Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Servers >> Content
Voordelen & Nadelen van Colocated Servers
Bedrijven moeten een plek om gegevens op te slaan , waar werknemers gemakkelijk toegang hebben tot de informatie en toepassingen . Bedrijven hebben de keuze tussen het behoud van een server zichzelf en met een ander bedrijf slaan de server voor hen , een praktijk genaamd colocatie . Colocated servers bevinden zich weg van de fysieke plaats van het bedrijfsleven . Colocatie is gebruikelijk wanneer een bedrijf geen eigen server of servers . Veiligheid

Beheerd datacenters hebben professionals die kijken naar de servers en het werk om downtime te minimaliseren . Sommige bedrijven kunnen geld verliezen wanneer hun servers zijn gedaald omdat cruciale applicaties niet meer beschikbaar zijn . De colocatie dienst waarschuwt meestal de klanten als een dienst niet beschikbaar is , terwijl bedrijven hosting servers zelf moeten IT om de server te controleren . Colocatie diensten hebben doorgaans redundante hoogspanningsleidingen , die hen beschermen tegen stroomuitval . Normaal , alleen de grootste bedrijven hebben meerdere hoogspanningsleidingen .
Veiligheid

colocatie diensten hebben een betere veiligheidsmaatregelen dan veel bedrijven zowel digitaal als fysiek . Een kwaliteit colocatie dienst blokkeert elke server in een aparte kooi en maakt gebruik van de meest actuele , state - of-the - art firewalls en andere veiligheidsmaatregelen .
Cost

Bedrijven betalen minder geld bij het opstarten met colocatie diensten . Bedrijven kunnen verhuren precies de hoeveelheid server ruimte die ze nodig hebben voor hun specifieke werking , in plaats van het bouwen van een volledige server zelf . Echter , colocatie datacenters vergen doorgaans een jaarcontract met hun klanten , waarbij flexibiliteit weg van klanten . Als het bedrijf heeft onvoorspelbare server nodig heeft, kan het bedrijf min of meer ruimte op de server aan te schaffen. Als het bedrijf koopt zijn eigen server , zou het bedrijf hebben te veel of te weinig ruimte . Colocatie diensten hebben een set bandbreedte die bedrijven betalen voor . Bedrijven die de bandbreedte overschrijden moeten hogere vergoedingen te betalen .
Application Access

Bedrijven
kunnen hun applicaties sneller te gebruiken wanneer ze de server hosten zelf . Als veel werknemers nodig om de applicaties te gebruiken op de remote datacenter zullen ze veel bandbreedte gebruiken . Als alleen de gegevens worden nu opgeroepen dient colocatie niet meer dan elementaire bandbreedte aanbod .
Afstand en Compatibiliteitsbelangen

Wanneer een bedrijf met behulp van een colocatie dienst verhuist zijn fysieke locatie , het kan zijn server achterlaten op hetzelfde datacenter . Het hoeft niet te gaan door het gedoe van de overdracht van server apparatuur van de ene site naar de andere . Echter , als het bedrijf heeft een ongebruikelijke besturingssysteem , de colocatie dienst zou niet in staat zijn om de server te kijken .

Previous: Next:
  Servers
·Blade Servers Voordelen 
·Hoe maak je een Home Supercomp…
·Hoe kan ik drivers voor een De…
·Hoe Set Up een Home Server 
·Hoe maak je een Factory Reset …
·Wat gebeurt er als een compute…
·Hoe Set Up Small Business Serv…
·Microsoft SQL 2008 Client Tool…
·Hoe stel ik een online onderho…
  Related Articles
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe kan ik mijn Sync iPad & Desktop? 
De verschillen in de iPad & iPad 3G 
Hoe je foto's synchroniseren met uw iPad…
iPad & eBook Compatibiliteit 
iPad Pros & Cons 
Hoe je Pagina's en bestanden op een iPad…
Hoe te downloaden & Display PDF's op de …
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een partitie toe in XP 
·Hoe maak je een beschadigde harde schijf…
·Hoe je problemen met een HP Docking Stat…
·Waarom zijn Dual Core processors langzam…
·Hoe te vullen Epson Stylus CX3900 inktca…
·Hoe werkt Temperatuur Affect een laptop …
·Cordless Mouse instructies 
·Hoe kan ik een laptop batterij Verjongen…
·Hoe te Stuff 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com