Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
PS2 Problemen met de muis
Zoals elk deel van een computer , kunt u technische problemen ondervinden bij het gebruik van een PS /2 muis . Veel van deze problemen kunnen worden opgelost door ervoor te zorgen dat de muis goed is geïnstalleerd . Computer herkent Muis

Als u een probleem met uw PS /2 muis als je eenmaal hebt aangemeld bij uw besturingssysteem of bij het gebruik van een specifiek programma , dit is waarschijnlijk te wijten aan een driver probleem . Als u uw besturingssysteem sinds de installatie van de PS /2 muis zijn veranderd of verbeterd , kan uw computer ontbreken van de juiste stuurprogramma's om te controleren of de muis te werken met het nieuwe besturingssysteem . Om dit probleem op te lossen , moet u verwijderen en opnieuw installeren van uw muis . Om de muis te verwijderen , gaat u naar de "Device Manager . " Om naar de " Device Manager " te krijgen zonder een muis , druk " Ctrl + Esc . " Dit zal een lijst met opties . Gebruik de pijltoetsen om naar "Instellingen " en vervolgens pijl omlaag naar ' Configuratiescherm'. Druk op "Enter ". Toets ingedrukt om " System " en druk op " Enter ". Pijl naar "Device Manager " en gebruik de toets " Tab " om naar "Computer ". Pijl naar beneden naar " Muis " en druk op de pijl naar rechts om uit te breiden , dan pijl naar beneden naar " Muis " opnieuw te selecteren . Gebruik " Tab " om naar " Verwijderen " en druk op " Enter ". U wordt gevraagd te bevestigen dat u de muis te verwijderen . Druk op " Enter" . Tab naar " Dicht " om het venster te sluiten . Herstart de computer met de muis aangesloten en uw nieuwe besturingssysteem moet de muis automatisch herkennen als een nieuw apparaat en wordt u gevraagd om het te installeren . Klik op " Install " om de muis opnieuw te installeren en het moet worden geïnstalleerd met alle van de juiste drivers .
Fysieke Uninstall

Als het opnieuw installeren van de muis niet doesn ' t het probleem op te lossen , kan de muis fysiek worden verwijderd uit het systeem . Haal de stekker van de PS /2 muis en sluit een seriële muis plaats . Een seriële muis wordt aangesloten op een seriële poort van uw computer in plaats van de PS /2 poort . Start de computer opnieuw . De computer moet de seriële muis detecteren en installeren van de juiste drivers . Haal de stekker van de seriële muis en schakel het uit met de PS /2 muis . Start de computer opnieuw. De computer moet in staat zijn om de muis te detecteren en zal u vragen om het te installeren . Wanneer u de muis installeert , moet de juiste drivers reeds op zijn plaats .
Muis niet werken bij All

Als uw muis blijft niet werken op uw systeem , maar werkt op andere computers , het kan de PS /2 poort van uw computer . Omdat er slechts een PS /2 poort op de meeste computers , betekent dit dat je zal hebben om de zo mogelijk vast poort krijgen , koop een nieuwe computer , of een manier vinden om de muis aan te sluiten op een andere poort . Dit kan worden bereikt door gebruik van een PS /2 naar USB adapter . De PS /2 muis kan worden aangesloten op de PS /2 poort van de adapter en de adapter kan dan worden aangesloten op een beschikbare USB- poort op uw computer . De muis wordt herkend net zoals het zou zijn als aangesloten op de PS /2 poort en kan worden gebruikt als normaal.

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·De beste manier om een toetsen…
·Toetsenbord stopt met werken t…
·Waarom heeft de muis pointer J…
·Hoe je de muisaanwijzer met be…
·Definitie van een Ergonomic Ke…
·Hoe je het toetsenbord taal wi…
·Hoe kan ik opnieuw toewijzen S…
·Hoe maak je een Microsoft Wire…
·Hoe kan ik een Logitech Wirele…
  Related Articles
Hoe je iPad Touchscreen Problemen oploss…
Doet een muis werken met een iPad ? 
Hoe je iPad WiFi- problemen op te lossen…
Hoe maak je een iPad gebruiken als een m…
Nook Boeken en problemen met de iPad 
iPad Bluetooth Problemen 
WiFi-verbinding Problemen op een iPad 3G…
Problemen Met Het resetten van de iPad 
IPad Audible Problemen : Zien Boeken 
  Hardware Articles
·Hoe om de tekst uit een Kindle boek 
·Hoe maak je een grafische rekenmachine g…
·Hoe maak je een website wijzigen 
·Het nadeel van DDR3 
·Hoe maak je een defecte harde schijf her…
·Problemen met USB Hubs 
·Hoe kan ik een HP Photosmart 7350 Proble…
·Hoe te Notebook Grafische kaarten bijwer…
·Hoe je alles uit een Flash Drive Delete 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com