Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Wat is een Synaptics PS /2 Port TouchPad ?
Het Synaptics PS /2 Port TouchPad is een ingebouwde tool voor laptop en notebook computers die functioneert als een computermuis , maar werkt door het aftasten van de vinger posities voor cursorbeweging en screen navigatie . De fabrikant touts het touchpad is speciaal ontwikkeld functies die zijn ontworpen voor de verhoogde gevoeligheid en gemakkelijker scrollen , wijzen en te bewerken . Device Drivers

Computers Ga met de Synaptics TouchPad vaak gebruik van vooraf geïnstalleerde stuurprogramma's die regelmatig moet worden bijgewerkt om te voldoen aan de hardware normen van elk apparaat . Als de stuurprogramma's niet automatisch bijgewerkt , kunt u ze vinden op de website van Synaptics .
Basisfuncties

Basisfuncties
voor de Synaptics PS /2 Port TouchPad onder andere een manier om de gevoeligheid te passen aan de individuele smaak . PalmCheck en SmartSense voorkomen onbedoelde verplaatsing cursor veroorzaakt door toevallige handpalm of hand contact , terwijl het tikken functie biedt een snellere manier om toegang tot dezelfde functies beschikbaar zijn via mechanische toetsen of muis , bijvoorbeeld , twee tikken snel is hetzelfde als een dubbele klik op een . muis
text Editor functies

Synaptics
sjacheraars geavanceerde teksteditor functies van het touchpad is - naast de gebruikelijke tekst - wijziging opties - die syntax bevatten markeren , een sterkere zoeken en vervangen motor , en een onbeperkte undo -functie . Een blok selectie modus zorgt voor makkelijker manoeuvreren van kolommen .
Synaptics Gesture Suite

Synaptics '
regelmatige updates bevatten geavanceerde functies voor bepaalde producten in de PS /2 poort series . De Gesture Suite voor notebooks pakt alles van toegang simpele e-mail en presentaties te bekijken van foto's en video's , terwijl de functie ChiralMotion biedt verbeterde bruikbaarheid voor continue scrollen met een cirkelvormige beweging .
Roteerfunctie
< br

de functie Roteren > maakt het mogelijk om foto's te verplaatsen door de 90 - graden hoeken via een cirkelvormige beweging , terwijl PinchZoom kan de zoomfunctie in een aantal Windows-toepassingen . De Gebaren Flick functie kunt u terug te gaan een pagina binnen een webbrowser .
Scrolling

De Scrolling functie laat mensen gebruiken enkele vinger slagen te bewegen over het scherm . Ontworpen om te werken met de meeste tekstverwerkers en webpagina's , de schuifbalken werken automatisch - je hoeft niet om de aanwijzer te verplaatsen van de oorspronkelijke locatie . Het scrollen met twee vingers is een geavanceerde functie die het mogelijk maakt voor verticaal of horizontaal scrollen vanaf elk punt op het touchpad .
Long Distance Wijzer

Synaptics
ontwikkelde de EdgeMotion functie te maken lange afstand editing bewegingen makkelijker . Met deze functie , zal de TouchPad grootte niet je beweging te beperken wanneer items te slepen over het scherm of wijzen . De cursor blijft bewegen in elke richting je vinger gaat , totdat je het tillen of het bereiken van de rand van het TouchPad .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe maak je een Lenovo laptop …
·Wat is een Laser Mouse ? 
·Mijn muis over Bluetooth werkt…
·Hoe de Wireless Notebook Optic…
·Hoe maak je een ASUS Keyboard …
·Hoe maak je een Logitech Mouse…
·Hoe je Logitech Cordless Toets…
·Heb Keyloggers invloed zijn op…
·Hoe maak je een Pair Think Out…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe maak je een harde schijf vervangen i…
·Hoe fout 21 Fix op een iPad 
·Soorten RAM Compatibel met HP Pavilion X…
·Hoe te laden RAM op een Flash Drive 
·Hoe maak je een Mini DVD afspelen op een…
·Hoe te Smiley Faces maken met een comput…
·Hoe de inkt wijzigen in een Lexmark X235…
·Hoe zien of een machine is 32 of 64 bits…
·Hoe bekijkt een Micro SD-kaart 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com