Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Problemen oplossen HP Printing
Hewlett - Packard ( ook algemeen bekend als HP ) produceert zowel pc's en pc-randapparatuur , zoals printers . Als u een HP printer die u geeft wat problemen , vóór het bereiken van de customer support lijn hebben , proberen de implementatie van deze paar stappen voor probleemoplossing om te zien of het probleem is niet iets wat je zelf kunt oplossen . Cyclus van de Macht

Net als alle elektronische apparaten , printers zijn gevoelig voor vreemde gedrag als links te lang . Problemen zoals oververhitting en onverwachte uitschakeling kan worden veroorzaakt als de stroom wordt overgelaten stroomt naar de printer te lang . Haal de stekker van de printer uit het stopcontact , en laat u hem gedurende vijf minuten . Sluit dan het terug in en schakel de schakelaar . Als dit de functionaliteit hersteld , dan heb je waarschijnlijk gewoon nodig om te fietsen de macht . Als dit het probleem niet oplossen , dan kunt u een mechanisch probleem hebben .
Voer de zelftest

Elke HP printer beschikt over een zelftest functie die u kunt uitvoeren vanaf withre de HP desktop manager of de HP printer zelf . Deze afdrukken testpagina helpt u zien of u een mechanische , inkt of papier probleem . Om deze testpagina af te drukken , ga in uw desktop manager en dan vinden de "print testpagina " knop . Als alternatief kunt u uw handleiding voor informatie over hoe u de testpagina handmatig te gaan zien . Als uw printer de testpagina niet wordt afgedrukt , hebt u waarschijnlijk een mechanisch probleem . Echter , de pagina wordt afgedrukt , maar met vlekken en vegen , dan heeft u waarschijnlijk een probleem met de printkop , waar de inkt wordt opgeslagen .
Schoon printkop en inktcartridge

Als uw HP -printer kost inkt cartridges , en de beelden die u afdrukt lijken vlekkerig of loopneus , dan kan een van de onderdelen van de printkop zijn vuil. Open de voorkant van de printer ( zal je ofwel moeten verheffen een kap of schuif de printkop handmatig , afhankelijk van het model ) en dan pak een droge doek en een paar q - tips . Gebruik de droge doek weg te vegen overtollige inkt van de metalen staven dat de patroonhouder schuift op . Dan zachtjes de cartridges zelf tillen uit de patroonhouder . Neem een ​​paar q - tips en veeg eventueel stof of inkt uit de patroonhouder . U kunt dempen de q - tips , voor dit deel , maar zorg ervoor dat de patroonhouder volledig droog is als je eenmaal klaar bent . Tot slot , gebruik dan een droge q - tip naar de bodems van de inktpatronen zichzelf schoon . Wees erg voorzichtig dat u de beschermende folie trekken uit de bodem of wrijven te hard , want dit kan de cartridge beschadigd raken . Eenmaal klaar , vervangt u de cartridge en print nog een test om te zien of de splotching /smeren is opgehelderd .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe het opzetten van een laser…
·Hoe de Lexmark 2500 Series Res…
·Hoe maak je een USB -printer i…
·Feiten over Recycling tonercar…
·Hoe een HP PhotoSmart 7150 pri…
·Reiniging voor een HP Laser Je…
·Hoe u de HP Officejet K60 Fix 
·Hoe te Stuck cartridges te ver…
·Wat is een Print Spooler -syst…
  Related Articles
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
HP Slate vs iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
Hoe de Brother Printing App te werken op…
Welke printers werken met iPad Printing …
Hoe te Zet een webcam op een HP Pavilion…
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
HP Eva 4000 Voeding Specificaties 
HP Workstation Heatsink Kenmerken 
  Hardware Articles
·Hoe de cover te verwijderen van een Comp…
·Hoe te Refill een Lexmark E250 tonercart…
·Hoe Fix : Lege CD Niet Toegankelijk En O…
·Apple Cinema HD Display Power Eisen 
·Hoe USB Ondersteuning voor personal comp…
·Hoe kan ik een Acer Aspire 1520 Laptop F…
·Stap-voor- stap handleiding over hoe je …
·Hoe Legacy Audio Drivers verwijderen 
·Hoe op te nemen op een Memory Stick 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com