Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> projectoren >> Content
Hoe kan ik een Asus computer aansluiten op een Infocus 4805 Projector
De meeste moderne ASUS desktop- en laptop -computers worden geleverd met optische drives waarmee u uw favoriete films op schijf kijken zonder de noodzaak voor een stand - alone dvd-speler . Het enige nadeel aan het afspelen van films of het weergeven van presentaties op een ASUS computer is het relatief kleine scherm . Echter , uw ASUS computer niet op een Infocus 4085 projector zal zorgen voor een duidelijke grootformaat scherm geschikt voor film bekijken of presenteren diashows aan een groot publiek . Uw ASUS computer op de Infocus projector is in een handomdraai en duurt slechts enkele minuten . Wat je
Asus computer nodig met dual - head videokaart of een USB- video -adapter
VGA-monitor -kabel
Toon Meer Aanwijzingen

Macht 1 van de computer . kopen van 2

Zoek de videokaart adapter aan de achterkant van uw ASUS computer . De videokaart adapter is de poort die wordt gebruikt om de monitor aan te sluiten op uw computer . Sommige nieuwere ASUS computers hebben twee videokaart poorten . Als de computer twee videokaart -poorten , kunt u gebruik maken van de tweede naar de Infocus projector aan te sluiten . Als uw ASUS PC heeft slechts een poort , moet u een USB- video -adapter aansluiten en gebruiken voor de projector . Als laatste resultaat , kunt u de monitor los te koppelen van uw pc , sluit vervolgens de projector . Echter , kan het bureaublad van Windows niet correct wordt weergegeven met alleen de projector .
3

Sluit de VGA -monitor aan op de projector . Sluit de projector aan op de computer met behulp van de secundaire video of de USB- video -adapter . Steek de Infocus projector in een stopcontact in de buurt . Niet de macht van de projector nog .

Turn 4 op de computer en wacht tot deze op te starten in Windows . Log in met uw Windows- gebruikersnaam en het wachtwoord in als hierom wordt gevraagd .
5

Plaats de installatie-cd voor de USB- video -adapter als u gebruikt men om de projector aan te sluiten . Volg de aanwijzingen op het scherm om de adapter op uw computer te installeren . Als hierom wordt gevraagd , start de computer opnieuw en opnieuw aanmelden bij Windows .

Punt 6 van de lens van de projector in de richting van het beeldscherm of een lege muur . Schakel de projector . Gebruik de focus-ring om het beeld scherp op het scherm of de muur .
7

Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad van Windows , klik op " schermresolutie" op de pop - up scherm . Klik op de " Meerdere schermen " drop - down box . Selecteer de optie " Deze beeldschermen uitbreiden " , klik vervolgens op de knop "OK " . U kunt nu gebruik maken van zowel de projector als de monitor te bekijken het Windows-bureaublad .
8

Open een mediaspeler en sleep het venster naar het scherm projector om grootformaat films te kijken. Als alternatief opent u een presentatie applicatie om een diavoorstelling weer te geven op het scherm projector .

Previous: Next:
  projectoren
·Wat is een elektronische White…
·Zo verbindt mijn PC naar een E…
·Hoe de teller terugzetten op d…
·Hoe maak je een tv- projector …
·DIY Wide - screen-projector 
·Hoe maak je verbinding een Del…
·Data Projector FAQ 
·LCD Projector Verhuur in Manil…
·Hoe naar Mount Projectors op e…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik Problemen met een Epson 440 ?…
·Dell Inspiron 1525 AC Charger Problemen 
·Hoe te Interne cd drive Externe Zorg 
·Hoe Printer Drivers Verwijder van Window…
·Definieer een Processor 
·De specificaties van een Compaq 5000 
·Hoe maak je een Intel Chipset Identifice…
·Wat is de juiste Core Temp voor een Pent…
·Hoe u het MAC adres te vinden op mijn Xe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com