Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Mijn muis over Bluetooth werkt niet in een iMac Desktop
De muis is een essentieel onderdeel in alle moderne computersystemen . Het is bijna onmogelijk om uw computer te gebruiken zonder een. Bluetooth muizen zijn draadloos en dus een laag van complexiteit toe te voegen in vergelijking met USB- muizen . Als uw Bluetooth werkt niet op een iMac desktop , kan je effectief worden voorkomen door het gebruik van het systeem . Een vrije USB- muis zal van pas komen als u het mocht dergelijke problemen tegenkomen . Batterijen

Bluetooth muizen
batterijen nodig . Dergelijke muizen zijn draadloos , dus ze hebben geen externe stroombron . Alle computermuizen zijn gevoede apparaten . USB- muizen trekken hun stroom van de USB -poort . Als uw Bluetooth-muis werkt niet meer , start uw oplossen van problemen met batterijen van de muis . Plaats nieuwe batterijen , als uw muis vereist AA of AAA batterijen . Sommige nieuwere Bluetooth muizen hebben een oplaadbare accu die niet toegankelijk is. Raadplegen van uw muis handleiding of de fabrikant van het apparaat voor het proces om te bepalen of een dergelijke muis goed is opgeladen . Dit wordt meestal aangeduid met een lichte of meter op het laadstation of de muis .
IMac Bluetooth

Apple
heeft opgenomen Bluetooth -hardware in alle iMacs sinds 2006 , die alle betrekking Intel-gebaseerde iMac- systemen . Elke iMac met een G5-processor ondersteunt ook bluetooth uit de doos . Eerder iMacs zal Bluetooth ondersteunen met een USB dongle - soort bluetooth adapter . Het besturingssysteem OS X heeft Bluetooth drivers aangeboden sinds versie 10.2 . Als u zich niet bewust zijn van de versie van OS X of de exacte hardware specificaties van de iMac , klikt u op het Apple-pictogram in de linkerbovenhoek van uw scherm en selecteer " Over deze Mac " top menu-item . Klik op de "Meer Info " knop en klik onder Hardware op het Bluetooth- menu-item in de linker kolom . IMac biedt hardware-ondersteuning voor Bluetooth , indien de rechter venster bevat geen tekst met details over uw Bluetooth-apparaten .
Koppelen

De draadloze Bluetooth -specificatie vereist dat alle Bluetooth-apparaten met elkaar te verbinden in paren . De iMac is een apparaat en de muis is het tweede apparaat in zo'n paar. Als de batterijen worden bekende goede in je muis te zijn , moet u controleren om te zien de muis en iMac zijn gekoppeld . In staat te stellen en te controleren Bluetooth pairing op een iMac , opent u het venster Systeemvoorkeuren in het Apple -pictogram en kijk binnen het deelvenster " Bluetooth " voorkeur onder de Internet & Wireless sectie . Als Bluetooth is ingeschakeld , wordt een controle vermeld in het vak " Aan" . Zo niet, klik in het vak . Als u eerder hebt gekoppeld de twee , moet uw muis worden vermeld als een apparaat in de linker kolom van de ruit . Kijk voor een groene indicator en de status " Connected" voor de muis apparaat .
Verdere Problemen

Als uw muis niet reageert en de iMac geeft aan dat ze zijn gekoppeld, moet je un - pair en poging om opnieuw koppelen van de twee . Als ze niet koppelen , hebt u mogelijk een probleem met de Bluetooth op de iMac of de muis te hebben. De beste manier om een ​​beperking van schuld is aan een ander Bluetooth- apparaat koppelen aan de iMac of het paar van de muis met een andere computer . Als uw iMac geleverd met Bluetooth-hardware support of de muis is gemaakt door Apple , bel AppleCare voor technische ondersteuning om het probleem te isoleren . Als u gebruik maakt van een derde partij USB bluetooth dongle en een derde partij Bluetooth muis , moet u contact opnemen met de technische ondersteuning van de fabrikant van het defecte apparaat .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe je Magic Mouse aan de slag…
·Hoe maak je een Logitech Keybo…
·Keyboard Speed ​​Vs . Nauwkeur…
·Hoe maak je een Arabisch toets…
·Tips voor het typen op laptops…
·Keyboard Layout Help 
·Hoe maak je een Portable Keybo…
·Hoe maak je een geregistreerd …
·Hoe te installeren van een Mic…
  Related Articles
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Hoe te bewerken Word-documenten op mijn …
  Hardware Articles
·Hoe te gebruiken SiSoftware een harde sc…
·Hoe kan ik een 15 - Pin VGA-connector De…
·Problemen met geluid Vervang in Imac G4 
·Hoe maak je een ATI 2400 HD MediaPortal …
·ATI Radeon HD 4650 Specs 
·Kan ik Sluit een USB-hub om andere USB H…
·Soorten Computer Processor 
·Hoe te MagicJack gebruiken op een Mac 
·Hoe te doen Green Computing 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com