Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe maak je een Wireless PCI Adapter Install
een draadloze PCI-adapter installeren kan lijken een ontmoedigende taak zijn , maar met goede aanwijzingen , een paar gemeenschappelijke instrumenten , en een weinig vertrouwen deze kaarten kunnen in een relatief korte tijd worden geïnstalleerd . de vier stappen die betrokken zijn bij de installatie van een draadloze PCI-adapter zijn ; afsluiten van de computer , het verwijderen van de zaak zijpaneel , het installeren van de adapter in een vrij PCI slot samen met het veiligstellen van de adapter op zijn plaats , en tot slot de zijkant geval paneel vervangen alsook het aansluiten van alle kabels , inclusief de antennedraad van de adapter met de laatste stap wordt het opstarten van het systeem en installeren noodzakelijke stuurprogramma . Wat je nodig hebt
Tangen
kruiskopschroevendraaier
Flitslicht
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet de computer uit en verwijder de stekker uit het stopcontact levering vóór demontage van het systeem . kopen van 2

Verwijder het zijpaneel van de computer ( s ) door het losdraaien van de twee kruiskopschroeven die de zaak zijkant ( en) vast te zetten aan het lichaam van de zaak .
< br > Goedkope 3

Identificeer het PCI-slots beschikbaar voor uw gebruik . ( Als u niet weet wat een PCI slot lijkt , vergelijken de Draadloze Adapter PCI -kaart waar de gouden strepen ( vingers , in de industrie termen ) aansluiten op de beschikbare slots .
4

Verwijder de kruiskopschroef die een kaart aan de zaak als men op zijn plaats . ( Onderzoekt alle bestaande PCI kaart in een van de sleuven om een ​​idee wat een goed geplaatste kaart lijkt te krijgen . mogelijk moet u een blankoff panel gebruikt om stof buiten te houden te verwijderen van het systeem . )
5

Druk op de Wireless PCI Adapter voorzichtig geperst in de open PCI-sleuf . ( Zorg ervoor dat de kaart goed is opgesteld en , terwijl dit ziet eruit als het gemakkelijk zou schuiven in de sleuf , kan dit een beetje kracht te nemen . )
6

Bevestig de kaart om de zaak . ( dit wordt gedaan door schroeven een kruiskop schroef in het gat waar de beugel die u eerder verwijderd werd beveiligd . )
7

Plaats het zijpaneel van de behuizing van de computer met behulp van de twee kruiskopschroeven die werden verwijderd toen de zaak kant werd gedemonteerd .
8

Sluit alle kabels die werden bij het demonteren van de computer verwijderd .
9

Sluit de antenne aan de Wireless Adapter of de kabel die de antenne hecht aan de connector die nu zichtbaar is vanaf de achterkant van de zaak .
< br >

Macht 10 van de computer en meld u aan .
11

Plaats de cd van de fabrikant in uw CD-ROM drive en volg de instructies op het scherm wanneer voorgesteld met een scherm dat zegt iets als " Nieuwe hardware gevonden . " ( Veel fabrikanten een installatieprogramma dat automatisch wordt uitgevoerd zodra de cd is geplaatst . ) op Twitter 12

Gebruik de standaardinstellingen van de software-installatie te voltooien , tenzij u de gebruiker - specifieke informatie op het tegendeel . ( Deze instellingen kunnen op elk moment gewijzigd worden , indien nodig . ) op Twitter

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe werkt interne fragmentatie…
·Hoe te Electronic PC Board Con…
·Hoe maak je een SDRAM DIMM ins…
·Wat voor soort geheugen heb ik…
·Hoe krijg ik gratis geheugen v…
·Hoe de aanvraag voor Video dri…
·Hoe te testen voor Defecte Mem…
·Hoe de video uitschakelen op e…
·Hoe maak je een PCI grafische …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Mil Spec Eisen 
·Conexant RH56D - SP Specificaties 
·MacBook A1278 Specificaties 
·Aanbevolen Apple Laptop voor beginners 
·Hoe de inktpatroon Steek in de Canon Pix…
·Wat is DVD Rippen 
·Hoe start ik een IBM Think Pad T30 in de…
·Hoe maak je een Pro Tools HD systeem 
·Heb iPads Heeft USB-drives? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com