Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe maak je een Asus Fix ( modelnummers A7V8X - X ) Compleet Moederbord
De Asus A7V8X - X moederbord biedt de aansluitingen voor het aansluiten van interne en externe hardware , voedt elektriciteit aan boord onderdelen , en vergemakkelijkt de communicatie van apparaten via de chipset en bus structuren . Als het moederbord niet lukt , kunnen de apparaten die op de raad van bestuur niet functioneren of communiceren . Als de Asus A7V8X - X is gebroken , de enige oplossing voor het moederbord te vervangen . Echter , het upgraden van de BIOS of het controleren van de aansluitingen van de hardware dat op het bord kan alle hardware fouten voordoen als gevolg van het moederbord te keren . Wat je nodig hebt
Kruiskop schroevendraaier
Floppy disk
Toon Meer Aanwijzingen
Werk het BIOS
1

Ga naar de Asus website . Kies uw regio uit de flash pagina . Wijs naar " Services " en klik op "Support ".

Punt 2 naar " Downloads " en klik op " Asus Downloads . " Enter " A7V8X " in het zoekveld . Kies " A7V8X - X " van de resultaten .
3

Kies uw besturingssysteem uit het drop - down menu . Klik op 'Zoeken'. Uit te breiden " BIOS . " Downloaden naar uw bureaublad de nieuwste versie van het BIOS van de website .
4

Plaats een lege diskette in het diskettestation . Klik op ' Start '. Klik op ' Deze computer '. Rechts - klik op de " A : " . Rijden
5

Kies " FAT " als bestandssysteem . Klik op " Format " om de inhoud van de schijf gewist en voor te bereiden voor gebruik . 6

Dubbelklik op het zip-bestand
om de inhoud ervan te bekijken . Drag - en - drop de bestanden naar de diskette .
7

Noteer op een stuk papier de volledige naam van het BIOS-bestand . Herstart de computer en druk op " ALT " en " F2 " gelijktijdig bij het opstarten om toegang te krijgen EZ Flash .

Ingang 8 van de volledige BIOS-bestand naam in het bericht worden weergegeven wanneer het bericht " Voer bestandsnaam voor het nieuwe BIOS : " verschijnt op het scherm . Druk op " Enter ".

Druk "Y " 9 op de BIOS updaten . Druk op " Y " om de belangrijkste BIOS- gebied en de boot block te actualiseren . EZ Flash zal de BIOS upgrade op uw Asus A7V8X - X moederbord naar de nieuwste versie .
10

Druk op een toets om het systeem opnieuw op te starten wanneer het bericht " Druk op een toets om opnieuw op te starten " verschijnt op het scherm .
Controleer de aansluitingen
11

Schakel de computer uit en verwijder het netsnoer uit de achterkant van het systeem . Demonteer het gevaldekking .
12

Raak de achterkant van de computer om uzelf te aarden . Bevestig de 20 - pins stroomconnector uit de voeding goed is aangesloten op de 20 - pins aansluiting op het moederbord . De 20 - pins power connector levert stroom aan het moederbord .
13

Trek aan beide uiteinden van de random access memory ( RAM ) . De modules moeten op hun plaats blijven . Als het ene uiteinde van de module eruit springt uit zijn positie , re - stoel van de RAM in de sleuf.
14

Bevestig de kabels aangesloten op de achterkant van de harde schijf worden aangesloten. Bevestig de harde schijf is aangesloten op de IDE- aansluiting op het moederbord .
15

Bevestig de grafische adapter en alle andere uitbreidingskaarten zijn bevestigd aan de juiste sleuven . Re - stoel van de kaarten , indien nodig .
16

Reset alle instellingen in het BIOS overklokken van de processor . Een overclocked processor kan willekeurig shut downs , bevriest of instabiliteit van het systeem veroorzaken .
17

Controleer het moederbord op tekenen van schade . Als er een scheur in het bestuur of de condensatoren kijk bruin of verbrand , dan is het moederbord moet worden vervangen .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Instructies over het wijzigen …
·Hoe je ATI video drivers te up…
·Hoe te kopen Geheugen voor een…
·Verschillen in de Leonite & de…
·Hoe je RAM kopen 
·Wat is de Heap Area in RAM ? 
·Hoe maak je een Compaq Presari…
·Hoe je RAM installeren in een …
·Hoe kan ik een MSI Laptop copr…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe het opzetten van een draadloze verbi…
·Hoe kan ik een CMOS-batterij installeren…
·Hoe te openen de Tecra 8000 
·Toshiba Satellite L550 Features 
·Laptop Gebruik in Klaslokalen 
·Hoe de BIOS batterij vervangen op een Co…
·Hoe CD Lengte Bereken 
·Hoe maak je een USB harde schijf 
·Mijn Toshiba A70 Zal niet Lees de SD Mem…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com