Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Wat is MMC geheugen?
MMC ( MultiMediaCard ) geheugen is een kleine kaart , meestal de afmeting van een postzegel , dat wordt gebruikt in een breed scala van multimedia-inrichtingen . MMC-kaarten zijn een vorm van solid - state -geheugen bekend als flash -geheugen . Omdat het solid - state geheugen , in tegenstelling tot de magnetische geheugen in normale harde schijven, is veel duurzamer en wordt niet beschadigd als het in de nabijheid van een magneet . Geschiedenis

MMC-kaarten eerst hun opwachting gemaakt in 1997 , uitgebracht door Siemens AG en SanDisk . Het ontwerp van de MMC-kaarten kunnen ze veel kleiner zijn dan de Intel - gebaseerde geheugenmodules zoals CompactFlash-kaarten . MMC-kaarten zijn sindsdien in principe afgebouwd door veilige digitale kaarten ( vaak afgekort tot de naam SD-kaarten ) .
Functie

Elke MMC-kaart
heeft een kleine chip bekend als een microcontroller op. Deze microcontroller behandelt alle communicatie tussen het media-apparaat en de kaart , het verkrijgen van informatie van de kaart , en de plaatsen van informatie in de kaart . De microcontroller werkt alleen wanneer gegevens worden verzonden naar of gelezen van de kaart . Alle microcontrollers werken off van een intern kloksignaal , en klok van een MMC-kaart wordt gecontroleerd door de media-apparaat dat is aangesloten op . Als de klok niet in werking , noch de microcontroller . Het media-apparaat draait alleen de onboard klok op de kaart als het wil gegevens naar of van de kaart over te brengen .
Varianten

MMC-kaarten
komen in een breed scala aan varianten . De eerste is RS - MMC of Reduced - Size MultiMediaCard . Deze kaarten zijn ongeveer de helft van de grootte van reguliere MMC-kaarten . De volgende variant staat bekend als DV - MMC of Dual - Voltage MultiMediaCards Deze kaarten werken op zowel 1,8 volt als 3,3 volt . Toegestaan ​​Deze dubbele spanning de kaarten om te draaien in een lagere spanning apparaten zoals mobiele media-apparaten , maar deze kaarten gingen uit productie na de ontwikkeling van de MMCplus en MMCmobile -kaarten . MMCplus en MMCmobile werden ontwikkeld om te concurreren met SD-kaarten met de mogelijkheid om te draaien op hogere snelheden .
Devices

MMC-kaarten
zijn in staat om te werken in een breed scala van apparaten . Deze apparaten zijn digitale camera's , digitale camcorders , mobiele telefoons , MP3-spelers en PDA's ( personal digitalaAssistants ) . Naarmate de technologie is verbeterd , hebben deze kaarten een hogere en hogere opslagcapaciteiten voor apparaten toegestaan ​​. De hoogste capaciteit momenteel op 8 gigabyte .
Care

Hoewel MMC kaarten relatief duurzaam , zijn er verschillende overwegingen moet men rekening beschadiging van de kaart te voorkomen . De meeste kaarten worden geleverd met een plastic behuizing . Het beste is om de kaart op te slaan in het geval wanneer de kaart niet in gebruik . Bewaar de kaart in direct zonlicht als de warmte kan ertoe leiden dat de plastic behuizing te schering en overmatige warmte kan ook de elektronische componenten in de kaart beschadigen . Vermijd onderdompelen de kaart in vloeistoffen als dit kortsluiting kan veroorzaken dat de volgende keer dat de kaart is aangesloten , wat resulteert in onomkeerbare schade aan de kaart en de potentiële schade aan het media-apparaat .
< Br >

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Wat is een Memory Card -adapte…
·Hoe te MIPS Rating Bereken 
·Hoe te Overclock een onboard G…
·Hoe te DTV Kaartjes Fix 
·Hoe te Zet de Dual Channel -ge…
·Kan een nieuw moederbord Gezet…
·AMD Phenom Quad - Core Process…
·Hoe te Overclock Videokaarten 
·Trouble With Crossfire 
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Wat Goed Is de iPad ? 
Is een iPad compatibel met Flash ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een HP 995c Printer Test 
·Feiten over Dell Laptops 
·Hoe te tellen het aantal chips op RAM 
·Hoe te Refill tonercartridge in een TN36…
·Hoe het opzetten van een draadloze print…
·Hoe maak je inschakelen van een USB Flop…
·Hoe te openen een HP Pavilion DV7 - 1245…
·Hoe je Dual - Core en Quad - Core Centra…
·Hoeveel geheugen heeft een 2 GB SD -kaar…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com