Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Of u wilt een desktop computer voor gaming doeleinden --- van een LAN- party locatie naar de andere, bijvoorbeeld het vervoer --- of u bent klaar om te verhuizen naar een nieuwe woning , het verplaatsen van een desktop
Hoe een PC Behuizing Transport op een voorzichtige manier is belangrijk . Met een paar uitzonderingen onder " gamer " computers , werden de meeste desktop computers niet ontworpen om mobiele apparaten , zodat ze omvangrijk en moeilijk te pakken kan zijn . U kunt de harde schijf en andere onderdelen beschadigen als je niet bepaalde voorzorgsmaatregelen te nemen . Wat je
Need kruiskopschroevendraaier
Grote plastic tas dozen met deksels
Desktop computer draagriemen ( optioneel )
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel uw computer uit en ontkoppel alle kabels achter het . Haal de stekker van de belangrijkste netsnoer uit het stopcontact en de stekker van uw overspanningsbeveiliging ook. Open het zijpaneel en vind de harde schijf montagebeugel of kooi. Kopen van 2

Open de zijdeur van het bureaublad en vind de harde schijf montagebeugel of kooi . Koppel de harde schijf van de IDE -of SATA-kabel en ontkoppel de elektrische aansluiting .
3

Verwijder de schroeven waarmee de vaste schijf in de kooi of op de bevestigingsbeugel . Verwijder de harde schijf uit de computer . Zet de schroeven terug in de kooi gat en zet ze weer . Herstel de gevaldekking .

Wrap 4 de harde schijf in een laagje noppenfolie en binden het verpakken met lijm of plakband . Zet opzij .
5

Gebruik een speciale desktop computer plastic tote doos of een plastic zak doos gekocht bij een bouwmarkt te vinden , dat groot genoeg is om de pc-behuizing tegemoet . Plaats de PC staan ​​of tot op zijn kant . Het deksel moet volledig dicht en " klik " shut veilig . Als u het deksel niet kunt vergrendelen , de toto is te klein . U kunt het toetsenbord , muis , muismat , netsnoer snoer , een kruiskopschroevendraaier ( voor het herstellen van de harde schijf ) en een overspanningsbeveiliging met de PC inpakken door steken van deze items in en rond de zaak binnen de toto . Vermijd zware voorwerpen boven op de PC inpakken .

Wrap 6 het scherm van uw LCD- monitor met meer noppenfolie en tape de bundel gesloten . Wikkel de monitor en het netsnoer rond de monitorvoet en tape deze aan de basis , zodat ze niet kunnen ontspannen .
7

Leg een bed van handdoeken in de basis van een tweede grote tas . Leg de LCD -monitor in de toto , naar boven . Bedek de LCD-monitor met meer handdoeken . Plooi de verpakte harde schijf in een side gebied . Vervang en vergrendel het deksel van de tas .
8

Mark zowel kunststof bakken " FRAGILE ! " met strips van de rode duct tape en een zwarte Sharpie marker . Voeg de waarschuwing " niet stack " op dit label . Labelen alle vier zijden en de toppen van de bakken .
9

Herstel uw harde schijf naar de zaak nadat u uw bestemming bereikt .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Wie is eigenaar van Lenovo- co…
·eMachines T2200 Specs 
·Hoe controleert HP RAM 
·Het Geheugen Specificaties van…
·Hoe maak je een Line Scheiding…
·Technische specificaties voor …
·HP Pavilion A1487C : Specifica…
·Hoe maak je een Living Room PC…
·My System Lags Wanneer convert…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te RGB converteren naar een monitor 
·Wanneer is het tijd om een nieuwe comput…
·Macbook Pro 8600GT Vs . X1600 
·Hoe te gebruiken PNY Flash 
·U kunt lezen een Kindle in Bright Sunlig…
·Hoe de inktniveau resetten voor een HP 8…
·Hoe te gebruiken Radeon CrossFire 
·De verschillende onderdelen van een lapt…
·Hoe maak je een videokaart installeren o…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com