Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Windows XP herkent niet de reguliere muis Na een lasermuis is geïnstalleerd
Als u probeert een gewone muis te gebruiken na een laser muis is geïnstalleerd op Windows XP en het werkt niet , of het wordt niet herkend door de PC , kan het zijn dat er een softwareconfiguratie probleem . Dit kan worden opgelost met een update of Systeemherstel . Daarnaast kan een vuile muis lens of USB -poort , of een losse USB-kabel ervoor zorgen dat Windows XP niet herkent een gewone muis . Conflicterende Software

De lasermuis software kan strijdig zijn met de normale muis software of driver te zijn en te voorkomen dat de computer van het herkennen van de muis wanneer u de stekker in het stopcontact Verwijder de laser muis driver door te gaan naar de " Start " -menu . Selecteer " Uitvoeren . " Type " appwiz.cpl " in het tekstvak . Selecteer " OK " en de " Add or Remove Programs " dialoogvenster verschijnt op het scherm . Selecteer de laser muis driver en verwijderen. Start de computer opnieuw . Als dit niet werkt , doet u een Systeemherstel en selecteer een datum voorafgaand aan de installatie van de laser muis driver .
Driver

update
de muis driver door te gaan naar het Configuratiescherm en klik op " Systeem | Hardware | Apparaatbeheer | Muizen en andere aanwijsapparaten . " Vind de normale muis op de lijst en klik met de rechtermuisknop op het. Klik op ' Eigenschappen , Driver , Stuurprogramma bijwerken , speciale Wizard , Volgende , Toon een lijst van de bekende stuurprogramma en Next , " klik dan op uw normale muis. Selecteer "Next ", klik om te bevestigen dat u de juiste driver update hebt geselecteerd en selecteer vervolgens "Finish ".
Installeer IntelliPoint

Installeer IntelliPoint door de computer met schoon opstarten herstarten . IntelliPoint is de inheemse muis driver -software voor Windows . Ga naar het menu Start . Selecteer "Run " en typ " msconfig " . Selecteer " OK " en de " System Configuration Utility" dialoogvenster verschijnt op het scherm . Klik op " Algemeen" en selecteer vervolgens " Selectief opstarten. " Klik op het selectievakje naast " Het System.ini-bestand , " " ProcessWIN.INI File " en " Load Startup Items" uit te vinken hen. Vink de vakjes aan naast " Load System Services " en " Originele Boot.ini gebruiken . " Select " Diensten . " Vink het vakje aan naast " Alle Microsoft Services verbergen . " Selecteer " Alles uitschakelen . " , Selecteer "OK" en start de computer opnieuw

Ga naar het menu 'Start' . . Selecteer " Run " en type " appwiz.cpl " en selecteer " OK . " Selecteer " Microsoft IntelliPoint " en het programma verwijderen . Herstart de computer , installeer de IntelliPoint-software voor Windows XP vanaf microsoft.com .
Connection Problems

dubbel controleren om ervoor te zorgen dat de muis connector is aangesloten op de juiste poort op de achterkant van de pc- toren . De poorten zijn kleur gecodeerd , en de stekker van de muis kabel moet overeenkomen met de kleur van de haven . Het kan zijn dat het toetsenbord en de muis kabels zijn in de verkeerde poorten geplaatst .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe maak je een Bluetooth Mous…
·Hoe te Laptop Keys Zoek 
·Hoe maak je een laptop toetsen…
·Hoe maak je een Output Keyboar…
·Hoe naar Key Caps Verwijder 
·Hoe maak je een toetsenbord va…
·Hoe maak je een Logitech Wave …
·Hoe de Num Lock op een Toshiba…
·Hoe u op een 10 -Key Pad op ee…
  Related Articles
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe maak je een iPad , dat maakt geen ve…
Hoe aan bladwijzers importeren van Windo…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Heeft de iPad werken met Clearwire ? 
Heeft de iPad hebben Woord ? 
Heeft iPad vereist AT & T Service? 
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
  Hardware Articles
·Het upgraden van een HP Pavilion Enterta…
·Ik kan niet de BIOS -instellingen wijzig…
·Hoe te herstellen HFS 
·Hoe maak je een Wireless antenne maken v…
·Hoe maak je een SanDisk Pro Duo geheugen…
·Hoe kan ik een Toshiba CMOS wachtwoord F…
·Xeon E5405 Specs 
·Hoe te verwijderen Read - Only van een U…
·Hoe Fix My Pinnacle TV-kaart 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com