Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> projectoren >> Content
LCD -projector Help
Een LCD-projector is de beste manier om de trainingen , informatie over nieuwe producten en een aantal andere presentaties presenteren . Deze projectoren worden op grote schaal gebruikt in de zakenwereld . Terwijl de vroege LCD-projectoren waren groot , onhandig en zwaar , nieuwere modellen zijn zeer licht en strak . Veel van de nieuwste LCD-projectoren hebben niet eens een computer nodig - gebruikers kunnen gewoon de stekker in een flash drive en draaien hun presentaties direct vanaf de projector . Maar maakt niet uit wat voor type projector dat u gebruikt , is het belangrijk om te weten hoe veel voorkomende problemen oplossen . Kabel Kwesties

Een van de meest voorkomende problemen met alle soorten projectoren is een probleem met de bekabeling . Zelfs als de kabel die tussen de computer en de projector correct lijkt te zitten , kan een kleine onvolkomenheid in de kabel zit veroorzaken het signaal te worden verstoord . Als uw computer is ingeschakeld , maar het display is niet komen op de projector , het eerste ding om te controleren is de kabel . Verwijder de monitorkabel van de achterkant van de computer en de achterzijde van de projector , dan voorzichtig opnieuw seat beide uiteinden van de kabel . Draai de monitor kabel naar beneden stevig aan beide uiteinden , met behulp van een schroevendraaier om de schroeven indien nodig .
Helderheid Issues

Een ander veel voorkomend probleem bij LCD-monitoren is dat veel modellen werken niet goed in het volle licht . Dit kan met name een probleem zijn als de presentatie midden of vergaderruimte is in direct zonlicht - direct zonlicht kan wassen zelfs de helderste presentatie . Als het zonlicht is het probleem , het verplaatsen van de projector op een minder zonnige plek in de kamer zal vaak helpen . Dimmen van de verlichting kan veel helpen als goed, en in sommige gevallen kan het nodig zijn om de kamer verlichting volledig uit te schakelen zijn. Als het uitschakelen van de lichten is geen optie , kijk voor de helderheid op de projector en zet ze zo hoog als ze kunnen gaan .
Input Problemen

Moderne LCD -projectoren kan inbreng te accepteren van een grote verscheidenheid van bronnen , waaronder televisies , videorecorders , dvd-spelers , USB-sticks , geheugenkaarten en computers . Als u de projector en de computer op , maar uw computerscherm niet zien , vinden de ingang knop en druk er herhaaldelijk op tot uw computerscherm verschijnt . U kan ook nodig zijn om het menu projector en zet de ingangsbron op de computer .

Previous: Next:
  projectoren
·DIY : Kleine Projector 
·Hoe kan ik Problemen met een E…
·Hoe Video Projectoren Install 
·Projectoren Dat niet nodig een…
·Hoe te Kleur aanpassen op een …
·Hoe maak ik Projecteer een Ori…
·Toepassingen voor een Projecto…
·Hoe Hook Up een projector op u…
·Proxima 5610 Specs 
  Related Articles
Hoe maak je verbinding een Optoma EP - P…
Hoe maak je een draadloze projector te g…
Hoe maak je een iPad aansluiten op een p…
Hoe maak je een iPad gebruiken om te hel…
Hoe Hook Up de Pico Projector aan mijn I…
Hoe YouTube Project Van een iPad tot een…
Hoe je LCD Roteren op Lenovo Laptop 
Hulp voor de Toshiba E750 
Help met een Samsung Galaxy Tab detectee…
  Hardware Articles
·Kan je een programma op een Memory Stick…
·Hoe je HP 6980 netwerkprinter installere…
·Hoe je RAM Heat Spreiders Verwijder 
·Informatie over Hertz & Watts 
·Hoe je de harde schijf vervangen in een …
·Kan ik spelen Zune muziek op mijn iPad ?…
·Hoe maak je een SATO printer Reverse 
·Hoe stel ik een tweede Palm T3 
·Hoe te detecteren Als uw schijf Spins 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com