Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Optical Mouse Tips
Optische muizen zijn een verbetering ten opzichte rollerball muizen die storingen vertonen als hun rollerballs werd kleverige door stof of andere stoffen op de muisoppervlak . Optische muizen , daarentegen , zijn niet zo gemakkelijk verstoord door stof , zijn gemakkelijk te reinigen en vereisen geen volledig vlakke oppervlakken naar behoren functioneert . Veel optische muizen zijn ook draadloze , waar nog meer gemak en flexibiliteit voor de gebruikers . Er zijn een paar principes die je moet volgen bij het kiezen van een nieuwe optische muis of de zorg voor een bestaande. Functies

Optische muizen
werden geïntroduceerd op de markt in 1999 . Ze werken met behulp van een kleine camera om 1500 foto's te maken per seconde . Een LED sensor aan de onderzijde van de muis stuurt beelden naar een processor voor analyse en vervolgens beweegt de cursor op het computerscherm in reactie op bewegingen van de drager . In tegenstelling tot rollerball muizen , optische muizen hebben minder reiniging , zijn minder gevoelig voor vervuiling en vaak langer duren . Optische muizen komen in draadgebonden en draadloze opties .
Selection

Aangezien veel optische muizen zijn beschikbaar , kijk voor een binnen uw budget , dat een door de gebruiker verwisselbare DPI (dots heeft per inch ) verhouding . Hoge DPI- niveaus zijn ideaal voor een snelle muisbewegingen , zoals in online gaming situaties , maar zijn niet vereist voor normaal computergebruik . Kijk voor een met een hoge framerate , begrijpen dat hoe hoger de framesnelheid , hoe meer foto's van de camera neemt , een hoge framerate overeen met een meer responsieve muis . Kies een muis met ergonomische opties die het comfortabel maken en ondersteuning van uw pols om spanning te verminderen , als je gaat worden met behulp van de muis voor langere tijd elke dag . Tot slot, kijk voor een optische muis met programmeerbare knoppen om snelkoppelingen die tijd besparen op gemeenschappelijke computer- opdrachten maken .
Cleaning

Zodra u eigenaar bent van een optische muis , regelmatig reinigen om de levensduur te verlengen . Bevochtig een pluisvrije doek met water en veeg de onderkant van de muis . Droog het optische muis oppervlak af met een andere pluisvrije droge doek . Veeg de muismat of muisoppervlak , zorg ervoor dat er geen kleverige oppervlakken of opgebouwd stof erop . Veeg de opening aan de onderkant van de muis die het rode licht - emitterende LED sensor met een wattenstaafje bevat .
Wireless

Draadloze optische muizen
geen snoeren nodig te bedienen . Terwijl ze op de accu ( meestal een of twee AA-batterijen ) , draadloze optische muis bieden gemak en flexibiliteit . Een draadloze optische muis zorgt voor minder rommel en direct verbreedt uw muisoppervlak doordat u de muis overal gebruiken binnen het bereik ( gewoonlijk ongeveer zes meter ) . Zoals met snoer optische muizen , kijk voor een met aanpasbare knoppen en een ergonomisch ontwerp .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe het opzetten van een Bluet…
·Hoe typ ik Left Handed ? 
·Hoe maak je een Logitech V470 …
·Hoe je Mini Wireless Optical M…
·Hoe maak je een seriële muis …
·Compatibele toetsenborden voor…
·Symbool Betekenis op een Vista…
·Logitech K320 Omschrijving 
·Hoe kan ik een Dell Travel Mou…
  Related Articles
iPad Tips 
iPad Tips en hints 
Tips voor het opzetten van een iPad 
Apple iPad Tips 
Doet een muis werken met een iPad ? 
iPad Protective Film Tips 
Hoe maak je een iPad gebruiken als een m…
Hoe een muis en toetsenbord op een iPad …
Hoe te verbinden twee computers met een …
  Hardware Articles
·Hoe maak ik een laptop een Region Free P…
·Hoe een inktcartridge invoegen in uw HP …
·Hoe te vervangen Laptop Accu 
·Hoe de GParted Live CD gebruiken voor Pa…
·Problemen met Brother inktcartridges 
·Hoe maak je een Zip Drive Disk converter…
·Hoe de Dell 8600 Laptop Verbeter CPU 
·Hoe je inktcartridges Recycle voor Huisd…
·De geschiedenis van de HP PC 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com