Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Over Laptop Computers voor Kinderen
Aangezien de technologie steeds meer invloed op het dagelijkse leven , kinderen beginnen te leren hoe te gebruiken en te exploiteren deze technologie op een veel jongere leeftijd . Jongere kinderen zijn met behulp van mobiele telefoons , surfen op het internet , en het typen van rapporten in plaats van met de hand te schrijven . Om kinderen die niet klaar zijn voor een volledige computer te helpen , kunt u een laptop die speciaal voor jongeren te schaffen . Deze laptops komen in alle verschillende stijlen en ontwerpen en een korte zoektocht zal u helpen de juiste te vinden . Soorten

Tijdens het surfen voor laptops voor kinderen , kan u over een grote selectie . Een van de geadverteerde soorten is een laptop gebaseerd op een populaire teken . Deze kan variëren van Barbie om Spider - Man en het enige verschil in deze van andere degenen te zijn zijn het ontwerp van de behuizing en een paar afbeeldingen die de handtekening personage kan beschikken . Laptops Sommige kinderen daadwerkelijk beschikken over een werkbare muis , en sommige komen met slechts een toetsenbord . De schermen op de laptop een kinderzwembad meestal nooit full-size , variërend van 5 tot 10 centimeter in lengte diagonaal . V - Tech zorgt voor een grote lijn van deze laptops , maar je kunt ze ook vinden van bedrijven als Kid Ontwerp en Oregon Scientific .
Functie

De laptops beschikken niet over een draaiend besturingssysteem, zoals Windows of Macintosh , maar ze beschikken over een basismenu lijst van alle activiteiten die kinderen kunnen deelnemen inch Om het menu te gebruiken , zullen de kinderen gebruik maken van de pijlen of cijfertoetsen op het toetsenbord , of de beschikbare muis . De graphics zijn vrij standaard en meestal in zwart-wit , maar de laptops zijn meer gemaakt voor het leren dan een superieure graphics . Meestal kunnen kinderen kiezen uit een grote lijst van activiteiten en spelletjes te spelen op de computer .
Eigenschappen

Sommige laptops komen met specifieke kenmerken die hen maken onderscheiden van anderen . Bijvoorbeeld , de geavanceerde Touch Tablet van V - Tech is voorzien van een touchscreen , CD-Rom speler en een USB-aansluiting voor het uploaden van content van uw computer thuis . De Cyber ​​Spy notebook van V - Tech heeft een ingebouwde microfoon , zodat kinderen daadwerkelijk hun stem kunnen opnemen en horen afgespeeld aan hen . Andere functies zijn onder meer uitgebreid slots voor extra spelletjes , muziek en meerdere talen .
Voordelen

Deze laptops bieden vele voordelen voor kinderen die ze gebruiken . Het duidelijkste voordeel is het gebruik van een full size toetsenbord . Op deze manier kunnen ze het alfabet en de toetsenbordindeling op hetzelfde moment te helpen verbeteren hun schrijfvaardigheid te leren . De kinderen hebben ook plezier met het spelen van de games te zien op de laptop , maar alle van de spellen zijn ook educatieve , zodat ze leren op hetzelfde moment . Laptops voor kinderen zal ook uw computer open voor u te gebruiken en kan voorkomen dat kinderen gaan op het internet en krijgen in websites die ze niet zouden moeten .
Overwegingen

In plaats van de aankoop van laptops voor kinderen , kunt u het opzetten van een veilige omgeving voor uw kinderen om de computer thuis te gebruiken . Kopen games voor de computer die worden gespeeld met behulp van het volledige scherm en zorgen voor leerervaringen . Ook, in plaats van te laten kinderen verslaafd raken aan technologie , beginnen ze af met een aantal werkboeken of werkbladen en maak de computer lijkt een award die ze kunnen verdienen voor het eerst het doen van pen en papier werk .
< Br >

Previous: Next:
  laptops
·Hoe om uw droom laptop bouwen 
·Laptop Eisen voor Need for Spe…
·Hoe kan ik een Dell laptop sch…
·Hoe kan ik een AC Power Connec…
·Hoe de processor van een IBM T…
·Hoe te WLAN configureren op ee…
·Hoe maak je een Gateway AC Ada…
·Hoe u uw laptop sneller te lop…
·Hoe Hook Up een laptop een Del…
  Related Articles
Hoe je twee iPad Computers Sync 
Informatie over de iPad 3G 
Raak Informatie over de iPad 
Hoe maak je een iPad verbinding naar een…
Hoe gebruik je een iPad 3G aan Sluit een…
Hoe kan ik een laptop te vervangen door …
Hoe maak je een iPad laden via een lapto…
U kunt synchroniseren van een iPad om tw…
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
  Hardware Articles
·Hoe u de grootte van een SATA 
·Hoe te kopiëren van een iPad naar iTune…
·Hoe kan ik een laptop Key Reattatch 
·Hoe installeer ik een videokaart op een …
·Kan Kindle Downloads Werk aan meerdere K…
·Hoe om Zet uw PC in een Pro Grade Beveil…
·Hoe maak je een System batterij vervange…
·Hoe te Onboard Audio Van BIOS Award Disa…
·Hoe je favorieten Kopiëren naar een Thu…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com