Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Asus Vs . Gateway
Samen met de overgrote meerderheid van de fabrikanten van personal computers , Asus en Gateway zijn Taiwan gevestigde bedrijven . Gateway , oorspronkelijk een Amerikaanse firma , werd gekocht door een ander Taiwan gevestigde bedrijf , Acer , in oktober van 2007 . Samen vormen deze bedrijven produceren, distribueren en verkopen van pc's , laptops , persoonlijke communicatie apparaten en basiscomponenten onder verschillende in - house merknamen evenals computer producten te bouwen en assembleren voor anderen, zoals Dell , Apple en Hewlett Packard . Asus Bedrijfsprofiel

opgericht in Taipei , Taiwan in 1990 door vier ingenieurs Acer , Asus ontleent zijn naam aan de mythologische gevleugelde paard , Pegasus . In 2011 , 21 jaar later , Asus onderhoudt een gerespecteerde positie in de commerciële pc- productie en levering industrie, de bouw en ontwikkeling van laptops , desktops , grafische kaarten en moederborden , alsmede componenten voor andere merknaam computer monteurs . Asus heeft vestigingen wereldwijd , waaronder productie-en assemblagefabrieken in heel Taiwan en het vasteland van China , Mexico en Tsjechië .
The Gateway Story

Met zijn wortels in het hart van Amerika , Gateway , oorspronkelijk Gateway 2000 begon in een boerderij in Zuid-Dakota in 1985 . Het bedrijf werd bekend om zijn direct marketing inspanningen benadrukt door zijn karakteristieke zwarte en witte koe gevlekt zeecontainers . Na de verhuizing naar Zuid-Californië in het midden van de jaren '90 , Gateway verwierf de eMachines onderneming en bleef computer producten te produceren , assembleren en distribueren totdat door de Taiwan computer gigant Acer wordt overgenomen in 2007 . Op dat moment werd Gateway een Acer product te vertrouwen voor de verkoop uitsluitend op de naam Gateway in marketing en naamsbekendheid .
Productkwaliteit

Meningen
afhankelijk van de relatieve kwaliteit van de Gateway ( Acer ) producten versus Asus . Individuele reviews op tientallen Asus en Gateway eenheden door CNET , " PCWeek " en anderen bieden weinig resolutie waarop kan een superieur product te zijn . Hoewel forums zijn geenszins een onpartijdige evaluatie van de kwaliteit van het product , wederom meningen blijven verdeeld tussen de twee . Kijkend naar de bedrijven , zelf , Acer ( beurssymbool = ASIYF ) jaarrekening blijkt een iets grotere hoeveelheid besteed aan onderzoek en ontwikkeling dan Asus ( beurssymbool = AKCPF ) . Dit kan worden opgevat als Acer uitgaven meer op het verhogen van de productkwaliteit dan zijn concurrent , Asus . Dit blijft echter een kwestie van gissen zover Acer produceert een grotere reikwijdte van de producten dan Asus , waardoor het nodig bredere uitgaven aan onderzoek en ontwikkeling .
Product Support

zowel Acer en Asus onderhouden rond - de-klok productondersteuning toegang door stem en Internet . Hoewel meldingen van Gateway productondersteuning respons bleef enigszins in de twee jaar voordat het bedrijf werd overgenomen door Acer , sinds de overname door Acer deze klachten zijn sterk afgenomen .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe maak je een desktop comput…
·Wat is Centrino -technologie? 
·Sony Vaio PCV - RS312V Informa…
·Hoe maak je een Fast pc naar h…
·Hoe maak je een mini schijf kr…
·Hoe te doden Rootkit 
·Hoe maak je een pc om Beveilig…
·Insignia D300A Specs 
·Hoe maak je een PS2 Game Mod o…
  Related Articles
iPad 16 Vs . iPad 32 
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Google Android Tablet PC Vs . iPad 
Que Vs . iPad 
16gb iPad Vs . 32gb iPad 
Android Pads Vs . de iPad 
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
iPad Vs . Android Tablet 
  Hardware Articles
·Mijn Laptop Charger Is Ticking 
·Hoe maak je een Memory Stick hernoemen 
·Hoe te Lenovo T61 Memory Vervang 
·Hoe maak je een Tab Key installeren op e…
·Hoe te branden van een ISO-image Met ext…
·Specificaties van een Toshiba Satellite …
·Hoe kan ik een Brother -printer verbindi…
·Soorten Memory Slots in Computers 
·Hoe u met Visual Basic installeren op ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com