Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Laptop Computers & Gezondheid
De innovatie van laptops heeft een schat aan personal computers die zijn zeer populair . Laptop computers zijn bijna overal te zien , wat begrijpelijk is gezien de uitvoerbaarheid van het hebben van een draagbare personal computer . Er zijn een aantal problemen die zijn gerezen over de effecten van veelvuldig gebruik van deze apparaten als het gaat om de volksgezondheid . Mannelijke onvruchtbaarheid

Een studie uitgevoerd door een universitair hoofddocent van de urologie , Dr Yefim Sheynkin van de State University van New York bij Stony Brook , gekeken naar de effecten van het gebruik van laptop computers op de mannelijke onvruchtbaarheid . Deze studie , waarbij 29 mannen 21 tot 35 jaar , concludeerde dat de meest voorkomende gevaar voor de voortplantingsorganen van een man uit regelmatig gebruik van een laptop was van de hitte die deze apparaten genereren . Deze conclusie leidde tot enige onenigheid uit andere urologie experts , maar de fundamenten van de conclusie zijn gebaseerd op bewezen wetenschappelijke informatie . Verhoogde warmte niveaus kan een negatief effect op de mannelijke zaadcellen , ondersteund door een 1999 Amerikaanse studie concluderen dat mannelijke zaadcellen was lager totaal in de zomermaanden hebben .
Straling

elke computerinrichting zendt een bepaalde hoeveelheid straling . Het type van de uitgezonden straling is de kern van deze kwestie . Laptops en computers in het algemeen zorgen voor zeer lage frequentie ( ELF ) straling , die gemakkelijk beschikbaar in vele omgevingen . Televisies , haardrogers en andere vormen van elektrische apparaten zenden ook ELF straling , en deze zijn niet aangetoond dat deze geen aanzienlijke negatieve gevolgen voor de gezondheid in wetenschappelijke studies produceren . De het soort straling dat een ernstig risico van een slechte gezondheid inhoudt is het type dat de elektronen van een atoom ioniseert . Deze hogere niveaus van straling zijn gevonden om DNA- schade te veroorzaken .
Ergonomie

Een van de grootste gezondheidsproblemen zorgen over regelmatig gebruik van laptops wordt uitgedrukt door chiropractors en ergonomische experts . Houding en pols positie zijn de kwesties worden onderzocht met betrekking tot het gebruik van laptops . De belangrijkste zorg is de plaatsing van de computer . Volgens een website gesponsord door de Universiteit van Melbourne in Australië , moet de plaatsing van een laptop zorgen dat de bovenkant van het scherm zich op ooghoogte te voorkomen hunching van de rug en schouders . Het statische karakter van de muis op een laptop kan ook leiden tot onnatuurlijke polsbewegingen die kunnen bijdragen aan aandoeningen zoals carpaal - tunnelsyndroom .
Laptop Gewicht

Er is enige bezorgdheid over het gewicht van laptops . Veel van deze inrichtingen hebben een aanzienlijke hoeveelheid gewicht , en er kan een bepaalde risicofactor in onbeladen doel £ 10 of meer regelmatig . De beste benadering van het vermijden van fysieke problemen met een laptop of een item het grote gewicht , is goed bewegen van de het object tijdens transport . Goede lifting bevat altijd het gebruik van de benen in het proces , en het dragen van een item in de buurt van de top midden van het lichaam is de ideale manier om een ​​item van veel gewicht vervoeren .
Visie Zorgen < br >

Regelmatig computergebruik
heeft altijd betrekking op de werking van staren naar een scherm en problemen met het gezichtsvermogen . Het wordt algemeen van uitgegaan dat de vermoeidheid van de ogen zullen voortvloeien uit staren te lang op elk object , of het nu een laptop scherm of een televisiescherm . Optometristen in het algemeen raden het nemen van pauzes van elke activiteit die betrekking kijken naar een scherm van welke aard dan voor langere tijd .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe te Installeer Windows XP H…
·Laptop Oververhitting Schade 
·Specificaties voor de HP DV630…
·Hoe te Macbook upgraden met SS…
·Wat Earphones Fit in de MacBoo…
·Lenovo T61 15.4 Widescreen Spe…
·Hoe kan ik een laptop batterij…
·Laptop Cleaning Procedures 
·Hoe maak je een externe laptop…
  Related Articles
Hoe je twee iPad Computers Sync 
Hoe kan ik mijn Sync iPad & Desktop? 
Hoe maak je een iPad verbinding naar een…
De verschillen in de iPad & iPad 3G 
Hoe je foto's synchroniseren met uw iPad…
Hoe gebruik je een iPad 3G aan Sluit een…
iPad & eBook Compatibiliteit 
iPad Pros & Cons 
Hoe je Pagina's en bestanden op een iPad…
  Hardware Articles
·How Do You Reclaim the Scrap Gold Van ou…
·Compaq Presario 750 Specificaties 
·Hoe om te vertragen een computer Fan 
·iPad App Vs . Web App 
·Hoe de juiste Flash Drive Vind 
·Hoe maak je een dual boot systeem Verwij…
·Het wijzigen van de Power- On Password o…
·De beste digitale Media Storage Devices 
·Hoe maak je een iPhone gebruiken als een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com