Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> projectoren >> Content
Wat is het verschil tussen de SMART board en de Promethean ?
De SMART Board en de Promethean ActivBoard zijn interactieve whiteboards gemaakt door Canadese en Britse bedrijven resp . SMART markten hun boards om verschillende sectoren , waaronder het bedrijfsleven en de overheid , maar Promethean richt zich op de onderwijsmarkt . SMART Board -gebruikers kunnen toegang tot de SMART Exchange- website, die 50.000 klas - klaar middelen beschikt hebben . Promethean gelijkwaardig , Promethean Planet , heeft bijna 28.000 bronnen . Operatie

U bedient oudere Promethean boards door pen . Echter , het vlaggenschip raad met ingang van maart 2011 heeft de Promethean ActivBoard 500 Pro heeft pen en touch mogelijkheden . Dit betekent dat u kunt gebruiken pen en vinger om het bord te bedienen . U bedient oudere SMART Boards door pen en vinger en hetzelfde geldt voor nieuwere platen , zoals het SMART Board ™ 800 -serie .
Gelijktijdig Register Home

De Promethean ActivBoard 500 Pro heeft een multi - touch interface , wat betekent dat maximaal 4 gebruikers kunnen de raad van bestuur in een keer bedienen , wanneer zij op een enkele taak . Het SMART Board 800 -serie heeft multitouch ervaring , wat betekent dat een paar gebruikers kunnen schrijven , met de muis , manipuleren en verplaatsen voorwerpen en wissen items . Het SMART Board 800 -serie beschikt ook freestyle interactie . Dit betekent dat twee gebruikers samen kunnen werken en individueel aan acties , zoals het schrijven in digitale inkt of met behulp van vingers om objecten te verplaatsen te voltooien .
Grootte

SBX885 , dat is het grootste lid van de SMART board 800 -serie , is 78 en 1/2 cm breed , 51 en 1/8 cm hoog en 6 en 1/2 cm in de diepte . De SBX885ix , een interactief whiteboard specifiek voor het onderwijs , heeft dezelfde afmetingen . De Promethean ActivBoard 587 Pro is 87 centimeter breed en het ActivBoard 595 Pro is 95 centimeter breed .
Inbegrepen

De ActivBoard 500 Pro is voorzien van een 87 of 95 - inch breedbeeld bestuur en een keuze van projector , ofwel short throw of extreme short throw , met ondiepe projecteren hoeken , zodat je niet een schaduw werpen op je bord als je werkt . Het bestuur kan vast , verstelbaar of mobiel . Je krijgt 4 ActivPens , 2 voor docenten en 2 voor studenten , alsook de nodige kabels . Het SMART Board 885ix bevat een geïntegreerde SMART UX60 projector . Dit is een ultra - short - throw WXGA ( 1280 x 800 ) projector , met een beeldverhouding van 16:10 . U krijgt ook een uitgebreid controlepaneel en een modulaire pennenbak , die automatisch het geselecteerde gereedschap modi detecteert .
Aanbevolen Software

De aanbevolen toepassingssoftware voor de The ActivBoard 500 Pro is ActivInspire Professional Edition , die is te downloaden . De aanbevolen toepassingssoftware voor het SMART Board is SMART Notebook , dat is inbegrepen . Dit stelt u in staat om uw werk vast te leggen als een bewerkbaar screen shot . U kunt aantekeningen maken en opslaan screen shots in verschillende toepassingen .

Previous: Next:
  projectoren
·Over DLP-projector Rentals 
·Hoe Set Up My Powerpoint Shows…
·Hoe maak je een Mitsubishi SE2…
·Dell 2400 -projector instructi…
·Hoe een InFocus Projector Gebr…
·SMART Board User's Guide 
·Hoe Hook Up My Dell Laptop op …
·Hoe maak je een Bevestig multi…
·Hoe te herstellen van een beel…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik het geheugen op een desktop c…
·Wat zou Voorkom Mijn Macbook Van Overver…
·10 manieren computers worden gebruikt in…
·Met twee PCI Raid Cards 
·Hoe te wijzigen een Power Jack op een la…
·Hoe maak ik een OPC-riem vervangen 
·Hoe de Desktop Restore 
·Tablet Writing Pad Informatie 
·Lenovo laptop schermen gebruiken LCD-tec…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com