Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Wat Oudere Memory Technology Is DDR een uitbreiding van ?
Dual Data Rate (Random Access Memory DDR RAM ) is gebaseerd op Synchronous Dynamic RAM ( SDRAM ) . Deze types van geheugen worden gebruikt in personal computers , al vanaf 2010 , nieuwe versies van DDR komen vaker voor . Hun doel is om de gegevens van de processor vergt van de harde schijf om software -instructies uit te voeren halen . In tegenstelling tot de harde schijf geheugen , zij hun gegevens verliezen wanneer de computer wordt afgesloten . SDRAM Functie

Gegevens
in RAM opgeslagen in geheugencellen , elk bestaande uit een transistor en condensator waarmee die een stukje informatie . Indien het een 0 is , de transistor open blijft , waardoor stroom van de condensator bereiken . Om een 1 vertegenwoordigen , de transistor sluit , waardoor stroom te stromen in en laadt dan de condensator . Dynamische RAM bestaat uit condensatoren die " lek " lading , en vereisen constant vermogen om hun data op te slaan . Deze chips hebben een eenvoudigere structuur in vergelijking met technologieën die lading vast te houden langer . Dit zorgt voor een kleinere chip maten zonder afnemende capaciteit . Volgens Computerhandleiding , de term "synchroon " naar RAM die werkt op het tempo van de klokcyclus computer . Hierdoor kan de RAM instructies ontvangen en verwerken tegelijk . Deze techniek , die bekend staat als " tussenvoegen , " was niet mogelijk met asynchrone RAM .
SDRAM Beperkingen

Voor de periode dat SDRAM was standaard in personal computers , fabrikanten verhoogde zijn snelheid van 66 MHz tot 100 MHz . Ze daalden ook zijn latency , de tijd die het duurt voor het geheugen om data te leveren na ontvangst van een verzoek , van 58 nanoseconden tot 56 . Echter , terwijl deze voorschotten plaatsvonden processor snelheden zag een 12 - voudige toename - rendering standaard SDRAM in staat om gelijke tred te houden met de CPU- capaciteit .
DDR Features

DDR SDRAM werkt net als uitzondering dat gegevens kan overbrengen tweemaal per klokcyclus , de zogenaamde " toenemen " en " afval" randen van het kloksignaal . Het gebruikt ook een prefetch buffer te lezen niet alleen de gegevens gevraagd, maar gegevens grenzend aan het op de rij van geheugencellen . Dit geeft de processor met twee " datawoorden " per geheugentoegang , in plaats van een.
Time Frame

In 1993 introduceerde Samsung de KM48SL2000 , de eerste commercieel beschikbare SDRAM chip . Op dat moment liep de meeste computers op DRAM-modules . Door 2000 , SDRAM was de nieuwe standaard voor pc-geheugen . Wanneer fabrikanten begon de introductie van nieuwe processors staat de behandeling van meer gegevens dan SDRAM zou kunnen bieden , memory makers gecreëerd DDR als een oplossing . Vanaf haar oprichting in 2000 tot 2010 , DDR en de latere versies zijn de standaard geheugen technologie .
Innovaties

DDR2
maakt gebruik van een prefetch buffer die vier datawoorden per verkrijgt toegang tot het geheugen , twee keer zo veel per klokcyclus als normaal DDR . DDR3 verdubbelt dit , het ophalen van acht datawoorden per toegang . Volgens Benchmark Reviews , doet dit met een betere energie- efficiëntie dan DDR2 .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Soorten RAM Slots 
·Hoe te herstellen van een Nois…
·Wat doet SD RAM voor? 
·Welke ROM staat voor Wanneer V…
·Hoe de Geheugentype vinden op …
·Geïnstalleerd Nieuwe RAM in e…
·Hoe je SD-geheugenkaart gebrui…
·Hoe maak je een GeForce 7200 G…
·Vijf onderdelen opgeslagen in …
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Wat Goed Is de iPad ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
Wat zijn de functies van de iPad ? IPad …
Wat kan de Apple iPad doen? 
  Hardware Articles
·Hoe kan ik video Transfer Van camera naa…
·Sanden SD7 Specificaties 
·Hoe je inkt wijzigen op een Canon BJC - …
·Hoe maak je een computer Fan wijzigen 
·Pros & Cons van Refurbished Laptops 
·Hoe wilt opnemen van een DVD naar een CD…
·Hoe maak je een harde schijf te verkopen…
·Kan ik een iPod te gebruiken met een Net…
·Hoe maak je een desktop computer Monteer…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com