Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
IBM Vs . Macintosh Laptops
laptop gebruikers moeten verschillende factoren die desktop- gebruikers kunnen negeren overwegen . Belangrijker , laptops bieden draagbaarheid , zodat u kunt werken tijdens het reizen . Als een potentiële klant , moet je nadenken over wat je nodig hebt voor het kopen van een Mac of pc . Draagbaarheid

Hoewel fabrikanten het ontwerp laptops te zijn draagbaar , zelfs een pond verschil kan een groot verschil maken . In PCs , de grootte van de batterij - en daarmee de verwachte levensduur van de batterij - evenals de schermgrootte verhoogt het totale gewicht . Dell biedt computers met een gewicht tussen de drie en 12 pond, met zwaardere machines in het algemeen bieden meer functionaliteit . Omgekeerd , Macintosh laptops draaien van drie tot net onder £ 7 . Ongeacht , Mac laptops hebben de neiging om een langere levensduur van de batterij hebben , volgens CNet .
Prijs

Mac
biedt een beperkte lijn van laptops , variërend in prijs (vanaf Augustus 2010 ) van $ 1.000 tot $ 2.400 , terwijl Dell biedt modellen variërend van $ 280 tot $ 1800 en de extra functies kunnen kosten hoger duwen . Gebruikers moeten beslissen wat ze willen doen met hun laptop voor het kopen van een machine. Minder dure machines misschien maar kan de gebruiker e-mail , spreadsheets openen en soort documenten te controleren . Een andere factor om rekening mee te houden is dat in tegenstelling tot Macs , PC prijzen meestal niet bevatten software.
Beamers

Sommige laptop gebruikers het apparaat op een projector om PowerPoint-presentaties te tonen . Mac- gebruikers moeten een DVI-naar- VGA-adapter om aan te sluiten op de meeste projectoren .
Andere overwegingen

Net als desktop modellen , Mac en PC laptops hebben hun eigen sterktes en zwakheden . Macs zijn over het algemeen beter in staat om afbeeldingen en audiobewerking dan pc's en Macs zijn beter bestand tegen virussen . Echter , PC -modellen zijn meer aanpasbaar en lopen meer programma's . Bovendien , de PC heeft een veel groter marktaandeel dan de Mac, het verminderen van compatibiliteitsproblemen.

Previous: Next:
  laptops
·Hoe de processor te upgraden v…
·Hoe de ingebouwde microfoon op…
·Hoe kan ik een driver voor de …
·Zou een dode laptop batterij A…
·LCD Inverter Board Repair 
·Compaq Armada M300 333 MHz Spe…
·De beste laptops in 2009 
·Hoe maak je een sleutel vervan…
·Hoe kan ik een laptop scherm s…
  Related Articles
Toegang tot een Macintosh Desktop Van ee…
iPad 16 Vs . iPad 32 
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Google Android Tablet PC Vs . iPad 
Que Vs . iPad 
16gb iPad Vs . 32gb iPad 
Android Pads Vs . de iPad 
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
  Hardware Articles
·De Memory Stick Duo -formaat is een eige…
·Hoe maak je een HP dv6000 Opknappen 
·Hoe kan ik gebruiken DVD - R media in ee…
·Hoe te Spotlight uitschakelen 
·Hoe te testen of een PC een geluidskaart…
·Wat is het verschil tussen een Cat 5 en …
·Hoe kan ik een printer toevoegen zonder …
·Hoe maak je een computer Bladeren naar S…
·Hoe maak je een VGN - FS970P Demonteer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com