Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Wat is Tessellation op grafische kaarten ?
Computer grafische kaarten die ondersteuning tessellation toelaten een multimedia API collectie zoals DirectX om grote polygonen deconstrueren in de miljoenen kleinere. De kaart kan de kleinere veelhoeken maken als een object met genuanceerde visuele details . Kunstenaars en ontwerpers gebruik van tessellation kan subtiele elementen integreren in textures een omgeving 's , zoals het weergeven van realistische hobbels en ribbels in constructies of terrein . Grafische kaarten die multimedia- engines zoals DirectX 11 en OpenGL ondersteuning kan tessellation display met compatibele toepassingen . Definitie

Een tessellation is een veelhoek opstelling waarin individuele vormen in elkaar passen zonder dat het verlaten van openingen tussen elkaar of overlappen een aangrenzende vorm . U kunt voorbeelden van tessellation zien in betegelde vloeren of muren, of in mozaïekkunst . Een tweedimensionale mozaïekpatroon strekt zich ook oneindig op een vlak oppervlak . Elke polygoon kan worden gebruikt in een tessellation , hoewel computer applicatie-ontwikkelaars gebruiken het vaakst driehoeken .
Computer Graphics

Grafische ontwerpers
gebruik van een algoritme , zoals PN - Driehoeken te breken beneden polygonen . PN - Driehoeken neemt een ruw model gemaakt met een maaswijdte samengesteld uit driehoeken , het afbreken van de component driehoekjes in kleinere versies totdat ze creëren een illusie van gladheid op een object . Dynamische tessellation is een proces dat niveau van detail van een virtuele omgeving als gebruiker ventures van de toepassing door het verandert . Anders zou objecten tussenpozen verdwijnen en weer verschijnen in meer fijn gerenderd versies als de gebruiker ze benadert . Deze voordelen ontwikkelaars, die alleen nog een object model voor een toepassing in dienst dynamische tessellation , in tegenstelling tot het creëren van meerdere geleidelijk meer gedetailleerde objecten .
Displacement Mapping
creëren

Displacement mapping maakt grafische ontwerpers aan de hoekpunten van individuele polygonen verhogen of verlagen . Dit blijkt een platte , saaie oppervlak in een gedetailleerd voorwerp , zoals een deur met opvallende groeven en richels . Kunstenaars gebruiken ook verplaatsing mapping om realistische terrein en omgevingen te creëren binnen een virtuele wereld . Voor verplaatsing in kaart brengen om een ​​realistisch beeld te creëren , die ontwikkelaars nodig hebben om hoekpunten nummering in de duizenden te manipuleren . De grote hoeveelheden kleine polygonen tessellation creëert bieden kunstenaars de hoekpunten die nodig is om realistische objecten creëren door middel van verplaatsing in kaart brengen .
Besturingssystemen

Windows
7 ondersteunt DirectX 11 , waardoor computers met het besturingssysteem om grafische kaarten die ondersteuning tessellation in dienst . Een Vista- gebruiker kan ook gebruik maken van DirectX 11 , maar ze moet een patch toepassen op Vista voordat ze het kan installeren . OS X de Mac ondersteunt het hele scala van functies in de OpenGL Utilities bibliotheek , die tessellation omvat . Eigenaren van OS X machines met compatibele grafische kaarten kunnen de volledige visuele effect van applicaties met behulp van tessellation krijgen .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe je virtueel geheugen Creë…
·Hoe te DDR2-geheugen installer…
·Hoe je RAM toe aan een HP 
·Hoe te Turn Off the Keyboard i…
·Hoe kan ik een draadloze kaart…
·Hoe PC geheugen Kies 
·Manieren om toename Computer M…
·Asus A9550 Specificaties 
·Hoe verhoog ik het geheugen op…
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Wat Goed Is de iPad ? 
Is een iPad compatibel met Flash ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
  Hardware Articles
·Hoe je Noise in een DC ventilatormotor S…
·Hoe maak je een Canon i960 Fix Met een F…
·Hoe je HP Moederborden Overclock 
·Het gebruik van meerdere processors in e…
·Hoe kan ik een document in Vista Scan 
·Hoe vindt u het maximum aantal RAM Gigs …
·Wat is DDR400 PC3200W ? 
·Hoe Laptop Keys Zet terug op een Toshiba…
·Mijn HP laptop start niet 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com