Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Computers voor gezinnen met lage inkomens in Michigan
Computers zijn een noodzaak in deze tijd . Maar computers zijn niet toegankelijk voor individuen in veel lage inkomens gezinnen . Deze personen zijn niet vrijgesteld van de noodzaak voor zowel een desktop of laptop computer voor werk en sociale doeleinden . Veel organisaties , zoals de for-profit , non - profit , onderwijsinstellingen en bedrijven , vormen een middel voor gezinnen met een laag inkomen in Michigan om computers te ontvangen . Veel diensten worden geleverd op een first-come - first-served basis , dus bel en vul noodzakelijke toepassingen zo snel mogelijk . Computers Met Oorzaken

Computers
Met Oorzaken accepteert donaties van enkele en bulk computers . Het belangrijkste doel van computers Met Oorzaken is een gerenoveerd computer voorzien van donoren naar educatieve of leerprogramma's . Presenteren veel staten , waaronder Michigan , heeft het bedrijf een korte aanvraag op haar website die het mogelijk maakt een individu om zijn contactgegevens vermelden , schrijven over zichzelf en uit te leggen zijn behoefte aan een computer .
Matrix Human Services Center

Matrix Human Services Center
partners met Nieuwe Verbond van Vrede en World Impact Ministries , om computers te voorzien voor gezinnen met lage inkomens in Michigan . Bel 313-526-4000 om te zien of uw postcode in aanmerking komt . Ga naar 13.560 East McNichols Street, dat is op de kruising van Schoenherr Road en Oost McNichols , en voltooien van een " Get Connected " survey . U zult later een oproep ontvangt , zodat u kunt een gratis , vereiste computer les bij te wonen . Lestijd is 30 uur , 6 uur per week gedurende 5 weken . Bij de voltooiing van de cursus , ontvangt u een certificaat van voltooiing en ook zowel een laptop of een desktop computer
Breedband Technologie Kansen Programma

Michigan
ontvangen. State University ontving $ 6.000.000 van de federale financiering in augustus 2010 door de Amerikaanse Terugwinning en Reinvestment Act van 2009 . Vanaf half 2010 , van 207 de stad en het platteland locaties in Michigan , werden 2.232 computers gepland in de volkshuisvesting , bibliotheken , Gemeenschap van Christus faciliteiten en community colleges worden geplaatst . Het doel van deze Breedband Technologie Kansen Programma is om computers te voorzien voor diegenen die zich niet kunnen veroorloven een computer en toegang tot breedband .
Michigan Department of Human Dienst

Bel uw plaatselijke afdeling van Human service kantoor en vragen dat een vertegenwoordiger een lijst van beschikbare middelen om individuen in de gemeenschap die studie of opleiding ten behoeve van de werkgelegenheid nodig . Informeer de vertegenwoordiger die u zoekt computer resources . Informeren over de beschikbare middelen in de gemeenschap alsmede indien er sprake is van middelen die een computer zal het fonds voor uw huis .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe kan ik drivers Kopiëren n…
·Hoe te Reformat & Installeer e…
·Hoe kan ik Windows Vista gebru…
·Wat is de betekenis van Comput…
·Hoe om tv te kijken via een De…
·Asus Vs . Gateway 
·De geschiedenis van PC Compute…
·Hoe u de Compaq herstel-cd geb…
·Hoe Is Sound & Video Omgereken…
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe je twee iPad Computers Sync 
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe te optimaliseren voor de iPad 
  Hardware Articles
·Dell Inspiron 700M Batterij Installatie-…
·Hoe te laden RAM op een Flash Drive 
·Hoe je alle seriële poorten die in gebr…
·Hoe maak je een harde schijf vervangen i…
·Problemen met een Bioshock Radeon 9600 v…
·Ik kan niet Delete Mail on My iPad 
·Hoe de status Message resetten op een HP…
·Of u wilt een desktop computer voor gami…
·Gigabyte 8S661FHMP - RZ Specificaties 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com