Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Kan ik het Synaptics TouchPad Multi Touch ?
Oudere touchpads gebruikt de beweging van een vinger naar een computer te bedienen . Naarmate de technologie vorderde , fabrikanten opgenomen multi- touch functies in hun touchpads die meer dan een vinger te gebruiken om verschillende nieuwe functies uit te voeren . Het Synaptics TouchPad omvat deze multi- touch mogelijkheden . Als uw huidige Synaptics apparaat niet deze functies beschikt, kunt u deze toevoegen door het updaten van de software die wordt geleverd met het touchpad . Touchpad Driver

De device driver is de software voor het fysieke pad en knoppen . Computers die het Synaptics TouchPad gebruiken komen met de reeds geïnstalleerde stuurprogramma . Echter , Synaptics werkt de driver -software van tijd tot tijd . Om de meest recente update te krijgen, ga naar de Synaptics Drivers webpagina en download het stuurprogramma op uw computer . De nieuwe versie vervangt uw huidige driver . Als u gebruik maakt van een chauffeur die kwam voordat de vennootschap multi- touch functies , updaten naar de huidige bestuurder voegt deze functies .
Downloads

Synaptics Gesture Suite is het onderdeel van de onderneming stuurprogramma dat de multi - touch-functies bevat . Op het moment van publicatie , Gesture Suite is onderdeel van het apparaat dat u downloaden op de Drivers webpagina . Hoewel het bedrijf pas onlangs geïntroduceerde multi- touch functies , kunt u ook downloaden en updaten drivers op veel oudere computers . Versies zijn beschikbaar voor Windows 95 , NT , 98/ME , 2000 , XP , Vista en Windows 7 . Er zijn aparte versies voor zowel 32 -bits en 64-bits computers met XP , Vista of Windows 7 te gebruiken .
Instellingen

Om multi-touch functies , gaat u naar het menu van uw computer op Start , klik op " Configuratiescherm " en kies " Hardware en geluiden . " Klik op " Muis " in de " apparaten en printers " menu . Uw computer wordt een dialoogvenster geopend . Selecteer het tabblad "Device Settings ", kies uw huidige touchpad en klik op ' Instellingen ' om de multi-touch mogelijkheden . Vink het vakje voor elke functie die u wilt gebruiken .
Multi - Touch- functies

Synaptics Gebaar Suite
biedt een aantal manieren om uw computer te bedienen met twee of meer vingers . U kunt naar beneden scrollen op het scherm of doe achteruit scrollen met twee vingers . U kunt dit ook doen met twee vingers draaien , waarbij afbeeldingen of andere objecten 90 graden roteert . De twee vingers pinch zoom kun je in of uit te zoomen bij het bekijken van een afbeelding of document . De drie - vinger flick kunt u snel door documenten die zijn opgezet als een boek met pagina's te navigeren . U kunt snel minimaliseren of vensters op uw bureaublad te herstellen met de vier - vinger flick . Gesture Suite onderhoudt ook verschillende single- touch functies , zoals lineaire scrollen , ChiralScroll en Momentum .
Waarschuwingen

Sommige fabrikanten hebben hun eigen driver . Hoewel de generieke driver van Synaptics werkt op alle computers , het bedrijf raadt u eerst controleren of er een driver met de computerfabrikant . Anders kunt u sommige functies verliezen als u de generische versie te gebruiken . De OEM Ondersteuning Sites webpagina heeft een link naar een aantal van de fabrikanten die het Synaptics touchpad gebruiken ( zie bronnen ) . Als de huidige driver van de fabrikant is niet multi-touch functies hebben , download dan de generieke driver van Synaptics .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Protocollen voor het omschakel…
·Mijn Windows Scrolling Is Jump…
·Manieren om de Brieven onthoud…
·Hoe vervang ik een Inspiron to…
·Hoe schoon en Sanitize een Com…
·Hoe maak je een Apple Bluetoot…
·Hoe te Rijen van Keys Fix op e…
·How to Set Up Software voor ee…
·Hoe je snel Typ behulp van een…
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kan de iPad gebruikt worden als een Scra…
  Hardware Articles
·HP Printer zal niet veranderen de Onderm…
·Hoe maak je een DC-Jack Vervang 
·Hoe te herstellen van een Logitech X - 1…
·Hoe maak je een Touchpad VAIO Reinig 
·Hoe te Verticale View op een HP Mini Dis…
·Processor : Dual Vs . Quad 
·Harde schijf installatie en configuratie…
·Top Tablet PC Software 
·Hoe te Paper een HP Laserjet 1020 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com