Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Lenovo Y410 Vs . Y510
Gevestigd in het centrum van China , Lenovo Group Limited ( Lenovo ) is de vierde grootste computerfabrikant ter wereld . Lenovo licentie het recht om de populaire Thinkpad -serie ( en afgeleiden ) produceren van International Business Machines ( IBM ) in het begin van 2005 . Dankzij lagere productiekosten buitenland alsmede diverse componenten vervangen , de Thinkpad Y merk is aanzienlijk goedkoper te produceren dan ooit tevoren en sommige van deze besparingen wordt doorgegeven aan de consument . Processor

De Lenovo Y410 is voorzien van de Intel T7100 Core 2 Duo heeft een operationele snelheid van 1,8 gigahertz ( GHz ) . De Lenovo IdeaPad Y510 is voorzien van de Intel T5500 Core 2 Duo heeft een operationele snelheid van 1,83 gigahertz ( GHz ) . Beide processors zijn redelijk vergelijkbaar , met de Y510 iets sneller zijn evenals het hebben van een verhoogde front side bus . Beide laptops zijn uitgerust met de Intel 965GM chipset en groef , die beter leent voor de snellere front side bus van de Y510 .
Geheugen en opslag

De Lenovo Y410 en 510 beide worden standaard geleverd met 1.024 megabytes ( MB ) van snelle DDR2-geheugen , een 120 gigabyte ( GB ) harde schijf , een write - in staat dvd-station , alsook een volledige ondersteuning voor populaire geheugenkaarten, zoals SD , MMC , MS en MS Pro . De Y510 ondersteunt ook de xD geheugenkaart te formatteren .
Connectiviteit

Laptops
zijn gemaakt voor connectiviteit , met hun primaire rol zijn draagbaarheid . Connectiviteit wordt zeer belangrijk bij het vergelijken van de Y410 en Y510 zij aan zij . Beide modellen worden standaard geleverd met 10/100 ethernet , 802.11 a /​​b /g , 56k baud modem en Bluetooth . Dit is waar de Y510 onderscheidt zich door ook het toevoegen van ondersteuning voor draadloze infrarood , ExpressCard slot , 802.11n en een hoge resolutie webcam .
Graphics en display

De Y410 en Y510 beide voorzien van een Intel GMA X3100 grafische kaart met 256 MB video- rAM . De Y410 heeft een beeldschermdiagonaal van 14,1 inch met LCD breedbeeld technologie . Dit is waar de IdeaPad echt schijnt met een breder diagonaal scherm op 15.4 inches die vol LCD actieve matrix . Het extra scherm onroerend - goed van de Y510 maakt hogere resoluties en een scherper , sneller verfrissende scherm .
Conclusie

De Y410 is een directe afstammeling van de ThinkPad serie notebooks , en als zodanig heeft nog steeds veel van de oudere , clunkier look en feel . Dit betekent dat de Y410 iets zwaarder , met een batterij die sneller is dan de Y510 loopt . De Y510 is ongeveer $ 150 dollar duurder voor soortgelijke modellen , maar heeft veel meer basisfuncties maar ook als lichter en gemaakt van hogere kwaliteit materialen .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je Factory Restore ee…
·Hoe de Dell touchpad aanpassen…
·Hoe de Webcam Driver voor de E…
·Hoe kan ik afdrukken van mijn …
·Hoe maak je een HP Omnibook 61…
·Mac Book Pro Vs . IBM Laptop 
·Hoe maak je een laptop compute…
·Wat zijn de voordelen van het …
·Hoe kan ik een laptop Touchpad…
  Related Articles
iPad 16 Vs . iPad 32 
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Google Android Tablet PC Vs . iPad 
Que Vs . iPad 
16gb iPad Vs . 32gb iPad 
Android Pads Vs . de iPad 
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
iPad Vs . Android Tablet 
  Hardware Articles
·Wat is een tablet-computer ? 
·Het verschil tussen de Intel Atom N450 e…
·Mijn Gateway laptop zal niet langer Star…
·Hoe maak je een HP laptop scherm schoon 
·Hoe maak je een Brother Problemen MFC - …
·Hoe maak ik gebruik van een USB -stick ?…
·Hoe te Marvell 88E8040 88E8057 & Vervang…
·Hoe je wapens maken voor een battlebot 
·Hoe kan ik Schoon een Mac Dual Core DVD …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com