Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Wat Is DIMM ?
Een DIMM of dual in-line memory module bevindt zich op het moederbord van een computer . De module helpt de computer proces-geheugen en data . De DIMM geheugenmodule heeft de voorkeur boven SIMM of single in -line memory modules , omdat het werkt op hogere snelheden . Een DIMM -module kan het werk van twee SIMM modules doen . De DIMM komt reeds geïnstalleerd op een PC , maar kunnen gemakkelijk worden vervangen door een gebruiker . Functie

Een DIMM- geheugenmodule heeft een 168 - pin connector en kan gegevens overdragen met een snelheid van 64 bits. Dit is een hogere snelheid vergeleken met SIMM modules die werken bij snelheden van 32 bits. Gebruikers de voorkeur aan het snellere tempo van een DIMM .
Eigenschappen

DIMM geheugenmodules
kunnen meerdere lijnen van communicatie binnen een computer . DIMM- connectors aansluiten op verschillende circuits in tegenstelling tot een SIMM , die alleen kan produceren een enkele lijn van communicatie .
Voordelen

Een DIMM is de geprefereerde optie als een systeem verwerkt grote hoeveelheden gegevens . De meeste bedrijven vertrouwen op DIMM -modules omwille van hun efficiëntie . DIMM kan ook zorgen voor betrouwbaarheid voor gebruikers die zijn aangesloten op een thuisnetwerk . De DIMM -module maakt het mogelijk de computers op een netwerk om gegevens op een betrouwbare tempo van de snelheid .
Belang

De DIMM- module helpt een computer in de verwerking van het geheugen . De DIMM verbindt met de databus van de computer is aangesloten op het moederbord . Een DIMM kan detecteren data fouten , en sommige DIMM's staan ​​bekend als error correction code ( ECC ) - enabled DIMM's . Deze soorten DIMM worden gewoonlijk gebruikt in servers . De chips op de DIMM controleert op fouten en pogingen om ze op te lossen . De meeste computer moederborden voor thuisgebruik zijn niet ontworpen voor dit soort DIMMS .
Installatie

Een DIMM is op het moederbord van een computer is geïnstalleerd door het te plaatsen in een sleuf . De DIMM wordt aangeboden in verschillende maten en is eenvoudig te vervangen als dat nodig is. Om de DIMM te vervangen , moet de gebruiker eenvoudig de behuizing van de pc te openen en verwijder de DIMM uit de sleuf . Het beste is om een antistatische polsband te dragen , zodat de schade niet is veroorzaakt aan de PC . Als vervanging van een DIMM , als het eenmaal is geplaatst en de computer opnieuw is opgestart , zal het systeem automatisch herkennen van de DIMM .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe Legacy Audio Drivers Verwi…
·Hoe maak je een USB- PCI -kaar…
·Hoe kom ik erachter Mijn Moede…
·Hoe je Sound Blaster Audigy in…
·Hoe maak je een ASUS moederbor…
·Hoe te Capture op een TV-tuner…
·Specificatie voor een NVIDIA G…
·De compatibiliteit van de DDR …
·Hoe de CMOS Clear voor een Del…
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Wat Goed Is de iPad ? 
Is een iPad compatibel met Flash ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
  Hardware Articles
·Hoe schoon Brother inkjetprinters 
·Plaatsen om te Computers in Peoria Recyc…
·Hoe maak je een Purepower RX 600W Power …
·Hoe maak je een Texas Instruments Titani…
·Hoe maak je een USB Flash Driver Aanslui…
·Mijn HP printer zal niet met nieuwe Cart…
·Hoe maak je een college - Ready Laptop B…
·Laptop Verhuur voor studenten 
·Hoe kan ik een DVD te spelen op mijn com…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com