Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe meer RAM-geheugen vrij te staan ​​op mijn laptop
Gedurende een aantal jaren van gebruik , zal uw computer uiterlijke en inwendige slijtage ondervinden . Zonder de juiste onderhoud van het systeem , kan een eenmaal razendsnelle laptop vertragen . Random Access Memory ( RAM ) is een belangrijk onderdeel bij het bepalen van de snelheid van uw pc . Houd de hoeveelheid beschikbaar geheugen zo hoog mogelijk mogelijk maakt om snel gedurende een langere periode . Windows - gebaseerde personal computers hebben hulpprogramma's ontworpen om u te helpen bij het ​​houden van uw pc in optimale vorm . Instructies
Schijfdefragmentatie
1

Klik op de knop "Start " gelegen aan de onderkant linker positie van het bureaublad en selecteer "Programma's" of " Alle programma's. " Beweeg uw cursor over ( of klik op ) de map getiteld " Accessoires , " en markeer vervolgens of open "System Tools . " Klik op het pictogram genaamd " Schijfdefragmentatie " om het programma te openen . Kopen van 2

Raadpleeg de bovenkant van het venster defragmentatieprogramma , en klik op de genoemde vaste schijf ( C ) of klik op ' Select Volumes " en kies " C. " Verwijzen naar de onderkant van het venster , en klik op het venster getiteld "Analyze . " Laat enkele minuten voor de computer naar de harde schijf voor eventuele corrigeerbare fouten te analyseren .
3

Selecteer de optie " Defragmenteren " zodra het programma informeert u dat de harde schijf moet worden gedefragmenteerd . Laat het programma om het proces, dat een paar minuten of langer zou kunnen duren te voltooien , afhankelijk van de status van uw computer . Bij het ontvangen van de " Defragmentatie is Complete" , druk op " Sluiten" om het venster te sluiten .
Schijfopruiming
4

Open het menu " Start" en selecteer " programma's . " Nogmaals , zweven over of klik opent u de map " Accessoires " en selecteer "System Tools . " Klik op het icoon getiteld " Schijfopruiming " om het programma te openen .

Klik 5 op alle selectievakjes aan de linkerkant van de verschillende dossiers . Bestanden die worden gesaneerd moeten omvatten gedownloade programmabestanden , tijdelijke internetbestanden , de prullenbak , en offline webpagina's . Ervoor zorgen dat alle bestanden zijn geselecteerd om een ​​optimale schone up proces.
6

Zodra alle bestanden zijn geselecteerd , klik op " OK " om het proces te starten . Laat het programma om de harde schijf grondig te reinigen . Zodra het klaar is , zal het programma sluit op zijn eigen .
Remove Programs
7

Open het menu 'Start' gelegen aan de onderkant linker gedeelte van het bureaublad . Open het " Configuratiescherm" op het voorste gedeelte van het menu Start , onder de rubriek " My Computer " . Klik op 'Add or Remove Programs ' om het te openen .
8

Raadpleeg de lijst van programma's , en identificeren en programma's en toepassingen die u niet meer gebruikt . De applicatie kunt u alleen een programma te verwijderen op een moment .
9

Markeer een ongewenst programma . Selecteer de optie getiteld " Verwijderen . " Doorloop alle prompts door het selecteren van " Next" om de deïnstallatie proces voort te zetten . Wanneer dat nodig is , start u de computer om de procedure te voltooien . Open de " Add or Remove Programs " applicatie om verder verwijderen van programma's .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe kan ik hardware installere…
·Hoe je RAM wijzigen in een Ins…
·Hoe kan ik inschakelen PCI - E…
·Gigabyte moederbord Overclocki…
·Hoe maak je een Asus Fix ( mod…
·Hoe maak je een Windows XP- co…
·Hoe te Cox Digitale kabel-TV o…
·Sound Blaster X- Fi installati…
·Verschillen tussen PC5300 en P…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Kunt u gebruik maken van een Sylvania ta…
·Hoe kan ik bijwerken een Compaq Celeron …
·Hoe de juiste ATI Driver Upgrade Zoek 
·Aanwijzingen voor een Nurit 8000 
·De beste manier om een Laptop Carry 
·IBM T40 Specificaties 
·Hoe schoon te maken en wissen Internet T…
·Hoe maak je een interne harde schijf ins…
·Communicatie producten voor de visueel g…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com