Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Servers >> Content
Microsoft SQL 2008 Client Tools
Microsoft Structured Query LanguageServer 2008 of SQL Server 2008 , werd uitgebracht in augustus 2008 , en het vervangen van de Microsoft SQL Server 2005 . De Microsoft SQL Server is een soort relationeel model databaseserver die opslaat en beheert gegevens . Deze server maakt gebruik van het client - server model , wat betekent dat een aanvrager , of klant , iets van de server vraagt ​​. De server zoekt vervolgens naar deze informatie en een antwoord op de klant terugkeert . Microsoft biedt gratis tools om u te helpen uw relatie met de klant te beheren , en elk van deze instrumenten zijn voor professionals uit de industrie , met name ontwikkelaars en beheerders . Sqlcmd

De sqlcmd is een command line utility , wat betekent dat je het uitvoert vanaf de opdrachtprompt op de computer . Toegang tot de opdrachtprompt uit je startmenu . Deze tool laat u typt in het systeem procedures , script bestanden en Transact SQL - statements , en deze verklaringen worden gebruikt door alle SQL servers . Het laat clienttoepassingen naar de SQL server praten . Dit hulpprogramma kan de gebruiker vragen om zowel een gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren , en het kan ook onderscheid maken tussen een versleutelde en een toevertrouwd verbinding . De sqlcmd hulpprogramma beschikt ook over een tool die u toelaat om aan te geven naar welke computer die u zou willen verbinden , en je kunt het systeem vertellen hoe lang iemand kan blijven verbonden met de server voordat ze worden geschopt .
< br > Monitoring

De SQL Server Monitor management Pack
is compatibel met SQL servers 2005 , 2008 en 2008 R2 , en het laat je databases en agenten te beheren . U kunt ook gegevens over de algemene prestaties van uw server en verbindingen te verzamelen , en precies te bepalen hoe uw server beschikbaar is voor klanten . Andere kenmerken van deze tool zijn dat u de gegevens op uw server kunt verzamelen , en je kunt problemen bijna zoals ze gebeuren bekijken . Dit helpt je erachter te komen waar problemen zoals knelpunten zich voordoen , zodat u ze snel kunt oplossen . U kunt deze tool downloaden van het Microsoft Download Center .
Feature Pack

De Microsoft SQL Server 2008 Feature Pack voegt meer functies om uw bestaande server , en u kunt dit pakket downloaden van het Microsoft Download Center . Verschillende tools beschikbaar . De Microsoft Analysis Management Objects , of AMO , helpt u toepassingen voor uw klanten te genereren en te beheren , en de Microsoft ADOMD.NET tool helpt u client-toepassingen die u toelaten om query- informatie en metadata die binnen de server Analysis Services overzicht te creëren . Metadata is informatie over een enkel stuk data . Deze hulpmiddelen kunt u ook datamining modellen bekijken via de Datamining Viewer Controls , en u kunt ook blob gegevens op te slaan via de Remote Blob Store tool.

Previous: Next:
  Servers
·De Dell Error Code E0876 op de…
·Hoe te WSS Content Delete 
·Verschillen tussen een server …
·Hoe maak je een Netgear USB Pr…
·Hoe maak je een Windows Server…
·Data Center Professional Certi…
·Hoe te Websphere Process Serve…
·Practices voor Web Server Main…
·Hoe maak ik een NAS Server Bui…
  Related Articles
Hoe het opzetten van Microsoft Exchange …
Hoe u Microsoft Office- bestanden naar e…
Hoe het opzetten van Microsoft BPO op ee…
Kan een Pages- bestand van een iPad conv…
Kan ik laden Microsoft Word op de Apple …
Werkt Microsoft Exchange Werk aan de iPa…
Hoe maak je een Wacom Pen Tablet Met Mic…
Specs voor Microsoft tabletten 
Definitie van Microsoft SQL 
  Hardware Articles
·Hoe afdrukken 13 X 19 op een HP 7800 Ser…
·Siemens Gigaset SE567 Specs 
·Wat er aansteekt compatibel met ? 
·Hoe kan ik een HP Photosmart printer 766…
·Soorten Toggle Keys 
·Het gebruik van DDR SDRAM 
·Hoe vindt u het serienummer van een TI C…
·Hoe te Uitzoomen op een MacBook 
·Laptop Computers & Gezondheid 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com