Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Manieren om de Brieven onthouden op een toetsenbord
Weten hoe om te typen zonder te hoeven zoeken naar toetsen op een toetsenbord kan tijd aanzienlijk besparen . Gebruikers die niet vertrouwd zijn met alfabetische belangrijke locaties tijd verspillen op zoek naar elke toets en gebruik vaak slechts een of twee vingers aan elke hand . Echter , gebruikers die weten waar elke toets is gevestigd en die gebruik maken van alle acht vingers typt veel efficiënter . Thuis Rij

De klassieke methode van het toetsenbord instructie vereist typisten om hun vingers te leggen op het huis rij toetsen . Dit zijn de sleutel in de middelste rij van de lettertoetsen . Toetsenborden bieden een oneffenheid op het "F " en " J " toetsen voor de wijsvingers van elke hand . De overige vingers rusten op de toetsen naast "F " en " J " De linker hand middelvinger op " D " ring finger is "S " en pink op " A " , terwijl midden rechts is op " K " ring op " L " en pink op de colon /puntkomma toets . Elke vinger heeft zijn eigen set alfabetische toetsen is het verantwoordelijk voor . De meeste vingers zijn verantwoordelijk voor de toets boven en iets naar rechts , alsmede de toets onder en iets naar links van hun huis rijsleutel . Aanwijzer vingers zijn ook verantwoordelijk voor de toets naast hun huis rij -toets en de corresponderende toetsen boven en onder . Memoriseren vinger plaatsing en de sleutels waarvoor elke vinger is verantwoordelijk helpt gebruikers onthouden waar elke toets wordt geplaatst . Als een gebruiker in staat is om te typen zonder te kijken naar de sleutels , zal hij weten waar elke letter op het toetsenbord ligt . Motorische vaardigheid herinneringen zijn vaak behield de langste , net als fietsen . Dus onthouden toetsen door vinger kunnen gebruikers hun locatie te behouden .
Kolom en Rij Division

Vastleggen van alle 26 alfabetische toetsen tegelijk kan overweldigend zijn als het brein kan niet te verwerken veel informatie in een enkele periode. Daarom is het verdelen van het klavier in kleinere segmenten zal gebruikers toestaan ​​om elk klein segment , een voor een , onthouden totdat alle segmenten zich inzetten voor het geheugen . Gebruikers die alleen kan omgaan onthouden enkele letters tegelijk moet het toetsenbord in kolommen verdelen zodat " Q ", " A " en " Z" is een segment . Gebruikers die kan omgaan met een beetje meer moeten het toetsenbord verdelen in de drie rijen . Vervolgens onthouden elke kolom of rij individueel .
Mnemonics

Geheugensteuntje apparaten
zijn slimme manieren van memoriseren informatie door deze in een meer herkenbare context , zoals " Fred Did Something Awful " voor de linkerhand thuis rij toetsen " F , " D "," S " en " A " Gebruikers moeten hun eigen geheugensteun te creëren voor toetsenbord letters omdat de meer geïndividualiseerde het apparaat , hoe groter de kans zal blijven lange - termijn geheugen .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe maak je een HP laptop toet…
·Hoe maak je Sluit een toetsenb…
·Hoe de functionele toetsen op …
·Hoe te testen voor de function…
·Trackball Vs . Optical Mouse 
·Hoe de Dell Laptop Touchpad Ki…
·Hoe maak je een Apple Bluetoot…
·Hoe maak je een Flip maken op …
·Hoe maak je een PC toetsenbord…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te beginnen een printer spooler serv…
·Hoe Hard Reset een Zire 
·Hoe maak ik een Problemen Toshiba DP120F…
·Hoe kan ik een document scannen met een …
·Thermal Copier Alternatieven 
·Waarom krijg ik een gele Kladblok op het…
·Laptop Accu Onderhoud Tips 
·Hoe te verwijderen van een harde schijf …
·De Canon iP90 Vs . de iP90v 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com