Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Tablet- pc-pen Tips
Tablet PC's zijn computers met touch screen mogelijkheden die het gebruik van een tablet- pen om te kunnen werken vereisen . De tablet-pc pen en tablet -pc met elkaar communiceren , zodat u volledig de mogelijkheden van de tablet -technologie kunnen benutten. Met behulp van een tablet- pen is een van de grootste voordelen van het gebruik van een tablet-pc , maar alleen als je weet hoe goed het meeste uit het apparaat . Kalibreren

Kalibreer de pen voordat u het voor de eerste keer . De tablet-pc moet een kalibratie- programma dat zal ervoor zorgen dat u goed bent ingesteld en klaar om de pen te gebruiken bevatten . Zorg ervoor dat u het kalibreren van de pen voor uw dominante hand . De tablet-pc en de pen te wennen aan je , net zoals je moet wennen aan hen. Als een andere gebruiker gaat naar de tablet-pc en de pen te gebruiken , zorg ervoor dat je het herijken voor haar gebruik als goed. De pen kan het nodig elk moment kalibratie-instellingen worden gewijzigd om te worden gekalibreerd.
Behulp

Houd de Tablet PC-pen op dezelfde manier dat je een gewone pen zou vasthouden of potlood. Schrijf met een gelijkmatige snelheid , en vermijd het gebruik van hoofdletters . De tablet-pc -software is ontworpen om uw handschrift te lezen en omzetten in tekst . Als je schrijft in hoofdletters , zal de resulterende tekst op dezelfde manier worden weergegeven . Je moet niet bang zijn om je hand of pols rusten op de tablet- scherm terwijl je schrijft omdat de tablet zal alleen halen de bewegingen van de pen .
Experimenteren

Er kunnen functietoetsen worden op de tablet-pc pen waaraan u gewend moet worden bij het schrijven . Sommige tablet-pc pennen hebben een wis -toets of een " rechts klikken " knop . U kunt wissen of anderszins te veranderen wat je schrijft zonder de intentie om als u op deze knop per ongeluk tijdens het schrijven . Het is belangrijk om te experimenteren met de tablet-pc pen voordat u absoluut moet om het te gebruiken . Wennen met de pen en hoe deze samenwerkt met de tablet-pc zo veel mogelijk , zodat wanneer je absoluut nodig om het te gebruiken , heb je al een stevige greep op wat je doet . Het zal tijd kosten om te wennen aan hoe de pen werkt , dus probeer het uit in verschillende toepassingen totdat u vertrouwd bent met het gebruik ervan zijn .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe te Gooi een Laptop Batteri…
·Hoe kan ik een laptop voor Col…
·Toshiba Satellite 1905 S301 Sp…
·Ik gemorste thee op mijn lapto…
·Dell laptops worden geleverd m…
·Hoe te openen een ExpressCard-…
·Hoe de Scroll uitschakelen op …
·Hoe te openen een HP Pavilion …
·Een aan elke zijde van het pan…
  Related Articles
Hoe de agenda functie gebruiken op de Ap…
Hoe de Map functie gebruiken op de Apple…
Hoe de overdracht van een Xilisoft iPad …
Hoe maak je een iPad , dat maakt geen ve…
Hoe de overdracht van een pc naar een iP…
Hoe te Sync mijn iPad met mijn PC 
Kenmerken van een IPad Tablet 
Hoe kan ik een video vanaf een iPad over…
Hoe om notities te maken op een iPad met…
  Hardware Articles
·Soorten Voeding connectoren 
·Wat is een eHome Infrared Transceiver vo…
·Hoe om muziek te luisteren vanaf 2 versc…
·Hoe maak je een Microsoft Mobile Mouse 3…
·Hoe te Sync Mijn Macbook met mijn iMac 
·Scannen op een HP 6500 
·Hoe kan ik een Lexmark X1170 Install 
·Hoe je RAM toe aan een Compaq laptop 
·Wat doen PCIe Slot Kleuren Mean 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com