Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
De geschiedenis van PC Computers
De moderne PC ( of personal computer ) heeft de wereld voorgoed veranderd . Het lijkt erop dat de informatie die leeftijd te hebben aangewakkerd helemaal zelf , maar de pc is eigenlijk slechts een schakel in een keten die terug gaat veel verder . Om echt te begrijpen van de geschiedenis van de pc die u nodig hebt om de geschiedenis van algemeen computergebruik begrijpen . Begin
De eerste echte computer was dichter bij een rekenmachine met geheugen .

Terwijl sommigen zou kunnen wijzen op het telraam als de eerste computer-apparaat , maar met de nadruk op programma bestuurde computerapparatuur is waarschijnlijk relevanter voor de geschiedenis van de PC . De eerste stop op die reis is in Duitsland . Dat is waar , in de loop van een aantal jaren , te beginnen in 1935 , Konrad Zuse uitgevonden de Z1 . In termen van wat het kon doen , de Z1 was in wezen een rudimentair rekenmachine met wat vermogen om informatie op te slaan in het geheugen .
The Next Steps
De eerste echte computers waren zeer groot .

Verschillende apparaten strekking gelijk is aan Zuse 's werden ontworpen en gebouwd in de daaropvolgende jaren . Een van de eerste grootschalige computers ( ten minste een van de meer succesvolle degenen ) , echter, was de Harvard Mark I. Het werd gebouwd in 1944 en was enorm . In feite , de inrichting woog 5 ton . De machine was eigenlijk wel de " Automatic Sequence Controlled Calculator , " en werd gebouwd door een gezamenlijke inspanning met IBM en Harvard University .
De Univac
Intern heeft de UNIVAC computer een massa draden .

De Amerikaanse regering was een partner in de ontwikkeling van de UNIVAC computer . Het werd eerst gebruikt voor de 1950 census . Deze computers waren enigszins de standaard voor een tijd en werd gebruikt om te voorspellen ( kunnen ) de resultaten van de 1952 verkiezingen . Ze waren nog steeds zeer groot , maar kleiner dan de Harvard I. Er waren meer dan 40 UNIVAC is gebouwd en gebruikt .
De Krimpende Computer
Transistors geholpen om computers te kleiner geworden .

Zodra halfgeleider ( transistor ) technologie werd ontwikkeld in de jaren 1950 , ze eveneens computers kleiner. Dit was incrementele op het eerste, maar het doel werd het bouwen van krachtige computers die klein genoeg en goedkoop genoeg om een ​​massamarkt te bereiken waren . Hoewel de uiteindelijke uitkomst niet gekomen voor een tijdje , waren er enkele interessante stappen op de weg . Een van de eerste was een kit genaamd " Simon " , dat voor het eerst verscheen in 1950 . Het kan worden beschouwd als de eerste personal computer .
More Personal Computers Volg

In 1955 een andere kit genaamd " The Geniac " verscheen . De Minivac en DEC PDP - 8 beiden kwam uit in 1965 . Een aantal anderen volgden in korte tijd , maar al die computers waren vrij beperkt in omvang . Hewlett Packard , hoewel, verkocht de HP 9830 in 1972 , en het was een echte desktop computer , maar het was vrijwel onopgemerkt . Er waren nog een aantal computers uitgebracht , maar in het algemeen de Apple II ( 1977 ) was de eerste in massa geproduceerde , personal computer voor het publiek .
De eerste echte PC
Voor velen , de IBM- pc's waren de eerste echte pc .

Voor velen betekent de term "PC " verwijst niet naar alleen een personal computer , maar eerder een computer die een DOS of Windows ( en niet-Apple ) besturingssysteem en architectuur gebruikt . Voor dat, kunt u waarschijnlijk kijken naar de IBM 5150 PC , die in 1981 werd geïntroduceerd . Van daaruit werd een reeks IBM machines vrijgegeven voor de echte PC explosie . PC's ging uit met verschillende versies van DOS tot vroege versies van Windows tot vandaag .

Previous: Next:
  PC Computers
·De voordelen van Personal Comp…
·Belangrijkste onderdelen van e…
·Hoe u uw computer DVR om progr…
·Waar kan Dell onderdelen worde…
·Hoe gratis computers krijgen v…
·Hoe maak je een moederbord met…
·Hoe uit elkaar te halen een De…
·Hoe kan ik een Dell Computer D…
·Hoe te CMOS ligt op een Gatewa…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe een muis Pad Clean 
·Handmatig installeren Sophos op een Mac 
·Hoe de software resetten in de HP 3210 p…
·Hoe maak je een Pentium D upgrade naar e…
·Hoe kan ik een printer lade toe 
·Hoe kan ik een Inverter Board Repair 
·Hoe om te controleren een Bad Sound Card…
·Hoe kan ik een laptop en een Bluetooth-g…
·HP Mini Specificaties 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com