Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Gigabyte moederbord Overclocking Functies
Overklokken van een Gigabyte moederbord met zich meebrengt versnelling standaard klokfrequenties voor een performance boost . Gigabyte heeft overklokken en geavanceerde aanpassingsmogelijkheden gemakkelijk toegankelijk via een BIOS geavanceerde configuratiemenu gemaakt . In het BIOS , de sleutel overklokken kenmerk is de Tweaker optie " Moederbord Intelligent ( MIT ) . Hier zullen de gebruikers het grootste deel van hun tijd aan te passen en opnieuw afstellen van hun Gigabyte kaart naar overgeklokt functies te optimaliseren . Inzicht Gigabyte overklokken functies zullen u helpen om het meeste uit de BIOS

Gigabyte 's
geavanceerde BIOS van uw computer . beschikt over een veelheid aan opties voor het aanpassen overklokken van je Gigabyte moederbord . Hoewel het moederbord Intelligent Tweaker zal zijn waar je de meeste van je tijd overklokken doorbrengen , zijn er een paar andere menu's in het BIOS dat geavanceerde overclocking voorzieningen voor mindervaliden . de ' Standard CMOS " pagina kunt u de snelheid van de koelventilatoren van uw moederbord , het opzetten van een wachtwoordbeveiliging voor uw aangepaste overclocked configuraties controleren en selecteer een boot volgorde . BIOS is een integraal onderdeel van alle moederborden , zonder dat geavanceerde overklokken zou niet mogelijk zijn.
Motherboard Intelligent Tweaker ( MIT )

De " Moederbord Intelligent Tweaker " BIOS menu pagina , of MIT , is de centrale overklok functie van Gigabyte moederborden . In dit menu , zal je in staat om iets aan te passen van het verhogen van de front side bus frequentie aan hoeveel spanning u wilt uw moederbord te consumeren zijn. je zult ook in staat zijn om uw geheugen klokfrequenties aanpassen aan op uw moederbord gebruik van het interne geheugen van uw computer efficiënter . maken bovendien MIT is centraal overclocking functie van de Gigabyte moederbord die u zal toestaan ​​om iets te doen van basis overklokken tot geavanceerde overklokken .
Fail - safe functie

Gigabyte moederborden
zijn ontworpen met een fail - safe functie die de kaart als het teveel overgeklokt wordt afgesloten . Dit fail - safe shutdown beschermt componenten op het moederbord tegen oververhitting , wat onherstelbare schade zou kunnen veroorzaken . Bovendien, wanneer overklokken of wijzigen van een functie in het BIOS menu's , de maximale de enige moederbord kaart kan duidelijk worden overgeklokt wordt weergegeven , zodat je niet de fout van het overklokken te veel te maken . Deze beveiligingsfuncties helpen een Gigabyte moederbord gebruiker om veilig overklokken . De overklok opties zijn gemakkelijk toegankelijk zijn voor experimenten te stimuleren . Deze faalt - safe functies aanwezig zijn om rampzalige gevolgen te voorkomen tijdens het experimenteren .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe maak je een Wireless -stuu…
·De Montage Specificaties voor …
·Hoe de CMOS-batterij vervangen…
·Wat is een PCI Express Root Po…
·Upgrade instructies voor Dell …
·Hoe maak je een Laptop moederb…
·Soorten Asus G1 Moederborden 
·Hoe de IR-afstandsbediening re…
·Het verschil in SRAM en DRAM 
  Related Articles
iPad Gigabyte Capaciteit 
Dell T3500 Moederbord Specs 
Hoe je grafische kaart compatibiliteit m…
Hoe Zorg ervoor dat uw videokaart en moe…
Hoe maak je een PCI videokaart In een 76…
Hoe om te achterhalen welke grafische ka…
Hoe installeer ik een videokaart op een …
Hoe te installeren Twee monitoren Met On…
Welke videokaart voor een ASUS M3A78 AM2…
  Hardware Articles
·Hoe gaat u naar Lenovo BIOS 
·Hoe maak je een Gaming Machine Build 
·Hoe je het systeem-BIOS Toegang Met een …
·GTS 450 Vs . GTX 465 
·Hoe maak je Refill een Canon BCI - 24 
·Hoe kan ik muziek vanaf een pc op een st…
·Kan mijn Bluetooth Stereo Headset met mi…
·Hoe maak je een USB- schijf upgraden 
·Specificaties voor een Inspiron 531 Moed…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com