Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
De beste manier om een Laptop Carry
Draag een laptop met gemak en weet dat het zal worden beschermd tegen schokken en ruw gebruik . Dit is vooral belangrijk als je reist door luchthavens en de noodzaak om te reizen met uw laptop veel . Er zijn een aantal vrij eenvoudige trucs om het waarborgen van de veiligheid van uw machine, terwijl u een luchthaven doorkruisen of een ritje met de metro . Steeds comfortabeler met een laptop

Verkrijg de afmetingen van uw laptop , van de extreem kleine en lichtgewicht modellen met een scherm dat niet groter zijn dan 10,1 centimeter meet te hebben, tot de massale Dell Inspiron 9400s , of specifiek ontworpen laptops voor multimedia gebruik , die een speciale behandeling nodig heeft , want je zult hard ingedrukt om een ​​commerciële zaak waarin ze uit te voeren vinden .

voor de gemiddelde persoon die een laptop met een bescheiden 14 - inch draagt scherm en een paar kabels , een goed uitziende en zeer functionele tas kan worden verkregen uit een kantoorartikelen winkel voor minder dan $ 50. Zorg ervoor dat de tas heeft een " innerlijk " extra gestoffeerde houder voor de laptop , die tot een van de daarin sleuven past .

Meestal zal dit ook twee handgrepen en fold -over klittenband sluitingen die helpen om de laptop van het nemen van te veel schokken van bewegen terwijl het wordt uitgevoerd .

Zorg dat de tas is ook uitbreidbaar . Dit is de beste manier om te werken met die extra papieren en boeken die je hebt om spullen in op het laatste moment . Ook, als u nodig hebt om kabels en cd 's /dvd's te dragen in daar , het uitbreidbare optie zal echt een hulp zijn , als je moet dingen in spullen onder een tijdsdruk . ( Wees voorzichtig om maximale afmetingen dient u bij de luchtvaartmaatschappijen . ) Op Twitter

De beste laptop draagtassen hebben een over - de - schouder verstelbare band en een klittenbandsluiting over de centrale grip aan de bovenkant van de tas . Dit is handig voor als je nodig hebt om het bij de security check te openen voor de laptop te worden genomen en in de bak te gaan door de scanners . Een ander essentieel is een schouderstuk op de draagriem . Wanneer je moet wachten in een lange rij , dit maakt het wachten een comfortabel. Ook, zeker is het gemakkelijk kunnen worden geopend en gesloten . ( U zult versteld staan ​​hoe vaak dit moet gebeuren . ) Een eenvoudige plastic sluiting is waarschijnlijk het beste , in plaats van een traditionele gesp .

Tenslotte Stel de riem , zodat de onderkant van de tas is gewoon te raken je bovenste heup . Dit betekent dat als je moet gaan voor documenten in een buitenste zak , zullen ze gemakkelijk te bereiken Ook zijn zonder dat de tas neergezet .

, Vergeet om geen gereedschap of vloeistoffen vervoeren in uw handbagage op zakken . Deze zijn gewoon gaan rijden met de beveiliging van de luchthaven worden gegooid . Dus het beste is om een speciaal gemarkeerde binnenzak kunt u deze uitvoeren in en zet het in ingecheckte bagage op het laatste moment hebben wanneer u bij de check - in balie , als je niet van plan om ze wegbergen, bij u inpakken van uw koffers thuis .

Previous: Next:
  laptops
·Video-uitgang Specificaties vo…
·Hoe maak je een SIM-kaart in e…
·Hoe maak je een Bluetooth In e…
·Hoe een verouderde laptop Done…
·Welke functies heb ik nodig in…
·Macbook 2.0GHz Vs . 2.4GHz 
·Hoe de laptop toetsenbord ontg…
·Hoe je de stylus op een Fujits…
·HP Express Card Gebruikt 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·De voordelen van het maximaliseren van g…
·Hoe voor Wireless Security Set voor een …
·Hoe gaat u naar BIOS op een Acer Laptop 
·Hoe je bestanden via een seriële kabel …
·Hoe te upgraden mijn grafische kaart Dri…
·Hoe te Allen Bradley Integers Gebruik 
·Wat is de rol van een Processor 
·Problemen met een Bioshock Radeon 9600 v…
·Hoe maak je een compatibele inkt cartrid…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com