Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> projectoren >> Content
Hoe maak je verbinding een Dell 2200MP -projector
Onze televisies hebben zeker gekregen groter door de jaren heen , maar er is nog geen vergelijking met het beeld van een kwaliteit video projector kan bieden . Als u wilt kruiden toe te voegen aan een presentatie , het aansluiten van de Dell 2200MP -projector om je computer is zeker om de truc te doen . Als je kamer , dan kunt u de 2200MP projector aansluiten op uw DVD-speler voor theater - achtige films thuis . Instructies
Verbinding met computer
1

Sluit het vrouwelijke uiteinde van het netsnoer in de aansluiting aan de achterkant van de projector . Steek het mannelijke uiteinde in een overspanningsbeveiliging is aangesloten op een stopcontact . Kopen van 2

Sluit een uiteinde van de meegeleverde USB-kabel in de USB- poort aan de rechter - achterkant van de projector en het andere uiteinde in een beschikbare USB- poort op uw computer .
3

Sluit een uiteinde van de meegeleverde D - sub-kabel , ook wel VGA , aan de D - sub-poort aan de linker - achterkant van de projector , net boven de USB -poort . Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op de D -sub ( VGA ) poort op de computer .
4

Start de computer en zorgen voor de video is ingesteld om het beeld te klonen op het scherm met die overgedragen via de D - sub-poort . Op desktopcomputers is dit meestal automatisch . Op laptops kan het nodig zijn om de " FN " toetsen " F5 " samen druk om door de video-opties te scrollen .
Verbinding naar DVD speler
5

Plug de vrouwelijke uiteinde van het netsnoer in de aansluiting aan de achterkant van de projector . Steek het mannelijke uiteinde in een overspanningsbeveiliging is aangesloten op een stopcontact . Doorgaan naar stap 2 , 3 of 4 , afhankelijk van uw verbindingskabel .
6

Bevestig de D -sub eind van de HDTV component video -kabel aan op de D -sub ( VGA) van de projector . Bevestig de drie mannelijke uiteinden van de HDTV component kabel op de overeenkomstige vrouwelijke aansluitingen van de DVD -speler . De aansluitingen zijn kleurgecodeerd ter referentie .

Steek 7 ene uiteinde van de S - videokabel aan op de S - video- poort van de projector , direct gelegen tegenover de USB-poort . Sluit het andere uiteinde van de S - videokabel aan op de S - video -poort van de dvd-speler .
8

Sluit een van de mannelijke uiteinden van de samengestelde-videokabel aan op de composiet video -aansluiting op de projector . De aansluiting is direct gelegen tegenover het S - video -poort . Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op de composiet video -aansluiting van de DVD-speler .

Previous: Next:
  projectoren
·Hoe het opzetten van een video…
·Hoe maak je een projector Box …
·Dell 5100 MP Specificaties 
·Hoe de Laptop & de projector l…
·Hoe kan ik een Asus computer a…
·Hoe maak je verbinding een Del…
·Voors en tegens van het gebrui…
·LCD -projector Help 
·Hoe maak je een projector 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Problemen oplossen HP Printing 
·Hoe je aanpassen Papierformaat op een HP…
·Specificaties voor SonicWALL Pro 1260 
·Hoe Hook Up Sound om een Optoma Projecto…
·Kan een reguliere printer worden ingeste…
·Hoe de batterij vervangen op de PMU voor…
·Hoe zet ik een David Clark H10 - 76 voor…
·Hoe de 430CDT Demonteer 
·Hoe uw Gateway laptop Build 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com