Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Mijn laptop toetsenbord typt de verkeerde toetsen
Als uw laptop toetsenbord typt de verkeerde toetsen , zou je het hebben van een toetsenbordindeling probleem dat is eenvoudig op te lossen , of een ernstiger mechanisch probleem met je toetsenbord . Het uitvoeren van eenvoudige tests zullen helpen erachter te komen waarom uw laptop reageert alsof je een andere toets ingedrukt en bepalen wat de beste oplossing voor uw toetsenbord . Aantal Lock

meeste laptop toetsenborden
- tenzij je een laptop met een zeer breed scherm - geen aparte numpad niet als desktop toetsenborden hebben . In plaats daarvan enkele lettertoetsen op te zoeken van de dubbele toetsenbord als toetsenbord. Wanneer u op de toets " Num Lock " , meestal in de rechterbovenhoek van uw laptop toetsenbord , zullen de toetsen met kleine cijfers geschreven op hen typen nummers als u erop drukt , in plaats van de brieven die zij meestal type. Het is gemakkelijk om per ongeluk op " Num Lock " en niet beseffen wat er gaande is . U kunt dit oplossen door op " Num Lock " weer . De " Num Lock " licht, gelegen op uw laptop boven je toetsenbord , dient af te slaan , en de toetsen moeten weer normaal typen .
Toetsenbordindeling

meeste laptops in de VS hebben een standaard QWERTY- toetsenbordindeling . Er zijn andere manieren om de sleutels te regelen op een toetsenbord , zoals de Dvorak layout voor sneller typen of layouts met speciale karakters voor verschillende talen . Als uw laptop toetsenbord is niet de juiste toetsen te typen , kunt u per ongeluk hebt gewijzigd uw toetsenbord layout , zodat uw laptop toetsenbord van de kaart komt niet overeen met de letters op uw sleutels . Om dit probleem op te lossen , klikt u op de knop "Start " , typ " intl.cpl " ( zonder aanhalingstekens ) in het vak Zoeken en druk op ' Enter '. Klik op "Change Keyboards " op het tabblad Taal Toetsenborden en . Selecteer de juiste toetsenbordindeling en klik op ' View Layout " om ervoor te zorgen dat overeenkomt met uw fysieke toetsenbord .
Cleaning

Stof, vuil of vloeistof schade
kan uw toetsenbord reageert niet goed wanneer u typt . Om uw toetsenbord van stof of vuil , spuit tussen de toetsen met perslucht reinigen of houdt u het penseel aanbrengen van een vacuüm enkele centimeters boven het toetsenbord . Als suikerhoudende dranken of andere kleverige morsen kreeg onder de toetsen , voorzichtig wrikken uit de sleutels en schoon onder hen met een vochtig wattenschijfje . Laptop toetsen kan lastig zijn om terug te slaan op zijn, dus handleiding van uw laptop raadplegen voor hulp .
Extern toetsenbord Tests

Als de oplossingen niet werken , kunt u het hebben van een probleem met de innerlijke werking van uw laptop toetsenbord . U kunt dit testen door de stekker een extern USB-toetsenbord in de computer . Open een teksteditor , zoals Kladblok , en het type van het externe toetsenbord om te zien of de toetsen correct typt . Als ze dat doen , kan je het hebben van een mechanisch probleem met uw laptop toetsenbord . Gebruik een extern toetsenbord voor uw het typen totdat u het toetsenbord te vervangen op de laptop .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Instructies over de Logitech V…
·Hoe naar Type Met een korte Pi…
·Een fatale fout tijdens de ins…
·Hoe je met de muis oplossen Di…
·Wireless Keyboard Storing 
·Hoe USB Mouse converteren naar…
·De Verontreiniging van Toetsen…
·Logitech MX 510 Vs . 518 
·Hoe te Scroll met een muiswiel…
  Related Articles
Hoe maak je verbinding met een Bluetooth…
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe kan ik een iPad synchroniseren met e…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
Hoe kan ik een On - Screen Keyboard Gebr…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
  Hardware Articles
·Hoe te Self - Test HP Deskjet 940C 
·Hoe muziek verplaatsen naar een externe …
·Hoe kan ik een laptop Hook op een TV via…
·Over het gebruik van een laptop computer…
·Het doel van de Storage uitbreidingsslot…
·Hoe hoog kan ik upgraden mijn Mac G4 lap…
·Hoe je Ubuntu laden met een USB Flash Dr…
·Vijf stappen van de Computer Bootup Proc…
·Hoe maak je een SD-kaart formatteren in …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com