " II " positie als het aansluit op een hub of switch . kopen van 2

Sluit de meegeleverde Ethernet- kabel aan op de poort met het label "LAN " op de zijkant van de Linksys brug . Haak het andere uiteinde in de RJ - 45 -poort op de computer , hub of switch van waaruit u wilt de brug te configureren .
3

Sluit de voedingsadapter aan op de brug 's Power poort en de andere uiteinde van de adapter aan op een stopcontact .
4

Plaats de Linksys wireless- B brug installatie-cd in het cd - rom- station van uw computer . Wacht tot de " Welkom " scherm te laten verschijnen en klik op "Setup ". Klik op " Next " op het scherm dat je hardware setup -configuratie controleert .
5

Klik op het modelnummer van uw Linksys wireless - B brug van de " Selection " lijst op het scherm. Klik op " Yes . " Type " admin " in het vak Wachtwoord dat verschijnt en klik op ' Enter '.

Klik op " Infrastructuur " op de "Mode Settings " 6 scherm als u wilt dat uw computers en netwerkapparaten aan te sluiten op een toegangspunt . Klik op " Ad-Hoc " als u wilt dat de computers direct met elkaar te verbinden . Typ een naam voor de Ethernet- brug in de daarvoor bestemde ruimte . Klik op 'Volgende'.

Type 7 de naam van de SSID van uw draadloze netwerk ( service set identifier ) in het veld " SSID " . In de "Channel " drop - down menu , selecteer het draadloze kanaal waarop uw netwerk werkt als je de " Ad-Hoc " modus voor de Ethernet- brug gekozen . Klik op 'Volgende'.
8

Selecteer " een IP-adres automatisch verkrijgen " op het " IP -instellingen" scherm als uw netwerk een router of DHCP-server die automatisch configureert uw IP-adressen . Kies "Instellen IP-configuratie manueel " en typ het juiste IP-adressen in de velden als u nodig hebt om handmatig IP-adressen toe te wijzen . Klik op 'Volgende'.
9

Klik op de " WEP " drop -down menu op de " Security Settings " scherm en selecteer het niveau van de WEP- encryptie uw netwerk gebruikt . Voer uw netwerk wachtwoord in het veld of het veld leeg laten als u wilt een WEP-sleutel handmatig invoeren . U kunt de standaardinstelling voor " handicap " te verlaten in het menu " WEP " als uw netwerk heeft WEP-codering met een handicap . Klik op 'Volgende'.

Type 10 de WEP-sleutel in de " Type 1 " vakje op het volgende scherm of bekijk de automatisch gegenereerde WEP-sleutel als u had ingevoerd een wachtwoord . Klik op 'Volgende'.

Beoordeling van de instellingen op het " Bevestiging " scherm 11 . Noteer het IP-adres van de Ethernet- brug als u wilt toegang tot het web - based management tool . Klik op " Ja" om de instellingen op te slaan . Klik op " Exit" op het " Congratulations " scherm .
12

Koppel de voedingsadapter van de Ethernet- brug uit het stopcontact van de muur . Koppel de Ethernet- kabel los van de computer of hub en steek de stekker in een RJ - 45 -poort op een Ethernet - klaar apparaat dat u wilt toevoegen aan het netwerk . Sluit u de voedingsadapter van de Ethernet brug aan op een stopcontact om de installatie te voltooien .

Previous: Next:
  Ethernet
·De IEEE-standaard voor Etherne…
·Hoe naar Gateway Profile Insta…
·Hoe maak je een Fast Ethernet …
·Hoe te configureren mijn Ether…
·Hoe maak je een seriële poort…
·Zijn een Ethernet -poort en ee…
·Hoe te verbinden Twee Ethernet…
·Hoe naar Mount een DIN- Ethern…
·Uitleg van een Ethernet Switch…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak ik een SSL X.509 Certificate in…
·Hoe Video Upload snelheid te verhogen 
·Wat is een mixed-mode netwerk? 
·Hoe te Usenet Download snelheden sneller…
·Hoe te Groepsbeleid Reset om een domein …
·Hoe Security Settings een Wireless Route…
·Hoe te Verscheidene Routers In een LAN 
·Hoe te Cookies verwijderen Vanuit het Ne…
·Hoe maak je een Westell Modem Ga brugmod…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com