Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> netwerk Apparatuur >> Content
Mil Spec Eisen
Mil spec eisen of militaire specificaties zijn onderdeel van het Amerikaanse ministerie van defensie programma van standaardisatie voor een uniforme manier van productie van goederen en materialen voor het leger , alsmede andere officiële en technische organisaties en fabrikanten . Volgens de Amerikaanse regering Accounting Office , mil spec "verwijst naar de " fysieke en /of operationele kenmerken van een product ", hoewel alle " militaire specificaties en normen " worden vaak aangeduid als milspecs . Document Categorieën

Categorieën gedekt door milspecs omvatten ministerie van Defensie documenten beschrijven militaire normen en specificaties in detail , evenals militaire handboeken , data beschrijvingen, lijsten van gekwalificeerde producten , lijsten van de fabrikant en goedgekeurd commerciële beschrijvingen . ook gedekt zijn documenten geproduceerd door individuele takken van het leger , zoals de Amerikaanse luchtmacht en marine luchtvaart en het ontwerp -normen en US Air Force specificatieformulieren . Niet inbegrepen zijn een aantal items die in overheidsopdrachten instructies zoals technische tekeningen of niet- overheid industriestandaarden.

formaten en soorten

Originele milspecs
bestaan ​​uit een breed scala van schriftelijke formaten zoals handboeken , losse bestanden , gebonden documenten , rapporten , individuele bladen of lijsten , tekeningen , brieven , bulletins en notities . Meest zijn elektronisch gescand en zijn beschikbaar in de eerste plaats als pdf- documenten bestanden omdat deze veelzijdige formaat zorgt voor de gelovigen verdubbeling van tekst, afbeeldingen en andere individuele kenmerken van de originele documenten . Sommige documenten zijn beschikbaar als . doc-bestanden . Die paar documenten die niet elektronisch beschikbaar formaat zijn beschikbaar in gedrukte vorm voor de aankoop .
vinden Milspecs

Milspecs
zijn opgenomen in een uitgebreide collectie van verschillende soorten documenten . Momenteel zijn alle milspecs worden geïndexeerd en bereikbaar via een centraal controlepunt gevestigd in Philadelphia , Pennsylvannia . Called het ministerie van Defensie Single Stock Point , de organisatie is verantwoordelijk voor de opslag en het onderhoud van elektronische documenten , indexeren en catalogiseren , publiceren , distributie en verkoop . de DODSSP onderhoudt ook en beheert de online digitale bibliotheek -en bestelsysteem bekend als de Overname Stroomlijnen en Standardization Information System .
toegang Milspecs

de ASSIST website biedt gratis online toegang tot de meeste van de technische documenten die in de officiële database, die meer dan 180.000 pdf -bestanden bevat . voor deze documenten niet in digitaal formaat , is er een ASSIST shopping wizard die het mogelijk maakt voor de aankoop van de afgedrukte documenten . ander nuttig website is het ministerie van Defensie Assistdocs.com dat bepaalt alternatieve toegang tot de officiële ASSIST document repository . ook is er een vrij beschikbare tweewekelijks bulletin genaamd de " ASSIST -update ", die actuele informatie over de DODSSP en gegevens wijzigingen in de database biedt .

Previous: Next:
  netwerk Apparatuur
·Hoe kan ik een Internet Router…
·Hoe maak je een Firewire kaart…
·Hoe maak je een Sata USB Gebru…
·Hoe om te controleren mijn DSL…
·Mijn laptop herkent de draadlo…
·Wat is de functie van een Giga…
·Soorten Interfacekaarten 
·Hoe te installeren een NetGear…
·Mijn Verizon FiOS kan geen toe…
  Related Articles
Apple iPad Web Eisen 
iPad Systeemvereisten 
De GeForce 8500 GT grafische kaart Voedi…
Computer Voeding Vereisten voor 9400 GT …
Videokaart Eisen voor Laptop TV-verbindi…
Nvidia AGP 4X grafische kaart Systeemver…
Minimale vereisten voor een Windows 2000…
HIPAA Eisen voor System Logs 
Dell 1955 Voeding 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Sandisk SD Card Fix 
·HP Pavilion DV9700 Specs 
·Micron Transport T3000 Specs 
·Hoe Vergelijk Mini Computers 
·Hoe te openen een laptop batterij 
·Wat doet RAM voor? 
·Netwerk Help : Wat is een Uplink Port 
·Hoe je Toshiba Satellite harde schijven …
·Hoe te installeren USB 10 pin connectore…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com