Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Anti Glare Vs . Glossy Laptop
In de afgelopen jaren , veel computer fabrikanten zijn begonnen met het aanbieden van laptops met een keuze van anti - glare en van glanzende schermen . Schermresoluties blijven hetzelfde , en het belangrijkste verschil is het oppervlak van het LCD-scherm . Welk scherm is beter voor u hangt af van uw voorkeuren en waar de laptop wordt gebruikt . Polarisatiefilter

Anti - glare schermen
, ook wel bekend als matte afwerking , vaak voorzien van een polarisatiefilter , dat het scherm moeilijker te lezen vanaf de zijkanten of indirecte hoeken maakt . Als u het scherm informatie te delen met groepen mensen , kan dit een probleem zijn . Echter, als u zich zorgen maakt over de beveiliging , terwijl het in het openbaar de polarisatiefilter zal bijdragen tot het verminderen van de hoeveelheid van het scherm dat kan worden gezien vanaf de zijkanten .
Kleur

de aard van een glanzende oppervlakte maakt kleuren helderder en levendiger is dan een matte of anti - glare oppervlak verschijnen . Dit is deels te wijten aan de aard van een glanzend oppervlak , maar is ook te wijten aan het ontbreken van een polarisatiefilter op glanzende schermen .
Glare

meer getroffen glossy schermen zal worden door verblinding dan anti - glare schermen . Dit kan een probleem als de laptop veelvuldig gebruik buiten of het scherm naar een groot raam of andere lichtbron . De verblinding kan worden verminderd door het veranderen van de positie van de laptop of het verschuiven van uw positie lichtjes ten opzichte van de laptop .
Verzachtende

De polarisatiefilter en anti - glare oppervlak neiging om scherpe lijnen op anti - glare schermen verzachten . Glossy schermen zijn vaak een beetje scherper dan anti - glare schermen . Die het best is een kwestie van persoonlijke voorkeur , als het verschil is heel subtiel .
Distraction

Sommige mensen hebben gemeld het vinden van verblinding en weerspiegeld objecten in glossy schermen te zijn afleidend . Andere mensen worden niet gehinderd door dit. Het type dat het beste is voor u hangt af van of u reflecties in uw scherm afleidend . Als je dat doet , dan is de anti - glare scherm is waarschijnlijk een betere keuze .

Previous: Next:
  laptops
·Compaq Presario V6000 Specs 
·Hoe de Webcam Driver voor de E…
·Thinkpad R40 Specificaties 
·The Longest Batterijen voor No…
·Hoe maak je een ATI Radeon X12…
·Hoe het opzetten van een lapto…
·IBM R40 Specificaties 
·Hoe kan ik een Toshiba Satelli…
·Hoe maak ik gebruik van een dr…
  Related Articles
iPad 16 Vs . iPad 32 
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Google Android Tablet PC Vs . iPad 
Que Vs . iPad 
16gb iPad Vs . 32gb iPad 
Android Pads Vs . de iPad 
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
iPad Vs . Android Tablet 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Sony videocamera te zett…
·Problemen oplossen voor iBooks 
·Hoe te verbinden mijn laptop aan mijn Ya…
·Wat is de belangrijkste chip in een comp…
·Pros & Cons van Computers 
·Hoe te Kodak 5300 Ink Levels Reset 
·DIY USB Powered Microfoon 
·Hoe maak je een HP laptop scherm schoon 
·Specificaties voor een Compaq CQ5210F 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com