Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Mijn draadloze muis werkt alleen als Internet Is Uit
Draadloze muizen maken gebruik van een radiofrequentie zender om uw inbreng te sturen naar een ontvanger aangesloten op een USB- poort op uw PC . Er zijn vele factoren die een draadloze muis kan leiden tot storingen . Als u vindt dat uw muis tussenpozen werkt , of de muis werkt alleen als uw Internet is uitgeschakeld , kan het zijn dat de draadloze router is bemoeien met RF-transmissie van de muis . Draadloze
Mouse

Een draadloze muis maakt gebruik van een bal , optisch licht of laser licht om beweging en knop klikt registreren om commando's te maken . Beweging van de muis en de knop klikken worden in de vorm radio signalen van een radiofrequente zender zich in de muis . De radio signalen worden opgepikt door een ontvanger aangesloten op een USB-poort op de pc toren . Een draadloze muis stuurt gegevens over de bewegingen en knop klikken met een 2,4 gigahertz RF met een snelheid van 11MB per seconde of 56MB per seconde . Gegevens worden opgemaakt en verstuurd door een radiozender bevatte binnenkant van de draadloze muis volgens twee high speed draadloos tarief normen , 802.11b of 802.11g , die zorgt voor een snelle overdracht van gegevens . Deze twee normen werden door het Institute of Electrical and Electronics Engineers voor de gemiddelde high speed wireless tarieven en radiofrequenties van elektronische apparaten in te stellen.
RF-interferentie

Wanneer u gebruik maken van een draadloze muis , de muis stuurt een radiofrequentie signaal naar een USB-ontvanger , die waar de muis cursor te verplaatsen of klik op een item op het scherm van de computer vertelt . Draadloze routers zenden een signaal naar de computer op dezelfde manier en op dezelfde kracht die een draadloze muis maakt gebruik van 2,4 gigahertz RF . Het kan zijn dat de router gebruik maakt van hetzelfde radiokanaal als uw muis, die kan leiden tot uw muiscursor te stotteren , vertraging , of helemaal niet werken . Als u vindt dat uw draadloze muis werkt alleen wanneer uw Internet is uitgeschakeld , kan het zijn dat de router genoeg interferentie om de muis signaal voorkomen dat gedetecteerd door de USB-ontvanger wordt veroorzaakt .
Wireless router kanalen

Drie veelgebruikte router kanalen
die werken vaak het best zijn kanalen 1 , 6 en 11 . Je moet in staat zijn om te vinden welke router RF-kanaal interfereert niet met uw draadloze muis door een proces van eliminatie , te beginnen met kanalen 1 , 6 en 11 . Soms is de draadloze router zal hebben een schakelaar op dat wordt gebruikt om de RF -kanaal , andere tijden die u nodig hebt om toegang te krijgen tot de configuratie van de router op een web browser om het te wijzigen. De configuratiepagina is het standaard adres op de sticker op de bodem van de meeste draadloze routers die het serienummer van het product bevat . De configuratiepagina router begint met " http://" gevolgd door een reeks van acht cijfers met tussenliggende perioden . Als uw router niet over een sticker met het Internet adres erop , kunt u in staat om het te vinden op de website van de fabrikant , of in de handleiding .
Andere oorzaken

Naast de draadloze router storing veroorzaakt , zijn er andere vormen van draadloze apparaten die HF kanalen vergelijkbaar met wat een draadloze muis gebruikmaakt . Draadloze huis telefoons , mobiele telefoons , babyfoons en andere draadloze elektronische apparaten kunnen worden uitgezonden op dezelfde RF- kanaal of op hetzelfde niveau van 2,4 gigahertz . Houd andere draadloze elektrische apparatuur nooit de USB ontvanger van de muis , door een afstand van ten minste acht centimeter . Beweeg de muis positie op uw bureaublad dichter bij de USB-ontvanger , of verplaats de USB- ontvanger aan op een USB-poort die is dichter bij waar je de muis hebt . Denk aan het is de antenne verplaatsen op uw radio op te halen een beter signaal . Radiofrequenties soms beter werken wanneer de zender en de ontvanger zijn dichter bij elkaar .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe een muis pointer Fix 
·Problemen oplossen Bluetooth &…
·Hoe je toetsenbord Speed ​​Tes…
·Hoe maak je een Logitech Mouse…
·Hoe kan ik een Symbool van de …
·Hoe maak je een Sticky Space B…
·Hoe goed Vervang Your Space Ba…
·Mijn Laser Mouse Houdt Stallin…
·Hoe maak je een virtueel toets…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe je Wireless Data annuleren op een Ap…
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een draadloze projector te g…
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe maak je een Verizon Wireless iPad Ge…
Hoe kan ik een iPad synchroniseren met e…
  Hardware Articles
·Hoe een inkjet printer verbinden met een…
·Gratis games voor de Casio FX9860G 
·Hoe kan ik een Dell-laptop opladen 
·Hoe te Bluetooth installeren op een Dell…
·Hoe kan ik een HP LaserJet 1300 installe…
·Het verschil tussen een ThinkPad T43 en …
·Mijn iMac hoofdtelefoon niet werken 
·Hoe een Electronic Keyboard Dat heeft Co…
·Hoe maak je een trackpad Problemen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com