Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> tablet-pc's >> Content
Kunt u gebruik maken van een Sylvania tablet als een telefoon ?
Sylvania produceert een lijn van budget touchscreen tablets . Deze apparaten missen de technologie die nodig cellulaire netwerken gebruiken voor spraakoproepen . Echter , als ze verbinding kunnen maken met het internet via Wi - Fi , kunt u ze gebruiken in combinatie met een Voice over Internet Protocol -service te laten plaatsvinden oproepen . Dit laat hen toe om te functioneren als een mobiele telefoon in beperkte mate . Aan de slag

Hoewel Sylvania tablets draaien het Android besturingssysteem , kunnen ze niet apps downloaden uit de Android Marketplace . Om deze reden , moet u een derde App Marketplace downloaden . Voorbeelden hiervan zijn SlideME en AppBrain . Zodra u een marktplaats geïnstalleerd, kunt u dan zoeken naar de VoIP- applicatie van uw keuze en download het naar uw Sylvania .
Functie

u een VoIP- app te gebruiken , het tablet WiFi moet ingeschakeld . Uw Wi - Fi-instellingen Sylvania 's bevinden zich in de belangrijkste instellingen menu , die is gelegen in de rechter bovenhoek van het scherm . Hier kunt u ervoor zorgen dat uw Wi - Fi is ingeschakeld door op het pictogram Wi - Fi als je niet ziet een groen vinkje ernaast . U kunt dan een netwerk en voer indien nodig een wachtwoord om online te gaan . Om een oproep te plaatsen , opent u uw VoIP- app en volg de aanwijzingen het geeft u aan voice diensten mogelijk . Terwijl verschillende apps hebben verschillende procedures , de meeste vereisen dat u enkele persoonlijke gegevens invoeren .
Voordelen

Het belangrijkste voordeel van het gebruik van VoIP -diensten is dat , in veel gevallen , de apps zijn gratis te downloaden en te installeren . Bovendien, de meeste van hen bieden voice calling diensten gratis ook. Om deze reden , sommige mensen gebruiken dit als een alternatief voor de traditionele mobiele telefoon gebruik , om de maandelijkse kosten te vermijden . Zoals de Sylvania is een van de minst dure tablets op de markt , het gebruik ervan in combinatie met VoIP is een van de meest kosten - effectieve manieren van het maken van telefoongesprekken .
Nadelen

de Sylvania kan alleen worden gebruikt voor VoIP-gesprekken terwijl het binnen het bereik van het Wi - Fi-netwerk . De meeste van deze netwerken hebben slechts een bereik van ongeveer 100 meter of minder . Ze variëren ook in termen van betrouwbaarheid . Over het algemeen , hoe meer mensen getekend voor het netwerk , de zwakker en minder betrouwbaar is . Maar als je het maken van gesprekken van uw thuisnetwerk , is dit minder een probleem .

Previous: Next:
  tablet-pc's
·HP Pavilion Tx1417CL Specifica…
·Verschillen in E - Book Reader…
·Hoe je apps installeren op een…
·Kun je foto's op je Kindle via…
·Kunt u Alfabetiseer Je favorie…
·Hoe maak je een Android Live W…
·Hoe te beveiligen met wachtwoo…
·Hoe kan ik mijn ARCHOS 705 Haa…
·Touch Screen mijn Tablet PC 's…
  Related Articles
Hoe te gebruiken iWork op de iPad 
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe de agenda functie gebruiken op de Ap…
Hoe de Map functie gebruiken op de Apple…
Hoe de kalender gebruiken op de Apple iP…
Hoe te gebruiken Bluetooth met de iPad 
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe maak je een iPad Cover Gebruik 
  Hardware Articles
·Verschil tussen gedeïoniseerd en gedest…
·Hoe gebruik ik een laptop Dock 
·Hoe maak je een Gigaware microfoon Insta…
·Hoe te Factory Restore een Acer Aspire 5…
·Hoe te PKG bestanden uitpakken 
·Hoe kan ik een printer lade toe 
·Hoe maak je een circuit te bouwen 
·Hoe Hook Up My Dell Laptop op een videop…
·Hoe een Uninterruptible Power Supply Laa…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com