Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Hoe om Zet uw PC in een Pro Grade Beveiliging DVR
Een PC is in staat om een onbeperkt aantal apparaten emuleren door middel van software die in combinatie met het besturingssysteem . U kunt uw pc te zetten in een professionele security DVR ( digitale videorecorder) om hoge - resolutie video op te nemen en op te slaan op de harde schijf . Een video DVR softwareprogramma nodig zal zijn , en er zijn veel van deze beschikbaar zijn voor de PC - sommige zijn gratis, terwijl anderen rekenen variërende prijzen . Al deze programma's op een soortgelijke wijze als een videosignaal te accepteren en te registreren . Een video beveiligingssysteem nodig zal zijn , dat maakt gebruik van hoge - resolutie video -camera's ook. Instructies
1

Sluit de videokabel van een hoge - resolutie beveiligingscamera aan op de USB poort van de PC , beurtelings , kan een aantal video -camera's worden aangesloten op een bedieningspaneel die vervolgens wordt aangesloten op de USB van de PC . port kopen van 2

Download een digitale video-opname -programma ( DVR ) : bijvoorbeeld het gratis Dorgem programma ( zie bronnen ) . Volg het menu commando's om het programma te installeren . Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad . Selecteer " Nieuwe map" uit het pop - up menu . Noem de map " Video". Herstart de PC .
3

Start de DVR -programma door deze te selecteren uit de " Start " > " Alle Programma's " pop - up menu . Klik op de video- camera die zal worden het verstrekken van de video van de kolom op het hoofdscherm van het programma . Klik op de "Preview " of " View" knop op het scherm van het programma houden om een ​​pop - up video -venster , zodat u kunt bevestigen dat het signaal van de videocamera 's wordt ontvangen . Sluit de pop - up video -venster door te klikken op de rode " X " in de rechterbovenhoek .
4

Klik op de knop "Opties " en selecteer " Preferences " uit het " File " drop down menu - - verschillen in de DVR programma indictate die gebruikt zullen worden . Controleer de " Motion Detection " checkbox in het venster dat verschijnt . Schuif een gevoeligheid schuifregelaar op het raam bijna helemaal naar rechts , als een numerieke checkbox plaats wordt gebruikt , vooraf de checkbox aan " 75 . " Sluit het venster
5

Klik op de "Event " of " Timer "-knop op het hoofdscherm van het programma - . Verschillen in de DVR -programma zal bepalen welke zal worden gebruikt . Selecteer de dagen dat de opnamen worden gemaakt door het controleren van de dagen in het venster dat verschijnt . Stel de tijd van de dag dat de opnamen worden gemaakt door het invoeren van de " Start" en " End" tijd van de dag in de juiste tekstvelden op het raam . Klik op de knop "OK" in het venster om terug te keren naar het hoofdscherm van het programma .
6

Klik op de " Destination " knop op het hoofdscherm van het programma of selecteer " Opslaan in" uit het " File " drop down menu bovenaan het scherm - verschillen in de DVR programma zal bepalen die zullen worden gebruikt . Selecteer " Bureaublad " van de " Locations " drop-down menu in het midden van het venster dat verschijnt . Klik op de map die u hebt gemaakt op het bureaublad dat wordt weergegeven in de kolom onder ' Locaties '. Klik op de knop " Open" om terug te keren naar het hoofdscherm van het programma .
7

Klik op de "Start " of "Record " knop op het hoofdscherm van het programma . De DVR opname programma zal nu automatisch elke beweging die optreedt voor de videocamera geselecteerd tijdens de dag en het tijdstip van de dag geselecteerd te nemen , met de video opgeslagen op de harde schijf voor het bekijken op een later tijdstip .
< br >

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe een Express/54 Slot conver…
·Bluetooth Dongle Gebruikt 
·QuickCam Ultra Vision Specs 
·Mijn Bluetooth Keyboard niet k…
·Dell Dimension 8200 : Hoe de m…
·Natural Products to Kill Lawn …
·Wat moet ik gebruiken om Webca…
·HP Compatible Interne draadloz…
·Hoe faxen in Comcast Digital 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een SATA HDD 
·Hoe maak je een Generic Trojan verwijder…
·Hoe je Power Management inschakelen in h…
·Hoe maak je een Terminal Server- licenti…
·Kan een Mac Mini Gebruik een VGA-scherm …
·Hoe de BIOS- update op XP Pro 
·Hoe maak je verbinding een draadloze ada…
·Hoe je de webcam gebruiken in een HP -co…
·Wat is een multifunctionele PC Card ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com