Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Hoe maak je een Mini - ITX Computer
Een Mini - ITX computer maakt gebruik van een zaak en het moederbord , die beide op minder dan de helft van de grootte van een normaal moederbord en case . Vanwege de beperkte omvang , een Mini - ITX moederbord meestal komt alleen met een enkele sleuf voor uitbreidingskaarten en RAM -poort . Hoewel het ontbreken van havens zal betekenen dat uw Mini - ITX computer minder mogelijkheden zullen hebben dan een standaard - sized machine , het zal ook betekenen dat het systeem zal veel meer draagbaar zijn. Het bouwen van een Mini - ITX computer is een soortgelijk proces als met elk ander systeem , maar je moet ervoor zorgen dat al uw hardware componenten zijn van de juiste maat . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
Mini - ITX behuizing van de computer
Mini - ITX moederbord
Ram
Hard Drive
Processor
Besturingssysteem
Laat meer zien instructies
1

Acquire een grote case Mini - ITX . Hier krijg je een moederbord die past in een koffer Mini - ITX , zoals de Jetway NC62K - LF en ASUS ITX - 220 . Controleer de processor socket dat het moederbord gebruikt , zoals socket LGA775 . Hier krijg je een processor die overeenkomt met de juiste socket type en de aard van de RAM-module die u wilt gebruiken , zoals een 1 GB RAM-module . Bepaal hoe u de PCI -of PCI - Express -uitbreidingsslot , gebruiken, zoals voor een geavanceerde grafische kaart of geluidskaart . Kopen van 2

Kies het besturingssysteem dat u wilt gebruiken met de Mini - ITX computer , zoals Microsoft Windows XP of Linux , en koop een bijbehorende installatie schijf . Het verwerven van een " slim line " CD -of DVD-station uitgerust voor een case Mini - ITX .

Twist 3 uit de twee schroeven aan de achterkant van de zaak Mini - ITX . Trek de bovenste helft van de behuizing af zodat de binnenkamer zichtbaar . Schuif het moederbord in de behuizing en bevestig de schroeven om het op zijn plaats te houden . Duw de processor op de aansluiting aan de rechterzijde van het moederbord . Vergrendelen van de processor in plaats van naar beneden te duwen van de hendel aan de zijkant van de processor socket . Plaats koellichaam van de processor op de bovenkant van de processor , en dan duw op de plastic klemmen .
4

Stel de harde schijf in de open poort aan de linkerkant van het moederbord . Sluit het moederbord kabel aan op de achterkant van de harde schijf . Plaats de slanke lijn DVD drive in de poort boven de harde schijf in en sluit zijn moederbord kabel .
5

Duw de RAM- module in het RAM -poort aan de onderkant van het moederbord . Snap onderaan de plastic klemmen op de rechter en linker einden van de RAM . Zet de uitbreidingskaart u gekozen in de uitbreiding van de haven aan de rechterzijde van het moederbord . Plaats het bovenpaneel terug op de zaak Mini - ITX en draai de duimschroeven weer op zijn plaats . Sluit de voedingskabel van de computer in een stopcontact . Bevestig een toetsenbord , monitor en muis aan de poorten aan de achterkant van de zaak Mini - ITX . Zet de computer aan . Plaats het besturingssysteem installatie-cd in het schijfstation en volg de installatie-instructies .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Hoe kan ik mijn computer aan t…
·Specificaties voor een Gateway…
·Hoe uit elkaar te halen een HP…
·Checklist voor het bouwen van …
·Hoe de Upgrade van de Computer…
·Wat is een NIC Failure Message…
·Hoe je je Media Center te zett…
·Alienware Area - 51 7500 - RS …
·HP Pavilion A1610N productspec…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te weten of uw computer speakers Heb…
·Hoe maak ik verbinding een Xerox WorkCen…
·Hoe een Thumb Drive Record 
·
·Vergelijking tussen de microprocessor en…
·Hoe maak je verbinding een Floppy Drive …
·Hoe te Filters In Computer Cooling Fans 
·Hoe maak je een Refill Color Inkjet Cart…
·Hoe om te controleren een PC voor beschi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com