Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Centrino Vs . AMD Sempron
Intel Corporation en Advanced Micro Devices ( AMD ) zijn twee van de grootste fabrikanten van geavanceerde processors en apparaten voor personal computers ( PC ) in de wereld . Terwijl de AMD Sempron is verkrijgbaar in zowel desktop als mobiele configuraties , werd de Intel Centrino speciaal ontwikkeld voor mobiele laptops in een poging om het energieverbruik te verminderen , terwijl het verstrekken van een high-end central processing unit ( CPU ) . Centrino Features

De Intel Centrino merk combineert gepatenteerde beveiligingstechnologieën met een robuuste Intel Mobile US15W Express chipset en de Atom - Silverthorne -processor . Deze combinatie biedt extra batterij , alsmede een verbeterde draadloze communicatiebereik . Centrino was ook een van de eerste pakketten om Active Management Technology ( AMT ) , die op afstand service en ondersteuning voor zakelijke gebruikers mogelijk maakt op te nemen. AMT vereist een extra abonnement Intel in om effectief te zijn .
Sempron Eigenschappen

Sempron
is AMD's directe concurrent van de Centrino- merk van mobiliteit laptops en desktop vervangers . Oorspronkelijk gebaseerd op de Athlon productieproces , het omvat functies zoals AMD PowerNow ! ™ -technologie en Enhanced Virus Protection ( EVP ) . PowerNow ! verhoogt de productie van energie tot de processing cores wanneer toepassingen worden uitgevoerd op maximale capaciteit , terwijl EVP biedt een extra niveau van bescherming tegen virussen en malware .
Basis kloksnelheid
< br

Core kloksnelheid of kloksnelheid > is vaak de beste manier om dergelijke processoren en hardware-apparaten vergelijken voor computers . De Centrino 2 lijn varieert van 900 megahertz ( MHz ) tot 3,06 gigahertz ( GHz ) . De Sempron lijn begint op 1,4 GHz loopt helemaal tot 2,7 GHz . Kloksnelheid geeft niet altijd het hele verhaal , vooral met multiple core CPU's , en vaak moet je ook verwijzen naar de front side bus .
Front Side Bus

front side bus is een waardering van de snelheid tussen de core CPU en extra CPU of geheugen -apparaten . De Sempron begint met 166 MHz op de eerdere processors tot 2700 MHz . De Centrino begon rond 400 MHz , met de top -end modellen hebben bijna 1066 MHz .
Conclusies

Bij het vergelijken van producten , een van de belangrijkste factoren is altijd prijs . De Centrino is iets duurder dan de Sempron bij vergelijkbare snelheden . Op het hoogste einde , het Centrino is iets langzamer dan de Sempron vanwege de zwakkere front side bus . Terwijl beide zijn zeer betrouwbaar processor merken met een sterke feature sets , de combinatie van iets hogere snelheden en lagere prijs maakt het vaak de betere keuze om de Sempron kopen .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Socket Type voor de Presario S…
·Hoe te SCSI- drivers te instal…
·Hoe maak je een Xeon Processor…
·Hoe maak je een moederbord ver…
·ASUS P45533 - MX Memory Types 
·PC geheugen Extra 
·Hoe de CMOS resetten op een HP…
·Hoe te testen voor een mislukt…
·Intel Moederbord Identificatie…
  Related Articles
iPad 16 Vs . iPad 32 
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Google Android Tablet PC Vs . iPad 
Que Vs . iPad 
16gb iPad Vs . 32gb iPad 
Android Pads Vs . de iPad 
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
iPad Vs . Android Tablet 
  Hardware Articles
·Hoe te verwijderen Xandros Linux van een…
·Installatiegids voor Extra geheugen in e…
·Het verschil tussen Toner & inktcartridg…
·Hoe maak je een monster PC Build 
·Waar te Refill inktcartridges 
·Hoe je computers te verkopen Online 
·HP 5510 Problemen 
·Hoe de T -shirt van de printer gebruiken…
·Hoe kan ik een HP Deskjet 3745 Problemen…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com