Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Mijn router is Oververhitting
Als er een draadloze router oververhit raakt , kan het zijn dat uw internetverbinding wordt extreem traag of dat u geen verbinding met de router helemaal zijn . Loskoppelen van de voedingskabel van de router en te laten afkoelen kan het probleem tijdelijk op te lossen . Na het herstel van de werking , vinden de oorzaak van de oververhitting probleem om het definitief op te lossen . Luchtstroom

meeste routers
missen fans en hebben openingen aan de bovenkant , zodat warme lucht kan ontsnappen . Als u uw router in een afgesloten omgeving , kan warme lucht in de ruimte boven de router worden en leiden tot oververhitting . Installatie locatie is een belangrijke factor in het houden van uw router binnen het juiste temperatuurbereik ; installeer de router op een open plek , uit de buurt van andere voorwerpen die warmte genereren
Vertical Stand
.

Uw router kan een plastic standaard , zodat u de router te installeren in een verticale oriëntatie . Controleer de onderkant van de router voor ventilatieroosters , als de router heeft ventilatieopeningen aan de boven-en onderkant , kunt u in staat om haar koelcapaciteit met behulp van de verticale stand te verbeteren . Als alternatief , plaatst u de router op een platform waarmee lucht uit de ventilatieopeningen aan de onderkant .
Firmware-update

Een router is eigenlijk een kleine computer , een geheugenchip op haar belangrijkste moederbord slaat code bevat het besturingssysteem en de basisfuncties . Af en toe kan de fabrikant van de router firmware-update die de efficiëntie van de router te verbeteren en de bedrijfstemperatuur vrijgeven . Een router heeft vaak een " aanpassing automatische " functie die u kunt openen via de web - based interface . Wanneer u klikt op de knop , de router controleert het internet voor een firmware update en installeert deze automatisch .
Inwerkende Hardware

In zeldzame gevallen kan een incompatibel netwerk apparaat veroorzaken een router oververhit raken. Bijvoorbeeld , de Sonos draadloze home muzieksysteem is onverenigbaar met de Netgear DGN1000 en DGN2000 routers . Wanneer het Sonos is verbonden met een van deze routers , veroorzaakt oververhitting . Als u een oververhitting probleem ervaren alleen bij een netwerk apparaat is aangesloten op uw router , raadpleegt u de fabrikant van het apparaat voor hulp .

Previous: Next:
  routers
·Hoe de Wi - Fi Protected Setup…
·Hoe om onbeveiligde 's een con…
·Hoe kan ik een Internet-verbin…
·Heb ik nodig om te upgraden va…
·Hoe wifi wachtwoorden wijzigen…
·Hoe te installeren de Netgear …
·Hoe te verbinden Linksys Wirel…
·Hoe de Netgear 834G router geb…
·Installatie van de AT & T DSL …
  Related Articles
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Welke is beter een netwerk met Werkgroep…
·How to Set Up Wireless Thuis printen 
·Wat is een Nokia RAN ? 
·Het opzetten van een netwerkverbinding m…
·Hoe een klacht over uw Comcast 
·Hoe het opzetten van een draadloze route…
·DIY WiFi Met Dish Network 
·De instellingen voor AT & T DSL voor dra…
·Lijst van routingprotocollen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com