Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Een Mac Desktop vastzit aan de Mouse
Sinds een muis is zo een integraal onderdeel van het uitvoeren van bijna elke functie op een computer , het hebben van een storing kan vertragen uw werk , of maken het zelfs vermalen tot een halt . Als je Mac muis zit vast op het bureaublad of geeft andere vreemde gedrag , check een paar dingen om te proberen om het weer goed te werken . Wanneer randapparatuur oplossen van problemen zoals de muis of het toetsenbord , is het best om te beginnen met de eenvoudigste oplossingen eerst voordat je verder gaat met het testen van meer ernstige problemen . Controleer Connections

Afhankelijk van of u een draadloze of bedrade muis hebt , heb je verschillende manieren om te controleren om ervoor te zorgen dat uw muis is aangesloten. Veel nieuwere Macs worden geleverd met een draadloze muis , om te controleren of deze goed is aangesloten , klikt u op het Apple-pictogram in de linkerbovenhoek van uw computer monitor , selecteer " System Preferences " en selecteer vervolgens " Muis " onder het deelvenster View . Je ziet dan de muis apparaten die zijn aangesloten op uw computer . Klik op de "gear " knop en klik vervolgens op " Connect" om uw muis aansluiten als deze niet is aangesloten .

Als u een bedrade muis hebben , kijk naar de USB-kabel dat het aansluit op uw USB -poort , en ervoor te zorgen dat deze volledig is aangesloten inch
interferentie

Als je een draadloze muis hebt , moet je bewust zijn van de gevolgen die interferentie kan hebben op de functie van uw apparaat . Volgens Apple sommige draadloze netwerken die functioneren op 2,4 GHz kunnen interfereren met Bluetooth en andere draadloze apparaten , en dus de oorzaak van uw muis of andere randapparaten niet goed werkt . Dingen zoals magnetrons en draadloze telefoon bases kan storingen veroorzaken , net als andere apparaten, zoals mobiele telefoons . Metalen voorwerpen gelegd tussen de muis en de computer kan ook problemen veroorzaken , dus controleer uw werkruimte voor eventuele storingen .
Cleaning

Als je een muis hebt dat een trackball omvat , kan de muis worden gereinigd om de trackball goed werkt . Om dit probleem op te lossen , de trackball rond om zijn bereik van de beweging te controleren . Vaak stof of ander vuil vast komt te zitten in de behuizing rond de trackball , waardoor de cursor vast komen te zitten . Om dit op te lossen , haalt u eerst de muis of verwijder de batterijen , dan pop de trackball uit zijn behuizing . In sommige modellen , wordt dit gedaan door het ontsluiten van een ring , dat het op zijn plaats houdt - meestal door het draaien van de ring - en tillen zachtjes weg . Was de trackball met warm zeepsop en laat het volledig drogen voordat u het weer in de muis .
Systeemsoftware

Als uw muis goed lijkt aangesloten en u kunt ' t iets anders mis is met de hardware te vinden , kan uw probleem met de software verbonden . In sommige gevallen , opnieuw installeren van het systeem software voor je Mac kon opnieuw een verbinding tussen de muis en de rest van de computer . Macs worden geleverd met schijven die u in staat om uw systeem opnieuw installeren , en zijn uniek voor het type computer dat je hebt . Gebruik de schijven om de software opnieuw te installeren op uw computer , zorg ervoor dat de aangegeven op uw computerscherm aanwijzingen op te volgen . Als u niet beschikt over de installatie schijven , contact opnemen met Apple Support voor degenen die werken met de computer .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Mijn laptop toetsenbord typt d…
·Hoe maak je een toetsenbord ve…
·Hoe je Sneltoetsen instellen o…
·Hoe te Symbolen Met behulp van…
·Hoe de Microsoft Wireless Opti…
·Hoe maak je een Input Backward…
·Hoe maak je een niet- USB-toet…
·Hoe de batterij vervangen in e…
·Hoe te Change My Permanente Cu…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe de Hyper N520 Install 
·Hoe om afbeeldingen te vergrendelen op u…
·Hoe kan ik een printer toevoegen aan uw …
·Hoe te installeren van een SATA harde sc…
·Hoe maak je een computermuis bal die is …
·Hoe kan ik een driver in HP Officejet 56…
·Hoe je het geluid op een Dell GX260 hers…
·Hoe maak je een Mini - ITX Computer 
·Hoe maak je een PC voor geheugencapacite…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com