Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Wat is Intel Core I3 ?
De Intel Core i3 is een van de drie divisies van de i-serie productiecyclus van halfgeleider -fabrikant Intel Corp ' s vlaggenschip processor of centrale verwerkingseenheid merk, genaamd Core . Het is geclassificeerd als een entry - level chip , gerangschikt onder de mid - range i5 en de top-of - the-line i7 . Op het moment van publicatie , de Core i3 , zoals de andere i - serie inzendingen , is in de tweede generatie van de productie. Achtergrond

De Intel Core i3 was de laatste van de Core i - serie CPU's om zijn debuut te maken , arriveert op 7 januari 2010 . Voorafgaand aan het was de Intel Core i7 in 2008 en de Intel Core i5 in 2009 . Bij aankomst van de i3 , de i5 werd geduwd tot mid - range -status . Het debuut van de i3 ook het einde van de vorige iteratie van Core -chips , de Core 2 , die Intel Corp stopgezet in 2011 .
Fabricage

12 eerste generatie Intel Core i3 -processors , uitgebracht tussen 2010 en 2011 , zijn verdeeld in twee secties . De Clarkdale - codenaam CPU's , die gaan op desktop pc's , vormen de i3 - 5xx serie . De Arrandale - codenaam die - met het " M " achtervoegsel omdat ze zijn mobiele processors , wat betekent dat ze op de laptop PC's worden toegepast - bestaat uit de i3 - 3xxM serie . Op het moment van publicatie , zijn er 10 chips die behoren tot de i3 's tweede productie- cyclus, die van start ging op 20 februari 2011. Met behulp van Sandy Bridge -microarchitectuur , de desktop en mobiele chips die bestaan ​​uit de tweede generatie CPU's behoren tot de i3 - 2xxx /M -serie . Elke i3 processor maakt gebruik van het 32 nanometer productieproces .
Functies en specificaties

Op het moment van publicatie , de 22 chips onder de Intel Core i3 merk aanbod een verwerkingssnelheid waaier van 1.20GHz naar 3.33GHz , 3MB een of 4MB Intel Smart Cache voor snelle toegang tot gegevens op het computersysteem en een maximaal energieverbruik bereik van 17-73 watt . De chips van de eerste generatie hebben een data- overdrachtsnelheid van 2,5 gigatransfers per seconde , terwijl de chips tweede generatie dubbel die met 5GT /s . Alle i3 chips afgezien van de Intel Core i3 - 2330M heeft een Intel HD Graphics chipset voor geïntegreerde grafische verwerking .
Vergelijking met i5 en i7

De typische Intel Core i3 CPU is een dual - core processor , wat betekent dat het bestaat uit twee verwerkingseenheden , en vier draden van executie voor de verwerking van taken. De Intel Core i5 , die ook vier threads voor al haar data , biedt dual - core en quad -core keuzes , de laatste die twee keer de hoeveelheid rekenkracht heeft . De Intel Core i7 biedt dual - , quad - en zes - core processoren , met schroefdraad aantal keuzes van vier , acht en 12 . In tegenstelling tot de i3 , de i5 en de i7 Intel Turbo Boost , een technologie voor het maximaliseren van de snelheid van verwerking wanneer het besturingssysteem vraagt ​​om een optimale prestatie .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe maak je een PC - gebaseerd…
·Hoe Computer Handle Assembly 
·Hoe maak je een Eco Friendly c…
·Hoe bouw je eigen PC Gaming On…
·HP Pavilion A410e Specificatie…
·Hoe maak je van een PC DVD-spe…
·Hoe te bekijken Meerdere camer…
·Wat zijn de gebeurtenissen van…
·Hoe de zorg voor computers 
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Wat Goed Is de iPad ? 
Is een iPad compatibel met Flash ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
  Hardware Articles
·Hoe je films kopiëren naar een laptop 
·Hoe maak je een Canon S530D Photo Printe…
·USB vs VGA 
·Hoe de CPU Clock snelheden instellen voo…
·U kunt Laad een Kindle batterij ? 
·Hoe een eMachine BIOS Reset 
·Flash Drive Cruzer Micro instructies 
·Hoe om te achterhalen wat het serienumme…
·Hoe het verhogen van spanning met 2 weer…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com