Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
MSI Problemen met HDMI
High - definition multimedia interface -uitgangen zowel digitale video en digitale audio , waardoor het superieur aan digitale video-interface - de andere gestandaardiseerde digitale poort - die niet in staat om audiosignalen uit te voeren is . Sommige MSI moederborden zijn voorzien van een HDMI-aansluiting ingebed in de raad van bestuur zelf , terwijl anderen vereisen een uitbreidingskaart voor HDMI gebruiken . Terwijl de problemen met HDMI-uitgang op een MSI kan optreden als de grafische kaart of chip begint te falen , kunnen hardware-en software-instellingen ook van invloed videoprestaties . Systeeminstellingen

De basic input /output system is verantwoordelijk voor het testen en het laden van de hardware aangesloten op het MSI moederbord . De Complementary Metal - Oxide Semiconductor - genoemd naar het materiaal waarvan het gemaakt - houdt de gegevens van de basic input /output system moet de computer hardware te configureren bij het opstarten. U kunt de gegevens die zijn opgeslagen op de CMOS via de CMOS Setup Utility , bereikbaar vanaf het opstartscherm te veranderen . Op de Integrated Graphics Configuration scherm is de optie om de grafische adapter te wijzigen in de geïntegreerde modus of peripheral component interconnect express -modus . Als de MSI heeft een ingebouwde HDMI -aansluiting , bevestigen " IGD " is geselecteerd , anders selecteer " PEG . " Sinds de BIOS varieert van model tot model , kunt u deze optie vinden in plaats daarvan de Advanced of Integrated Peripherals scherm .
OS Setup

Microsoft Windows
detecteert en communiceert met apparaten met behulp van speciale software genaamd software drivers . Conflicten kunnen optreden bij het installeren van een dedicated grafische kaart - een kaart die is geïnstalleerd op de PCIe -slot en niet in het MSI moederbord gebouwd - naar een computer voordat u eerst het verwijderen van de software voor de geïntegreerde grafische chip . Problemen met de HDMI kan ook gebeuren als de chauffeur toegewezen aan de bijbehorende kaart is uitgeschakeld , waardoor Windows om generieke video drivers te gebruiken . Voor het installeren van een dedicated grafische kaart met HDMI-ondersteuning aan het MSI moederbord , verwijdert u de bestaande grafische stuurprogramma via Apparaatbeheer , gevonden in het Configuratiescherm . Installeer het stuurprogramma voor de nieuwe kaart voordat u de kaart zelf aan de raad . Als er geen recente wijzigingen in de hardware op het moederbord werden gemaakt , controleert u de grafische adapter in Apparaatbeheer om te controleren of het stuurprogramma is uitgeschakeld .
Hardware Conflict

Hardware
conflicten ontstaan ​​wanneer twee of meer inrichtingen trachten dezelfde middelen gebruiken . MSI moederborden met 32 - bits processors hebben meer kans om problemen met hardware conflicten dan borden die 64 - bits processors gebruiken ervaren . Deze conflicten optreden wanneer een dedicated grafische kaart gebruikt een middel dat als een ander apparaat tegelijkertijd . PCI en PCIe -apparaten kunnen bepaalde middelen te delen met elkaar , maar problemen in overvloed , wanneer een onderdeel PCIe - zoals de HDMI grafische kaart - pogingen om dezelfde middelen te gebruiken als een niet - PCI-apparaat . Controleer op het tabblad Bronnen voor de grafische adapter in Apparaatbeheer en controleer of " Gebruik automatische instellingen" wordt geselecteerd . Controleer de BIOS evenals naar een optie om het moederbord in staat te stellen de bronnen automatisch te controleren .
Device Failure

Hoewel jammer , hardwarefout ook problemen met de HDMI -aansluiting kunnen veroorzaken op een MSI moederbord . Aangezien sommige grafische kaarten zijn net zo duur als het moederbord zelf , als een van beide componenten uitvalt , kan de kosten van vervanging zijn steil . Als het MSI moederbord gebruikt HDMI via een dedicated grafische kaart , bevestigen dat de kaart correct is geïnstalleerd om het bestuur en dat de juiste stroomkabels zijn aangesloten op de kaart voordat u aanneemt dat de kaart zelf een fout heeft begaan . Als het moederbord maakt gebruik van een ingebouwde HDMI -aansluiting , controleer het gebied rond de grafische chip voor verbrand , gechipt of gebarsten gebieden, die schade aan de hardware aan te geven.

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·RAM -geheugen Notch Identifica…
·Hoe te vervangen Acer Aspire O…
·Het verschil tussen desktop en…
·Hoe te onderhouden Mijn ATI As…
·Het upgraden van een DDR 184 -…
·MSI 865GVM3 - V Specs 
·Wat is de definitie van DDR ge…
·Hoe de Kilobytes van Memory Up…
·Asus P5K SE P35 Temperatuur Pr…
  Related Articles
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe je foto's importeren Met de iPad Cam…
Hoe te gebruiken Bluetooth met de iPad 
Hoe te Tether Met een iPad 
Hoe maak je een draadloze projector te g…
Hoe maak je een iPad gebruiken met een m…
Toepassingen die komen met de iPad 
Hoe je iPad Touchscreen Problemen oploss…
iPad Apps die werken met Excel 
  Hardware Articles
·Het automatisch laden een iPad ? 
·Wat is een DOT Mobile Printer ? 
·Hoe kan ik een toetsenbord kopen voor ge…
·Hoe kan ik een Dell 4300 -computer Veeg 
·Hoe te Overclock de AMD Athlon 64 FX- 60…
·Hoe Vergelijk Different Laptop Computers…
·Hoe maak je zelfgemaakte Infrared Ray Ca…
·Hoe je snelheid verminderen op een USB -…
·Hoe te gebruiken Compaq Pocket PC 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com