Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Hoe te gebruiken Compaq Pocket PC
Compaq is een fabrikant van computer die dominant was in de vroege jaren 2000 . Geliefd om zijn low - cost desktop en laptop computers , Compaq ook ontwikkeld en geproduceerd diverse computer accessoires en apparaten . Een van de grootste elektronische apparaten gemaakt door Compaq was de iPaq , een Pocket PC gemaakt om te concurreren met andere PDA- apparaten, zoals de Palm en de Blackberry . Particulieren kunnen nog steeds kiezen om de inmiddels ter ziele gegane Compaq Pocket PC gebruiken, want diverse modellen zijn te verkrijgen tegen een voordelige prijs . Leer hoe u een Compaq Pocket PC gebruiken om digitaal organiseren van uw agenda , check uw e-mail en maak het beste van de Compaq PDA's mogelijkheden. Instructies
1

Druk op de iPaq 's uitknop , gelegen in de rechter bovenhoek van het elektronisch apparaat .

Controleren 2 dat de Compaq Pocket PC volledig is opgeladen voordat gebruik van het voor de eerste keer . Haal de stylus uit de sleuf aan de rechterzijde van de iPaq . Gebruik de stylus om tik op de knop 'Start' op het touchscreen en selecteer "Instellingen . " Tap " Systeem " en klik op "Power " om batterijlading de Compaq Pocket PC 's bekijken . Als de batterij bijna leeg is , plaatst u de iPaq in zijn dock om hem op te laden .

Praktijk 3 typen en schrijven , met behulp van de Compaq Pocket PC . Gebruik de stylus van de PDA 's van de tik "Input Panel . " Tik " Keyboard " aan de on - screen digitale toetsenbord te activeren . Het toetsenbord zal verschijnen op de onderkant van het scherm . Typ een woord met de stylus om elke letter drukken . Of selecteer " Character Recognizer " in het Input Panel en gebruik de stylus om een letter op het scherm te tekenen . De Pocket PC analyseert de brief die u hebt getekend en voeg deze als getypte tekst in de e-mail of document waarop u werkt .

Test 4 de opnamefunctie op de iPaq . Open de Notes-toepassing door deze te selecteren in het menu Start . Houd de toets " Record ", gelegen op de bovenste linkerkant van de Compaq Pocket PC . Dit activeert de ingebouwde microfoon en de bochten van de opnamesoftware . Plaats de PDA in de buurt van uw mond en spreek duidelijk . Als je klaar bent met opnemen , laat u de knop Opnemen . De Compaq Pocket PC zal tweemaal klokkenspel en het geluidsfragment verschijnt in het scherm Notes . Gebruik de stylus om te klikken op de opname af te spelen via de ingebouwde luidsprekers .
5

Installeer extra PDA 's op de Compaq Pocket PC om de mogelijkheden van de iPaq 's uit te breiden . Download een iPaq - compatibele software programma om uw computer vanaf een installatie schijf. Het programma verschijnt als een uitvoerbaar installatiebestand op uw bureaublad . Rechtermuisknop op het installatiebestand en selecteer 'Open' uit het pop - up menu . Sluit de pocket PC naar uw computer met de meegeleverde dock -of seriële kabel om het programma automatisch overgezet naar uw PDA . Gebruik de stylus om op " Start " op de Compaq Pocket PC naar de nieuw geïnstalleerde programma te bekijken . Tik op het pictogram van het programma om het te openen op uw Pocket PC .
6

Denk aan het uitbreiden van de Compaq Pocket PC 's beschikbare geheugenruimte door het toevoegen van een uitneembare CompactFlash geheugenkaart . Schuif CompactFlash -sleuf van de iPaq 's open en stevig duw de flash-geheugenkaart in de sleuf met de metalen randen connector eerste . De iPaq herkent automatisch het insteken van een geheugenkaart .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe kan ik dit oplossen een An…
·Hoe je RAM- geheugen voor een …
·Hoe te verzenden en ontvangen …
·Hoe volledig schoon uw pc 
·Hoe uit elkaar te halen een HP…
·Hoe maak je verbinding een Ace…
·Hoe maak je een HP -computer i…
·Hoe kan ik een Dell Dimension …
·Hoe maak je een Open Speaker S…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je het geheugen voor een Pavilion DV…
·Hoe verhoog ik de Thinkpad Z60t 2 Gig Me…
·Het verschil in SRAM en DRAM 
·Hoe Vergelijk RJ11 & RJ45 
·Hoe te Un - Plak een bevroren pc 
·Hoe maak je een apparaat naam van een Mo…
·Definieer Pentium 
·Hoe te lokaliseren op de aan /uit-schake…
·Hoe te Touchpad knoppen vervangen op een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com