Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Hoe gratis computers krijgen voor leraren
Leraren weten dat ze schimmel bent het helpen van de jeugd die op een dag zullen uitmaken bijdragende leden van de samenleving . De meeste leraren kozen hun beroep omdat ze van het onderwijs, ondanks hoe onderbetaald ze ook mogen zijn . Zelfs in het gezicht van de bezuinigingen leraren willen nog steeds de beste technologie te bieden aan hun leerlingen . In plaats van gefrustreerd met beperkte middelen , probeer dan deze tips om gratis computers krijgen in handen van leraren ' . Instructies
1

Begin vroeg en krijgen de naam van uw school uit om zo zoveel mogelijk organisaties voor gratis computers . Omdat computers zijn duur en schonk die zijn schaars , met uw naam op een wachtlijst zorgt ervoor dat u niet zal worden vergeten bij fondsen of computers beschikbaar .

Look 2 bij de overheid middelen zoals Computers voor leren, dat werkt met de federale agentschappen om hun overtollige technologie overdragen aan scholen en educatieve non-profit organisaties . Heeft uw school National Center for Educational Statistics ( NCE's bevatten ) nummer of de organisatie 501c Tax ID -nummer handig voor registratie op hun website .
3

Probeer registreren met een eigen organisatie die computers zoals de transfers Deel het Technology non-profit . Net als computers voor Leren , delen de Technology richt zich op het hergebruik van materiaal in plaats van te recyclen . Ze accepteren ook donaties van oude apparatuur door te geven aan behoeftige scholen .
4

Registreer bij iLoveSchools waarin docenten overeenkomt met donoren voor gratis apparatuur . Ze laten leraren om een verlanglijstje online en aspirant-donors bekijk de lijsten te plaatsen. De organisatie past ook willekeurig gedoneerd dingen , zoals computers , om die leraren die een verlangen naar donatie uiten .
5

Overweeg om lokale bedrijven om computers in de klas sponsoren . Vaak bedrijven upgraden van hun systemen om de paar jaar en ze ofwel verkopen oudere modellen of gooi ze uit . Doneren van hen is een win - win situatie, want het is waarschijnlijk een fiscale afschrijving voor het bedrijfsleven en de scholen krijgen wat ze nodig hebben . Brieven schrijven is een geweldige manier om te vragen voor dit soort ondersteuning .

Previous: Next:
  PC Computers
·Stap-voor- stap instructies ov…
·Hoe maak je een Coolmax PS - 2…
·8254 PIT Voorbeeldprogramma's 
·Hoe uw computer Purge 
·Hoe speel ik een camcorder Min…
·Hoe kan ik een tweedehands com…
·Hoe te Disk voor Compaq Presar…
·Hoe te gebruiken slechts een p…
·Hoe maak je een pc die zal een…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Beschrijving van een diskette 
·Hoe een bestand maken in een MacBook 
·Hoe te verwijderen van een PCI Express-k…
·Hoe je e - Books Lenen van OverDrive 
·Hoe te vertellen PC100 PC133 SDRAM Van 
·Hoe het opzetten van een Microsoft LifeC…
·Hoe maak je een grafische kaart te insta…
·De Xeon Processor Specs 
·Waarom is een videokaart Belangrijk voor…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com