Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Waarom uw computer Toetsenbord Toetsen maken Sounds Wanneer Geperst ?
Computers gebruiken een verscheidenheid aan geluiden om u te attenderen op nieuwe berichten , fouten en andere statussen . Hoewel dit nuttig kan zijn , als u geluiden zoals piepen wanneer u typt ervaart , kan het ook worden afleiden . Er zijn verschillende redenen die de computer toetsenbord maakt geluid wanneer de toetsen worden ingedrukt en , afhankelijk van de reden , kunt u uitschakelen deze geluiden . Filtertoetsen

Microsoft's
Windows-besturingssysteem inclusief een functie bekend als " Filtertoetsen , " die het besturingssysteem te korte of herhaalde toetsaanslagen negeren geïnstrueerd . Filtertoetsen kunnen per ongeluk worden ingeschakeld door het indrukken van de Shift-toets voor acht of meer seconden . Deze functie omvat ook piepen wanneer u dubbelklikt op een toets drukt . U kunt zien of Filtertoetsen wordt geactiveerd door op de Shift-toets gedurende acht seconden of de openstelling van de sectie Toegankelijkheid in Windows XP , of het Ease of Access Center in Windows Vista /7 , van het Configuratiescherm .
< Br > typen Locatie

Uw computer kan piepen als er een fout melding als u probeert te typen op een plaats waar de tekst niet wordt geaccepteerd . Zo kan je verkeerd klikt en niet een tekstvak of in een formulier te selecteren en begin te typen . Piepen zal aangeven dat uw cursor op de verkeerde locatie voor het typen , zodat u deze kunt corrigeren .
Dirty Toetsenbord

Een vuile toetsenbord kan ook de boosdoener in het veroorzaken van de toetsen in te schrijven als depressief , zelfs wanneer ze niet . Op een stand - alone toetsenbord, kunt u pop uit de sleutels om ze schoon in een zachte zeep mengsel en veeg het toetsenbord zelf met een vochtige doek . Wattenstaafjes kan u helpen om schoon te maken in kleine gebieden . Zorg ervoor dat alle onderdelen van uw toetsenbord volledig drogen vooraleer men de sleutels en de stekker in het toetsenbord te gebruiken .
Key Depressie

Uw computer kan een piepend geluid uit te stoten , indien toetsen klemmen of depressief , wat ook ongeldige sneltoetsen kunt maken . Dit kan zijn van iets eenvoudigs als een boek of een ander object leunend op het toetsenbord als je een essay typen . Verwijder eventuele voorwerpen uit uw werkruimte om dit te voorkomen . Als je pols of handpalm neiging om te rusten op een toets ingedrukt terwijl u typt , kan dit tot gevolg hebben. Gebruik een polssteun om uw handen te verheffen als dit het probleem is , of u kunt gewoon verplaatsen je handen .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe maak je een geregistreerd …
·Hoe maak je een DV7 Mouse Fix 
·Hoe kan ik een Acer 5315 Touch…
·Hoe de Klok op mijn Logitech M…
·Hoe maak je een Microsoft Wire…
·Mijn draadloze muis werkt alle…
·Hoe te toetsen Uw Microsoft Na…
·Hoe te Exponenten met het toet…
·Hoe je het toetsenbord Numbers…
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe je telefoon mogelijkheden toe te voe…
Hoe kunt u uw iPad Reset 
Hoe om uw iPad te beschermen 
Hoe je instellingen resetten op uw iPad 
Hoe het nu iTunes University Cursussen v…
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe u Microsoft Office- bestanden naar e…
Hoe te Toevoegen Gmail aan uw iPad 
  Hardware Articles
·Hoe schoon Underneath een laptop toetsen…
·Hoe de Yellow Strip Problemen raken Als …
·Hoe om bestanden te back-up op een cd Re…
·Harde schijven die u kunt gebruiken in e…
·Hoe te gebruiken Flash -geheugenkaart om…
·Hoe controleer ik de BIOS op een laptop?…
·Hoe maak je een Asus Eee 1005HA Keyboard…
·Hoe te Voeg 620N aan een HP2200D 
·Hoe Desktop luidsprekers met een laptop 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com