Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Soorten RAM Compatibel met HP Pavilion XE783
Het type RAM-geheugen dat compatibel is met de HP Pavilion XE783 desktop computer is 168 - pin DIMM ( Dual In-line Memory Module ) SDRAM die draait op 100 Mhz . Dit is een zeer oude computer met ingang van november 2010 en dit zal ernstige gevolgen voor uw vermogen om nieuwe RAM te beperken . Deze computer kwam oorspronkelijk met slechts 64 MB RAM-geheugen , uitbreidbaar tot 512 MB ​​. Dit is een fractie van de huidige standaard van 4 GB RAM . Fabrikanten , Tweedehands

vinden van gebruikte RAM van dit specifieke model zal een zeer moeilijke taak , omdat de meeste RAM-chips dit kleine al lang weggegooid . Helaas kan de fabriek moederbord op deze computer niet verwerken meer dan 512 MB ​​RAM-geheugen , waardoor het onmogelijk is om te upgraden voorbij een zekere hoogte. 100 mhz , 168 - pins RAM is achterhaald al enige tijd . Controle van de lokale tweedehands winkels of gebruikte computer onderdelen winkels misschien een stok of twee van deze oude RAM vinden , maar winkels zoals dat zelden garanties om een ​​back- up computer kaarten . Controle van online retailers, zoals eBay of Amazon.com zal een of twee resultaten voor deze RAM vinden , in verschillende merken . Kingston en Corsair hebben elk lijsten met ingang van november 2010.
Manufacturers , New

vinden van deze nieuwe RAM is veel gemakkelijker dan het vinden van een betrouwbare geheugenchip gebruikt , maar het is nog een vrij moeilijke taak . Veel generieke geheugen fabrikanten, zoals de koop merken vaak gevonden bij Wal - Mart of Best Buy , nog steeds produceren RAM dat is dit kleine . Kahlon Incorporated maakt een 256 MB 168 - pins geheugen chip die u zal toestaan ​​om maximum uit het geheugen van uw moederbord met twee kleine chips . Met ingang van november 2010 , deze chip is slechts $ 11 en is verkrijgbaar bij verschillende online retailers . Kingston en Corsair niet meer produceren deze chip , en hebben niet voor meerdere jaren , maar nieuw in - pakket chips zijn te vinden bij online retailers in de categorie " gebruikte " , meestal vermeld als nieuw .
< br > vervangen RAM

vervangen RAM
dat is deze oude moet worden gedaan met zorg . De meeste moederborden hebben maar een levensduur van maximaal 10 jaar en de clips kunnen worden slijten . Unclip zorgvuldig de oude RAM en trek het uit de hand. Vertrouw niet op de klemmen om de chip te stimuleren buiten. Als de clips op het moederbord RAM-sleuf break aan beide kanten , zal dit het moederbord volledig onbruikbaar . Een moederbord moet RAM te bedienen of het zal niet in staat zijn om alles wat de processor probeert te verwerken begrijpen . Bij het vervangen van de RAM , voorzichtig klem hem neer en gebruik je vingers te wiebelen het heel voorzichtig terug op zijn plaats .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·De XP Recovery Disc werkt niet…
·Hoe naar Power Drain Vanaf het…
·Hoe een HP Pavilion Ze4800 Moe…
·De beste videokaarten voor een…
·Hoe je RAM Upgrade Yourself 
·Waarom kan ik niet gebruiken M…
·Hoe te Sommige van mijn RAM ge…
·Hoe je het RAM vervangen in ee…
·Compatible geheugen voor de Ga…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Wat is een Keyboard ? 
·Hoe maak je een Kleurtestpagina Run op M…
·Hoe kan ik een Lexmark X1170 Install 
·HP 4015N Specs 
·Toegang tot een Balance Laptop Model A53…
·HP DV4150US Specifications 
·Hoe in te loggen om een Brother 3040CN 
·IBM Lenovo ThinkPad R60 Laptop Specifica…
·Hoe de snelheid van een processor Fan Ve…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com